Ma da, bas tako. Stvarno ne znam zasto se ljudi zamlacuju...Kupe Zv. kartu od 100e, a sve to prikljuceno na neko 5.1/7.1 govno i + se slusa neki shit od muzicke produkcije. Sasvim lepo odradjuje posao malo veci bit rate, recimo 320...jedino ako se ne slusa u gluvoj sobi...mozda se i primeti, ali da umesto da se uziva u muzici, vrsimo pretragu u najmanjem izoblicenju...`bes sve onda:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Teško da ćeš čuti razliku u Flacu sem ako nemaš 5000 evra uloženo u audio opremu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: E da, uzeo sam Xonara Dx, mada za sada ne cujem neku razliku u flac-u. Videcu kako ce biti kada posle nekog vremena vratim da cujem integrusu. :: :: :: :: :: :: Poklanjam Starcraft 2 poste :: :: :: :: :: mozda ima u opcijama da se ukljuci :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ko je igrao legendarnog keca, ili dvojku ce se stideti sam sebe dok igra ovo kuci :: :: :: :: Izbacise damage bar, da li su oni normalni? :: :: :: :: Bolje da su izbacili igru kao novu pod nekim drugim imenom, bolje bi prosli. :: :: :: :: :: :: :: : :: :: :: :: Poklanjam Starcraft 2 poste :: :: :: :: :: :: :: ::
ne mogu da izlecim ovu igricu skinuo sam Driver.San.Francisco-SKIDROW intalirao ali mi nema onog foldera da izbrisem fajl jel zna neko kako i sta treba da uradim u pitanju je win 7 64bit
Jesi ubacio i iz skidrow foldera i folder `orbit`?
:: :: :: :: ne mogu da izlecim ovu igric :: skinuo sam Driver.San.Francisco-SKIDROW intalirao ali mi nema onog foldera da izbrisem faj :: jel zna neko kako i sta treba da uradim u pitanju je win 7 64bit
Hm, ja sam install igru, zatim update, onaj DriverPatch10, kopirao sve iz skidrow foldera i radi bez problema. Onaj `orbit` kopiraj sa folderom, onako komplet.
:: Probao nece nema ni onog foldera u AppData/loca :: ne znam jesam li sta preckocio
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.