Vise pedera, ali vise i lezbejki.Zamisli da su sve ribe koje vidis na ulici gej.Pa onda looky-looky but no touchy... Najgori bedak bi bio da ti neka riba skine ribu...
Na zapadu se vec 30 godina odrzavaju gej parade, a nije bila nijedna sa nekrofilima i pedofilima itd. Dakle tvoj argumenat ne stoji. To sto ne zele da se razmnozavaju je njihov problem, nije tvoj ili moj. Oni mene cinom nerazmnozavanja ne ugrozavaju. Ima nas 7 milijarde, a uskoro ce 10. @Sky - Rusija drzava u kojoj se postuje zakon? Dobar vic... Da mi rodjeni brat nije ziveo tamo 6 meseci i da nije bio opljackan i iskuliran u miliciji mozda bi ti i verovao. Putin jeste poceo da sredjuje onaj raspad od sistema ali uzimati njih za pozitivan primer...
:: Homoseksualnost je dusevna bolest, i treba je leciti.To je i dalje misljenje vecine psihijatara iz celog sveta.Nemam nista protiv njih, ali bez parada i ostalih uvredljivih ispada.Kazem uvredljivih, jer se to protivi nasoj veri i kulturi, i pun mi je K kad pocnu da kenjaju kako ih je Bog stvorio takve.Napravimo lepo jedno dve gej ostrvske drzave, i smestimo sve pedere na jedno ostrvo, sve lezbejke na drugo, a mi ostali strejt ljudi posebno.Posle 100 godina, videcemo koliko ce njih opstati i ostati.Ako vas je Bog stvorio, zasto ne mozete da se razmnozavate?Koji ce vam qrac usvajanje dece?Napravite jedan drugom dete heftanjem u bulju ako ste od Boga stvoreni takvi :: Nije normalno i nikada nece biti normalno takvo ponasanje.Ako damo slobodu svim oblicima dusevnih bolesti, ode ceo Svet u qrac.Imacemo parade rasista, nacista, pedofila, nekrofila,...Svako ima pravo da radi iza zatvorenih vrata sta god hoce, ali prica o Adamu i (ST)Evi je bezobrazluk, da bi se jedna dusevna bolest opravdala i uvela u mase kao normalna :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
Naveo sam primer generalno za gay parade kao javno eksponiranje koje su tamo zakonom zabranjene i tako je i opstalo. Za dalje ne ulazim..Putin jeste poceo da sredjuje zemlju,Medvedev je nastavio..
Ako se pederi stide svojih sklonosti, zasto bi ih trebala sira populacija podrzavati? Defektnost je prisutna u svim sverama zivota, a pederluk na svakom koraku. Nije tacno da su izopsteni, dobijaju sredstva i protagoniste za sirenje takvih seksualnih ubedjenja. Birali smo i dobili smo sta smo izabrali. Ali isto tako svaki peder koji me nepristojno pogleda, treba u zatvor, jer ako vec to vazi za zene, zasto ne i za gejeve) zapadni prncip)? A ne da neki dan dobijem buket ruza. pomislio od kolegice kako zahvalnost, a ono ispade od pedercine. Nema potreba da objasnjavam kako sam se sporazumeo sa njim. 12:0 na poluvremenu. Na kraju, sve se iskristalisalo. Iskreno, nemam nista protiv njih dok ne zadfiru i ne vrse pritisak na moj nacin zivota, ali posto stalno `siluju` svojim stavovima sve televizije, onda, trebaju kontra mere da se resi spor. I da komentar od prije godinu dana u gradskoj kuci u Novom Sadu: Da si nas podrzao, dragi kolega, i mi bi ti obezbedili drugo radno mesto sa vecom platom. Ne bi se gledalo da li si stranacki neopredeljen ili si za DS. operator
A ko ste to VI? Neka organizacija? U cije ime govoris, koji ste to vi koji lecite? Jeste li izlecili nekog od pederastije? Jel imate statut, manifest, skupove... Vidim da ne pricas u svoje im nego u ime neke grupe ljudi. Jel stvarno postoji ta grupa ili ti je lakse da tako iznosis svoj stav? Osecas se mocnijim kad si u masi i gazis pojedinca koji se razlikuje od vas?
:: Pogrešno si me razumeo, mi ne bijemo, mi LEČIMO. A što se žena tiče tu važi ono da dobra kobaja leči sve :: :: @SkyFir :: Hval :: :: :: ili ce te da ih silujete, da osete sta je srpska kobaja pa da im ne padne na pamet da pogledaju drugo zensko :: :: :: :: :: ::
Nije poenta u razlikama niti rasipanjem mrznje vec u njihovim stavovima ,dvostrukim arsinima..Sve su fini,kulturni,obrazovani,nikog ne diraju a ovamo zele da poseju seme zla koje dovodi do propasti ljudske civilizacije propagirajuci sebe/njih kao zasebnu naciju/rasu za primer svima ostalima. Ne priznajem price ja sam dovoljno jak ,mene to ne dotice,to nece dotaci ni moje dete.. Ah da..Ko ne poznaje psihologiju ljudi,ljudski um i od svega najopasnije sredstvo manipulacije uticaj mase na jedinku bolje da se ne javlja.. Ljudi pod psihickom presijom pucaju,deca se izoblicavaju i krecu stramputicom,mediji ispiraju mozak. Gay lobi je jedan od najjacih na svetu. I to treba da se gleda kroz prste?Pustimo ih neka paradiraju,nek se javno eksponiraju ostavljajuci kakvu odvratnu poruku?Sloboda?Ne za takve je batina,zatvor i ne daj Boze nesto gore. U odnosu na nivo percepcije ljudi tj njihove frekvencije na kojoj funkcionisu shodno tome se odredjene mere i preduzimaju. Na bezobrazan i krajnje podao nacin se bore da pljunu na sve ono sto je suprotno moralima jedne zdrave osobe. Niko ih nebi dirao da zele da zive u miru,u svom okruzenju bez da se javno promovisu,sire bolest .. Sto vise budu priznati sve veci ce pritisak biti.. Zapamtite,imate decu,imacete ,ne dao vam Bog da dozivite da vam dete postane Gay. O tome treba misliti i ne vidim ni na jedan nacin kako i zasto treba biti human prema takvoj vrsti naroda! To je otrov koji se siri velikom brzinom a uz pomoc onih koji to sve podrzavaju i odobravaju zahvatice siroke razmere.. Nadam se da je neko odgledao film The Last Days of Sodom and Gomorrah ,ko nije neka odgleda!
Argument ne stoji? katolička crkva=javno udruženje pedofila
20.09.2011. 22:35
status: user broj poruka: 3241
Ima tamo takvih parada, samo su postale normalne pošto im niko ništa ne može.Pominješ taj zapad kao da je to nešto dobro....Jel` to onaj zapad gde su parade i marševi nacista normalni?Ili onaj zapad gde se Alojzije Stepinac proglašava za sveca?Ili onaj zapad gde su Katolički sveštenici oslobođeni odgovornosti za pedofiliju?Zar svakodnevno propagiranje nekažnjene pedofilije nije svojevrstan vid parade? Svaki dan iz novina neki kardinal maše patkom ispred kamera i poručuje svima da mu niko ništa ne može!Pa porodice zlostavljanih dečaka su podnele tužbu protiv Pape međunarodnom sudu pravde!A taj Papa je bio u Hitler Jugendu!U Austriji se od pre neki dan priznaje srednji pol!I taj zapad je po tebi normalan?Gde ćeš veće parade od toga?Pedofilija je bolest, isto kao i homoseksualnost.Po svim zakonima i pravilima, svi seksualno izopačeni ljudi će imati pravo da budu priznati, ovo je samo početak. Uostalom, kakve veze ima to što se tamo 30 godina održavaju parade srama?Ko je rekao da je to normalno?Oni?Ako oni zalepe gumenog đoku na čelo i kažu da je to u redu, hoćeš ga ti prvi staviti sebi na čelo i paradirati ulicom?
:: Na zapadu se vec 30 godina odrzavaju gej parade, a nije bila nijedna sa nekrofilima i pedofilima itd. Dakle tvoj argumenat ne stoji. To sto ne zele da se razmnozavaju je njihov problem, nije tvoj ili moj. Oni mene cinom nerazmnozavanja ne ugrozavaju. Ima nas 7 milijarde, a uskoro ce 10 :: @Sky - Rusija drzava u kojoj se postuje zakon? Dobar vic... Da mi rodjeni brat nije ziveo tamo 6 meseci i da nije bio opljackan i iskuliran u miliciji mozda bi ti i verovao. Putin jeste poceo da sredjuje onaj raspad od sistema ali uzimati njih za pozitivan primer.. ::
MI smo smo savest i duša ovog naroda, mi smo ruka i vlast, mi smo i srp i čekić, mi smo tužilac i sudija, mi smo burek i jogurt. Mi smo i ona baba što čeka penziju na ćošku, mi smo i onaj pas što zapišava banderu, mi smo i cveće što cveta ispred skupštine, mi smo i pobednik i konji vrani, mi smo strašilo na njivi što brani useve od spoljnjeg neprijatelja, mi smo i VOJVODINA i KOSOVO. MI SMO SRBIJA!
AAAAARGH, SMRT DUŠMANIMA! VOJVODA OPLODI NAS!
:: A ko ste to VI? Neka organizacija? U cije ime govoris, koji ste to vi koji lecite? Jeste li izlecili nekog od pederastije? Jel imate statut, manifest, skupove... Vidim da ne pricas u svoje im nego u ime neke grupe ljudi. Jel stvarno postoji ta grupa ili ti je lakse da tako iznosis svoj stav? Osecas se mocnijim kad si u masi i gazis pojedinca koji se razlikuje od vas :: :: :: :: Pogrešno si me razumeo, mi ne bijemo, mi LEČIMO. A što se žena tiče tu važi ono da dobra kobaja leči sve :: :: :: :: @SkyFir :: :: Hval :: :: :: :: :: ili ce te da ih silujete, da osete sta je srpska kobaja pa da im ne padne na pamet da pogledaju drugo zensko :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa kako ne znaš? To su oni što su startovali tridesetih godina prošlog veka, zenit imali u četrdesetim. Imaj u i statut, i manifeste, i skupove. Sve imaju. I hvala bogu, blagoslov od prepodobne (i pomalo poštene) crkve...
Klasika, svaki homofob je latentan. Oni se bore protiv sebe :) Što se meni tiče, i jedna i druga strana su slične - ne odustaju od provociranja suparničke strane. I jedni i drugi crpe kintu iz (šatro) nevidljivih izvora, i celu priču pravdaju višim ciljem. Da nije bilo tih nepismenih airmax kromanjonaca, ne bih ni znao da `pozadinci` hoće da prošetaju ulicom. Big fuckin` deal.
@Toothless Razumem tvoj strah, ali ok je to, ne plaši se. Ali, JEBOTE, `duševna bolest`?! :D :D :D Zabavan si (u nepotrebnom rasipanju energije)
P.S. Eto, drage moje računardžije, još jedne teme sa 10³ čitanja i upisa, a da nije iz IT sfere
:: A ko ste to VI? Neka organizacija? U cije ime govoris, koji ste to vi koji lecite? Jeste li izlecili nekog od pederastije? Jel imate statut, manifest, skupove... Vidim da ne pricas u svoje im nego u ime neke grupe ljudi. Jel stvarno postoji ta grupa ili ti je lakse da tako iznosis svoj stav? Osecas se mocnijim kad si u masi i gazis pojedinca koji se razlikuje od vas :: :: :: :: Pogrešno si me razumeo, mi ne bijemo, mi LEČIMO. A što se žena tiče tu važi ono da dobra kobaja leči sve :: :: :: :: @SkyFir :: :: Hval :: :: :: :: :: ili ce te da ih silujete, da osete sta je srpska kobaja pa da im ne padne na pamet da pogledaju drugo zensko :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Brate ne ispire ti mozak gej lik u igrici Modern Warfare 5-6, vec ti ispire mozak igrica Modern Warfare 5-6. Ta govna pravi licno pentagon da bi naviko i navuko ljude na ratove. Lozite se dok nosite americku pusku i raznosite glavu nekom sirotanu tzv teroristi. Bombardujete ciljeve iz F117 i skacete od srece, sa tim istim bombama koje su nas gadjali. Svrsavate kad zakoljete nekog u counterstrike. Bombarduju vas druslama i dronfuljama na MTV-u i pinku, prste sise i guzice na sve strane kao da nema sta drugo da se snimi na svetu ovome. A zbog cega - pa da bi ti sjeb@li mozak testosteronom i adrenalinom i onemogucili ga da razumno i racionalno razmislja, vec da moze da se izdresira kao kucence - mozes da ga nalozis i oladis kako god pozelis. Eto druze, to je seme zla. A ne pederi. Jesu i oni truli ali mislim da nisu zli.
I da, reč `VOJVODA` je muškog roda. Ja ne želim da me oplodi muškarac, znaš? Sve si nam sad rekao :D
:: MI smo smo savest i duša ovog naroda, mi smo ruka i vlast, mi smo i srp i čekić, mi smo tužilac i sudija, mi smo burek i jogurt. Mi smo i ona baba što čeka penziju na ćošku, mi smo i onaj pas što zapišava banderu, mi smo i cveće što cveta ispred skupštine, mi smo i pobednik i konji vrani, mi smo strašilo na njivi što brani useve od spoljnjeg neprijatelja, mi smo i VOJVODINA i KOSOVO. MI SMO SRBIJA :: :: AAAAARGH, SMRT DUŠMANIMA! VOJVODA OPLODI NAS ::
Sve sto si pomenuo da ima na zapadu, ima i kod nas, samo ne znam dokle ce da lazete sami sebe? Ima Nacista, ima Gey-eva, ima pedofila, ima popova raznoraznih, ali po glavi stanovnika ima neverovatno mnogo. Ni manje stanovnika ni vise ovih. Objasni mi taj fenomen? E ja cu da ti opbjasnim. Sve sto postoji na zapadu postoji i kod nas, samo zacudjujuce mnogo. Ovde se to prikrivalo i pravio se lazni moral i dizao se lazni patriotizam. Kad je pala zavesa sve se otvorilo. Vise nema skrivanja i sad ne zelimo to da priznamo, vec nam je neko drugi kriv. Neko drugi to uvozi. Pazi majku mu !!!
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: Ima tamo takvih parada, samo su postale normalne pošto im niko ništa ne može.Pominješ taj zapad kao da je to nešto dobro....Jel` to onaj zapad gde su parade i marševi nacista normalni?Ili onaj zapad gde se Alojzije Stepinac proglašava za sveca?Ili onaj zapad gde su Katolički sveštenici oslobođeni odgovornosti za pedofiliju?Zar svakodnevno propagiranje nekažnjene pedofilije nije svojevrstan vid parade? Svaki dan iz novina neki kardinal maše patkom ispred kamera i poručuje svima da mu niko ništa ne može!Pa porodice zlostavljanih dečaka su podnele tužbu protiv Pape međunarodnom sudu pravde!A taj Papa je bio u Hitler Jugendu!U Austriji se od pre neki dan priznaje srednji pol!I taj zapad je po tebi normalan?Gde ćeš veće parade od toga?Pedofilija je bolest, isto kao i homoseksualnost.Po svim zakonima i pravilima, svi seksualno izopačeni ljudi će imati pravo da budu priznati, ovo je samo početak. :: Uostalom, kakve veze ima to što se tamo 30 godina održavaju parade srama?Ko je rekao da je to normalno?Oni?Ako oni zalepe gumenog đoku na čelo i kažu da je to u redu, hoćeš ga ti prvi staviti sebi na čelo i paradirati ulicom :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: Na zapadu se vec 30 godina odrzavaju gej parade, a nije bila nijedna sa nekrofilima i pedofilima itd. Dakle tvoj argumenat ne stoji. To sto ne zele da se razmnozavaju je njihov problem, nije tvoj ili moj. Oni mene cinom nerazmnozavanja ne ugrozavaju. Ima nas 7 milijarde, a uskoro ce 10 :: :: @Sky - Rusija drzava u kojoj se postuje zakon? Dobar vic... Da mi rodjeni brat nije ziveo tamo 6 meseci i da nije bio opljackan i iskuliran u miliciji mozda bi ti i verovao. Putin jeste poceo da sredjuje onaj raspad od sistema ali uzimati njih za pozitivan primer.. :: :: ::
Ajd reci ti meni onda šta još moram da napišem da bi ovaj evropejac skontao da ga trolujem još od prve strane, ko bi normalan ili nenormalan pisao ovakve stvari?
E jebe mi se i za pedere i za one što nemaju pametnija posla nego da isteruju tuđu pravdu i jure neke teorije zavere. Ko da ljudi treba da se organizuju da bi bili govna, dođe nam prirodno.
:: Na kojim si ti gudrama.. :: :: I da, reč `VOJVODA` je muškog roda. Ja ne želim da me oplodi muškarac, znaš :: Sve si nam sad rekao : :: :: :: :: MI smo smo savest i duša ovog naroda, mi smo ruka i vlast, mi smo i srp i čekić, mi smo tužilac i sudija, mi smo burek i jogurt. Mi smo i ona baba što čeka penziju na ćošku, mi smo i onaj pas što zapišava banderu, mi smo i cveće što cveta ispred skupštine, mi smo i pobednik i konji vrani, mi smo strašilo na njivi što brani useve od spoljnjeg neprijatelja, mi smo i VOJVODINA i KOSOVO. MI SMO SRBIJA :: :: :: :: AAAAARGH, SMRT DUŠMANIMA! VOJVODA OPLODI NAS :: :: ::
nisam ja to izmislio, to tvrdi većina svetskih psihijatara.Ali ako ti kažeš da nije, onda jebeš sve njih.Onda ni pedofilija nije bolest po tebi?U čemu je razlika između onekoga ko hoće da gurne đoku u dupe detetu, drugom čoveku, kozi, kokoški, mrtvacu,...?U čemu je razlika?Nijedan ne opravdava ni osnovne prirodne nagone (za razmnožavanjem), jer svesno gura đoku tamo gde mu nije mesto!Ajde, života ti, prosvetli nas jebeno, i objasni nam, o veliki vođo, zašto je guranje kite drugom muškarcu u dupe normalno?Zato što to tvrdi onaj ko ga gura drugome u dupe? ljudi, životinje i biljke, svi imaju nagon za preživljavanjem, tj. produženjem svoje vrste. Najjači opstaju, a svaki izostanak tog nagona je ANOMALIJA.Ostali prkose i zakonima prirode, i verskim vrednostima.
:: Pa kako ne znaš? To su oni što su startovali tridesetih godina prošlog veka, zenit imali u četrdesetim. Imaj u i statut, i manifeste, i skupove. Sve imaju. I hvala bogu, blagoslov od prepodobne (i pomalo poštene) crkve.. :: :: Klasika, svaki homofob je latentan. Oni se bore protiv sebe : :: Što se meni tiče, i jedna i druga strana su slične - ne odustaju od provociranja suparničke strane. I jedni i drugi crpe kintu iz (šatro) nevidljivih izvora, i celu priču pravdaju višim ciljem :: Da nije bilo tih nepismenih airmax kromanjonaca, ne bih ni znao da `pozadinci` hoće da prošetaju ulicom. Big fuckin` deal :: :: @Toothles :: Razumem tvoj strah, ali ok je to, ne plaši se :: Ali, JEBOTE, `duševna bolest`?! :D :D : :: Zabavan si (u nepotrebnom rasipanju energije :: :: P.S. Eto, drage moje računardžije, još jedne teme sa 10³ čitanja i upisa, a da nije iz IT sfer ::
Oni bre da objave da je normalno da ljudi na ulicama jedni drugima puše kite, vi bi i to odobrili.Zabole me karijes šta rade tamo, dosta gledanja u tuđe dvorište!pa na tom jebenom zapadu je kao umetnik priznat debil koji slika kitom na platnu bre!Izvadi kitu na ulici i daje autograme!Njima je tako zato što se nisu borili protiv toga i sasekli u korenu dok je bilo u začetku .To bre ima ogroman uticaj na decu, kao i EMO pokreti, sekte i ostala sranja, SVE se radi da bi se uništila porodica i smanjio broj ljudi na planeti. Razmislite, nijedna od tih zapadnih `normalnih` pojava nije doprinela ljudskom rodu, samo ga uništava.Isto kao i ova genetski modifikovana govna od hrane koju sada jedemo od Delta Miška, iako je zabranjena zakonom, isto kao nepostojeći grip od čije vakcine se ljudi razboljevaju i umiru,...pa SIDA, EBOLA, RAK, isfabrikovani ratovi...SVE samo da se ograniči potrošnja resursa na planeti Zemlji, i poveća bogatstvo ljudi koji sve konce drže u svojim rukama. A ljudi su majmuni pa sve što vide da radi drugi, moraju i oni.E pa, nadam se da nasa deca neće gledati paradu srama.Ponavljam da nisam extrem i nemam ništa protiv toga da rade šta hoće kod kuće, ali namerne provokacije su i smišljene da prave razdor...
:: Sve sto si pomenuo da ima na zapadu, ima i kod nas, samo ne znam dokle ce da lazete sami sebe :: Ima Nacista, ima Gey-eva, ima pedofila, ima popova raznoraznih, ali po glavi stanovnika ima neverovatno mnogo. Ni manje stanovnika ni vise ovih. Objasni mi taj fenomen :: E ja cu da ti opbjasnim. Sve sto postoji na zapadu postoji i kod nas, samo zacudjujuce mnogo. Ovde se to prikrivalo i pravio se lazni moral i dizao se lazni patriotizam. :: Kad je pala zavesa sve se otvorilo. Vise nema skrivanja i sad ne zelimo to da priznamo, vec nam je neko drugi kriv. Neko drugi to uvozi. Pazi majku mu !!! ::
I ja sam primetio da se Josilenko ubaci samo kad je neka Gay afera na berzi !!!
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: Mislim da ste Josilenka pipnuli na nezgodno mesto, sav se uzvrpoljio.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Duševna ili mentalna bolest je u najširem smislu svaki poremećaj funkcija mozga koji utiče na mišljenje, osećaje ili sposobnost osobe da komunicira sa svojom okolinom. Duševno ili mentalno zdravlje je izraz koji se često upotrebljava da opiše postojanje ili nepostojanje duševne bolesti. Precizna definicija ili klasifikacija duševnih bolesti su predmetom trajnih kontroverzi, najčešće zbog toga što je psihijatrija - nauka o duševnim bolestima - nije pratila napredak ostalih grana medicine, odnosno daleko više je bila pod uticajem raznoraznih političkih, ekonomskih i kulturnih faktora. Precizna definicija ili klasifikacija duševnih bolesti su predmetom trajnih kontroverzi, najčešće zbog toga što je psihijatrija - nauka o duševnim bolestima - nije pratila napredak ostalih grana medicine, odnosno daleko više je bila pod uticajem raznoraznih političkih, ekonomskih i kulturnih faktora. Tako se, na primer, zalaganje za komunizam u SAD 1950-ih smatralo duševnom bolešću, dok su se 1970-ih u SSSR-u kritičari komunizma slali u duševne bolnice. Nešto svežiji primer je homoseksualnost, koja je sve do ranih 1970-ih smatrana za duševnu bolest, dok se takvo mišljenje danas u mnogim krugovima smatra za simptom duševne bolesti zvane homofobija.
Uoči Međunarodnog dana borbe protiv homofobije 2009. godine, Francuska je postala prva zemlja u svetu koja je službeno uklonila transrodna pitanja iz svojeg popisa duševnih bolesti.
Poznato je da ista bolest ima različita dejstva. To se naročito odnosi na bolesti koje utiču na psihičko stanje čoveka. Navešćemo sedam bolesti sa kojima se skoro svakodnevno susrećemo:
* strah od života i za životom * nesigurnost u zanatu ili profesiji * nedostatak interesa prema okruženju * osećaj samoće ili odvojenost od sredine * preosetljivost na spoljne uticaje i ideale * potištenost ili očajanje od života (razočaranje u život) * prevelika briga za bližnjega svog
Izvor: bilo gde na web-u
P.S. I nisam ja nikakav veliki vođa, niti mi treba takav. Niti mi je ikad trebao. Kontroliši rečnik, i molim te, obrati pažnju na znakove interpunkcije. Lupi taj `space` ponekad, na kraju rečenice, teško je pratiti tu ostrašćenu bujicu natrpanih rečenica.
:: nisam ja to izmislio, to tvrdi većina svetskih psihijatara.Ali ako ti kažeš da nije, onda jebeš sve njih.Onda ni pedofilija nije bolest po tebi?U čemu je razlika između onekoga ko hoće da gurne đoku u dupe detetu, drugom čoveku, kozi, kokoški, mrtvacu,...?U čemu je razlika?Nijedan ne opravdava ni osnovne prirodne nagone (za razmnožavanjem), jer svesno gura đoku tamo gde mu nije mesto!Ajde, života ti, prosvetli nas jebeno, i objasni nam, o veliki vođo, zašto je guranje kite drugom muškarcu u dupe normalno?Zato što to tvrdi onaj ko ga gura drugome u dupe :: ljudi, životinje i biljke, svi imaju nagon za preživljavanjem, tj. produženjem svoje vrste. Najjači opstaju, a svaki izostanak tog nagona je ANOMALIJA.Ostali prkose i zakonima prirode, i verskim vrednostima.
* strah od života i za životom * nesigurnost u zanatu ili profesiji * nedostatak interesa prema okruženju * osećaj samoće ili odvojenost od sredine * potištenost ili očajanje od života (razočaranje u život)
mogu i da proglase da su samo oni normalni, a da smo svi mi strejt ljudi bolesni.Isto kao i njihova `demokratija` po kojoj su uvek u pravu, kao sto ti slepo verujes da je sve sto oni kazu istina.Mogu danas da pisu sta god hoce, oni su bolesni tj. poremeceni, i to je cinjenica.Razlike izmedju njih i pedofila, nekrofila, zoofila, i ostalih bolesnika-nema!Svi oni su anomalija prirode, jednostavno fabricka greska zbog koje im nije predvidjeno da se razmnozavaju, i zato ih ne treba podrzavati i pomagati u njihovoj zabludi...
Re: Pa sada kada gej lobi vodi glavne reci svuda...
21.09.2011. 00:07
status: user broj poruka: 1029
Prvo, ja `slepo` ne verujem nikome. Indoktrinisanost? Ne, hvala. Ipak više volim svoju glavu. A drugo, ako su gejOvi na vlasti svuda oko nas, i ako je njihova najjača, ko je njih postavio na čelo? :D Neki drugi gejevi? :D
Čoveče, diši duboko, popij čašu vode... Život je lep (i kratak), nije baš sve tako užasno. Ispade da je cela planeta jedan košmarni kovitlac. Jebeš televizije. Čitaj, bre, svoja pisanija: negativan si, crn, verbalno agresivan, potpuno nezadovoljan svim i svačim. Preteruješ. Što bi rekli mladi, `ekskuliraj`, fasovaćeš srčku :)
:: mogu i da proglase da su samo oni normalni, a da smo svi mi strejt ljudi bolesni.Isto kao i njihova `demokratija` po kojoj su uvek u pravu, kao sto ti slepo verujes da je sve sto oni kazu istina.Mogu danas da pisu sta god hoce, oni su bolesni tj. poremeceni, i to je cinjenica.Razlike izmedju njih i pedofila, nekrofila, zoofila, i ostalih bolesnika-nema!Svi oni su anomalija prirode, jednostavno fabricka greska zbog koje im nije predvidjeno da se razmnozavaju, i zato ih ne treba podrzavati i pomagati u njihovoj zabludi... :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: mogu
i da tripujem da se sve to ne dešava?Preterujem?U čemu?Jel` kod ovakvih tema ima nešto lepo?Ne dao Bog nikome da dočeka da mu dete skrene i postane gej... Mene lično za sebe zabole karijes, ali mi je žao dece koja će biti unazađena i upropašćena delovanjem takvih sranja. Ne moram da udišem duboko, bacio sam cigare pa nemam disajnih problema, niti sam crn i negativan u životu, niti sam nervozan.A ako iznošenje činjenica smatraš verbalnom agresivnošću, onda ne znam šta da kažem...Strašno je što neki ljudi olako prihvataju bolesti tog zapada, koji je glavni kreator svih sranja koja su se dešavala, i dan danas se dešavaju. https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.