Dobio sliku preko celog ekrana... Jedino sto mi deluje malo razvucena...
Mozda gresim videcu da ponovo procackam setovanja...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: a da probas u podesavanjima da odstikliras onu opciju `LB`, odmah kod podesavanja rezolucije? ako se secam, to je za prikaz na punom ekranu. nemam sad instaliran pes, obarao sam sistem... a i fifa je zadnje dve godine bolje :)) :: :: :: :: E ljudi nakon zamene monitora ostao mi je prikaz ekrana u Full HD 1920x1080 tako da sad imam crnu marginu gore i dole.. :: :: U settings-u postoji prikaz ekrana 1920x1200 ali prikazuje neki 8:5 umesto 16:10 i slika nije preko celog ekrana u ostalim igrama i programima je sve OK ali u PES 2010 i 2012 je shugavo.. :: :: :: :: Malo sam sarao po netu ali nista nisam pronasao.. :: :: :: :: Ima li nekoga ko moze da pomogne.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
ma ne gresis :) to je to. mislim da je maksimalna rezolucija 1680x1050... a tebi je ipak full hd, pa kad se to razvuce preko celog ekrana... eto ga. :)
:: Ajd i to da probam.. :: Javljam cim odradim.. :: :: Dobio sliku preko celog ekrana.. :: Jedino sto mi deluje malo razvucena.. :: :: Mozda gresim videcu da ponovo procackam setovanja.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: a da probas u podesavanjima da odstikliras onu opciju `LB`, odmah kod podesavanja rezolucije? ako se secam, to je za prikaz na punom ekranu. nemam sad instaliran pes, obarao sam sistem... a i fifa je zadnje dve godine bolje :)) :: :: :: :: :: :: :: E ljudi nakon zamene monitora ostao mi je prikaz ekrana u Full HD 1920x1080 tako da sad imam crnu marginu gore i dole.. :: :: :: U settings-u postoji prikaz ekrana 1920x1200 ali prikazuje neki 8:5 umesto 16:10 i slika nije preko celog ekrana u ostalim igrama i programima je sve OK ali u PES 2010 i 2012 je shugavo.. :: :: :: :: :: :: Malo sam sarao po netu ali nista nisam pronasao.. :: :: :: :: :: :: Ima li nekoga ko moze da pomogne.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ::
Nakon skeniranja kompa programom Emsisoft Anti-Malware,program mi prijavljuje da je fajl rld.dll zarazen-high risk-to je fajl koji se dobije prilikom odpakivanja arhive koja ispravlja blur efekat u igri-blurry disable,a kad taj isti fajl skeniram avastom on ne nalazi nikakvu infekciju.da li je jos neko imao problem sa ovim fajlom ?Interesuje me da li je ovaj fajl stvarno zarazen ili je lazna uzbuna,jer mi se desavalo kod jos nekih lekica da su lazno predstavljeni kao zarazeni.Hvala unapred na odgovoru.
probao sam sada i sa MalwarebytesAnti-Malware programom i pokazuje da je taj rld.dll fajl cist,sto bi trebalo da znaci da je lazna uzbuna bila u emisoftom anti malwere programu?
:: :: Nakon skeniranja kompa programom Emsisoft Anti-Malware,program mi prijavljuje da je fajl rld.dll zarazen-high risk-to je fajl koji se dobije prilikom odpakivanja arhive koja ispravlja blur efekat u igri-blurry disable,a kad taj isti fajl skeniram avastom on ne nalazi nikakvu infekciju.da li je jos neko imao problem sa ovim fajlom ?Interesuje me da li je ovaj fajl stvarno zarazen ili je lazna uzbuna,jer mi se desavalo kod jos nekih lekica da su lazno predstavljeni kao zarazeni.Hvala unapred na odgovoru.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.