Ides u folder gde si instalirao igru => Game => fifasetup => fifaconfig => Game Settings.
``They call me... Prophet``
:: Gde se nalazi u opcijama, da podesavam Video Settings? Rezolucija, detalji i ostala cudesa? Nikako mi ne ide pod rukom da nadjem : :: ______________________ :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: ::
Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno??
:: Ides u folder gde si instalirao igru => Game => fifasetup => fifaconfig => Game Settings :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: Gde se nalazi u opcijama, da podesavam Video Settings? Rezolucija, detalji i ostala cudesa? Nikako mi ne ide pod rukom da nadjem : :: :: ______________________ :: :: :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: :: :: ::
Idi tamo gde si instalirao igru, i imas Game>fifasetup>fifaconfig. Tamo podesavas sve osim gamepad-a. HINT: Ko igra sa dzojstikom, ako mu ne radi right analog, znaci ako nemozete da driblate i te fore da radite, skinete fifaconfig iz FIFA11. Tamo imate opcije za dzojstik, da podesite normalno kako vam je volja kontrole. Onda idete na ok, i automatski vam se u documents pojavi FIFA11. Odete tamo, prekopirate buttonDataSetup iz FIFA11 u FIFA12 folder u Documents. Nadam se da je neko skontao i da ce pomoci nekome. Ako nije jasno, pisite... Gde ste moderatori?
:: Gde se nalazi u opcijama, da podesavam Video Settings? Rezolucija, detalji i ostala cudesa? Nikako mi ne ide pod rukom da nadjem : :: ______________________ :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: ::
Vrhunski su odradili, svidjaju mi se i slike sto su ubacili igracima :) . Realno ne znam sta ce PES morati da uradi da bi pobedio FIFU, ali znam da necu ni da ga probam. Bio Fifinac, ostajem Fifinac :D _______________________
Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno??
Pa nije bas za bacanje PES, realno. Ali FIFA ima neku realnost... Nije grafika, i lica igraca u prvom planu... Covece, imas ruku, mozes da biras da li da ti sviraju i penale ako igrac igra rukom, meni se desavalo... Vec sam odigrao dve sezone sa Juve-om managera... A najvise me fascinira jedan mali detaljcic... Povredio se protivnicki igrac, i sudija prekida utakmicu, igracu se ukaze pomoc, izadje sa terena... i sudijska lopta, moj igrac vraca loptu protivnickom golmanu... I kako da onda nemas osecaj realnosti? :) Gde ste moderatori?
:: Vrhunski su odradili, svidjaju mi se i slike sto su ubacili igracima :) . Realno ne znam sta ce PES morati da uradi da bi pobedio FIFU, ali znam da necu ni da ga probam. Bio Fifinac, ostajem Fifinac : :: ______________________ :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: ::
Duel igra, bolje ne moze da se odradi. Samo se pribijem uz protivnickog igraca i ne moze mi nista. Za igranje rukom imalo je i u 11-ici... Ma vrhunska igrica!!! _______________________
:: Pa nije bas za bacanje PES, realno. Ali FIFA ima neku realnost... Nije grafika, i lica igraca u prvom planu... Covece, imas ruku, mozes da biras da li da ti sviraju i penale ako igrac igra rukom, meni se desavalo... Vec sam odigrao dve sezone sa Juve-om managera.. :: A najvise me fascinira jedan mali detaljcic... Povredio se protivnicki igrac, i sudija prekida utakmicu, igracu se ukaze pomoc, izadje sa terena... i sudijska lopta, moj igrac vraca loptu protivnickom golmanu... I kako da onda nemas osecaj realnosti? : :: :: Gde ste moderatori ::
Ruku imas i na FIFA 2005... Ali poenta je da PES nema ruku ni u 2012... :P
Gde ste moderatori?
:: Duel igra, bolje ne moze da se odradi. Samo se pribijem uz protivnickog igraca i ne moze mi nista. Za igranje rukom imalo je i u 11-ici... Ma vrhunska igrica!! :: ______________________ :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: :: :: Pa nije bas za bacanje PES, realno. Ali FIFA ima neku realnost... Nije grafika, i lica igraca u prvom planu... Covece, imas ruku, mozes da biras da li da ti sviraju i penale ako igrac igra rukom, meni se desavalo... Vec sam odigrao dve sezone sa Juve-om managera.. :: :: A najvise me fascinira jedan mali detaljcic... Povredio se protivnicki igrac, i sudija prekida utakmicu, igracu se ukaze pomoc, izadje sa terena... i sudijska lopta, moj igrac vraca loptu protivnickom golmanu... I kako da onda nemas osecaj realnosti? : :: :: :: :: Gde ste moderatori :: ::
ali opet me kecaju kontrole :)) jeste izvalili da ne mzoe da se mapiraju kontrole home end delete pagedown?? tu su mi bile kontrole na tastaturi za driblinge, i sad kad sam hteo da ih mapiram kad ono mucak :(( da li ste probali, jel i vama tako?? I isto me dzoistik zajebava, nece da mi uvazi kad premestim kontrole, primera radi, sutira na dugme za ubacivanje u prazno, baca kratak pas na lob pas i nece da mi uvazi kad ih premestim ://
iskopirao sam button conf od fife 11 i sad lepo radi tastatura, ali dzoistik nikako(logitech precision) :/
MIslis na Manager karijeri? I mene to nervira mada i ne igram taj menadzer u FIFI vec cekam FM 12 da izadje da pokidam! Inace uziveo sam se na suteve iz daljine i za sad sam samo 1 uvalio i to nekako, nema sanse iz daljine da se da. I penali kako se brane? xD _______________________
:: Jel moze ikako da se namesti da se igra karijera bez autosave-a? :: :: Gde ste moderatori :: :: ::
:: MIslis na Manager karijeri? I mene to nervira mada i ne igram taj menadzer u FIFI vec cekam FM 12 da izadje da pokidam :: Inace uziveo sam se na suteve iz daljine i za sad sam samo 1 uvalio i to nekako, nema sanse iz daljine da se da. I penali kako se brane? x :: ______________________ :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: :: :: Jel moze ikako da se namesti da se igra karijera bez autosave-a? :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: ::
Ajde probaj malo da ukljucis mozak pa ako uspes da ga startujes pitaj ga sta ce ti `igranje rukom` u igrici kad ruke ne mozes da kontrolises, ovako recimo tekma se lomi i tvoj igrac odigra rukom i napravi penal a ti tu nisi nista kriv? nije li cilj da igra bude sto manje radnom?
Skyfire: ...frekfencija...
:: Ruku imas i na FIFA 2005... Ali poenta je da PES nema ruku ni u 2012... : :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: Duel igra, bolje ne moze da se odradi. Samo se pribijem uz protivnickog igraca i ne moze mi nista. Za igranje rukom imalo je i u 11-ici... Ma vrhunska igrica!! :: :: ______________________ :: :: :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: :: :: :: :: Pa nije bas za bacanje PES, realno. Ali FIFA ima neku realnost... Nije grafika, i lica igraca u prvom planu... Covece, imas ruku, mozes da biras da li da ti sviraju i penale ako igrac igra rukom, meni se desavalo... Vec sam odigrao dve sezone sa Juve-om managera.. :: :: :: A najvise me fascinira jedan mali detaljcic... Povredio se protivnicki igrac, i sudija prekida utakmicu, igracu se ukaze pomoc, izadje sa terena... i sudijska lopta, moj igrac vraca loptu protivnickom golmanu... I kako da onda nemas osecaj realnosti? : :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: ::
Brate, ukljucuj ti mozak koliko hoces, moj ostavi na miru. Ti igraj brate mili i PES 2020 ako hoces, cisto sumnjam da ce i do tad ubaciti ruku... Pa sta ako igram tekmu, i lomi se utakmica, sudija sudi ruku za protivnika, i penal... Sta ne valja tu? Boze dragi, igras igru, da se zezas, opustis... A ne za pare leba` ti... :) Ajde molim te, igrati fudbal a da nema ruke... Gde je tu logika? FIFA je bas lepo napravila balans te ruke, napucane se ne sviraju... Ne znam kome se to ne svidja... Samo okorelim PES-ovcima kao sto si ti... Ja nisam ni protiv jednih ako me dozivljavas kao PES hejtera... Igrao sam ja PES dosta, ali FIFA mi je realnija... Gde ste moderatori?
:: Ajde probaj malo da ukljucis mozak pa ako uspes da ga startujes pitaj ga sta ce ti `igranje rukom` u igrici kad ruke ne mozes da kontrolises, ovako recimo tekma se lomi i tvoj igrac odigra rukom i napravi penal a ti tu nisi nista kriv? nije li cilj da igra bude sto manje radnom :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: Ruku imas i na FIFA 2005... Ali poenta je da PES nema ruku ni u 2012... : :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: Duel igra, bolje ne moze da se odradi. Samo se pribijem uz protivnickog igraca i ne moze mi nista. Za igranje rukom imalo je i u 11-ici... Ma vrhunska igrica!! :: :: :: ______________________ :: :: :: :: :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: :: :: :: :: :: :: Pa nije bas za bacanje PES, realno. Ali FIFA ima neku realnost... Nije grafika, i lica igraca u prvom planu... Covece, imas ruku, mozes da biras da li da ti sviraju i penale ako igrac igra rukom, meni se desavalo... Vec sam odigrao dve sezone sa Juve-om managera.. :: :: :: :: A najvise me fascinira jedan mali detaljcic... Povredio se protivnicki igrac, i sudija prekida utakmicu, igracu se ukaze pomoc, izadje sa terena... i sudijska lopta, moj igrac vraca loptu protivnickom golmanu... I kako da onda nemas osecaj realnosti? : :: :: :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: ::
Na 4 i 6 i jel trebam na strelice da izaberem u koju stranu ili ono to sam. AKo je na 4 levo, a 6 desno pa samo ja biram dal se baca po zemlji ili kako vec? _______________________
:: i ja sam to trazio, brani se na 4 i na 6 ili na nekoj drugoj kombinaciji da li levog ili desnog analoga :)) LS ili RS : :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit ::
Kakve veze ima sto pes nema licence, kad imate pesedit peceve? Sto se tice ruke u pravu je dautovic, fudbal kroz pc igru nije realnost vec isprogramirane `slucajnosti`. Naravno probacu fifu, bas me zanima :) __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Zna li neko kako se ova igra moze igrati online,video sam nesto na YT kao da postoji neki online crack mada nisam mogao da ga otkljucam u winrara zbog surveys-a itd...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.