Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
F1 2011
STRANA 2 OD 2
mkukic ... 22.11.2011. 14:20 #378888

status: user
broj poruka: 2591
Znas kako... Izgleda da treba... Bem li ga... Na f1 2011.exe nisam ni ranije pokretao, vec preko launchera... Ni sad ne moze preko f1 2011.exe, ali kad pokrenem launcher krene da se ucitava, ali onda od jednom stane...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 26.11.2011. 13:40 #379923

Jel izasao lekic za ovaj najnoviji patch v 1.2? Ne mogu da pokrenem igru starijim lekicima ni loaderima...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Scyter Re: ... 26.11.2011. 14:22 #379933

broj poruka: 8138
Video sam na Benchu temu F1 2011, postoji fora da patch proradi. Mislim da treba Daemon Tools-om za tako nesto. Jos nisam probao, ako te zanima, pogledaj temu, pa javi da li radi ili ne.

``They call me... Prophet``

:: Jel izasao lekic za ovaj najnoviji patch v 1.2? Ne mogu da pokrenem igru starijim lekicima ni loaderima..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
::
mkukic ... 26.11.2011. 14:25 #379934

Da, to sam video i skinuo sam taj mini image, ali ja imam instaliran alcohol, a preko njega nece, ne instalira mi se dt, pa zato pitam da li se mozda pojavio crack... Hvala u svakom slucaju!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs