:: :: Problem sa tonom, losha grafika batali na vreme i sacekaj josh malo.) jel i tvoja SKIDROW sa partis :: :: :: :: :: a zar nije datum izlaska igre 13-ti septembar,a mi je vec 3-eg igramo. . :: :: :: ::
:: :: obrisah ovu grdobu od igre, ne zaluzuje paznju, pih.. :: :: slazem se 100% mislim da sam suvise mator za ovakva sranja. vidjeno milion puta. kako gameplay, tako i grafika... pih!
Re: Da li je neko uopste pokusao da proba sa KREK FIXOM
03.09.2011. 17:21
status: user broj poruka: 1583
Taj krek fiks radi pod određenim uslovima:
1. Da je u pitanju Skidrow verzija igre. 2.Da se instalira Ubisoft launcher na kraju instalacije. 3. Da se instalira Steam. 4. Uključen internet se podrazumeva. 5. Da imaš Steam nalog. 6. Da budeš ulogovan u Steam program pre pokretanja igre.
Nisam probao da li radi save sa ovakvom varijantom jer cvikam da nemaju neki mehanizam da me otkovu da nije u pitanju originalna igra.
:: koji sam ostavio na pola prve strane?? :: :: :: Evo ponovo : http://fwd4.me/0AX :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Mada za ovaj fijasko(po prici) mogu biti odgovorne dve stvari:
Prva i najverovatnija da je igra zbrzana i suvise brzo izbacena.
Druga da se ovo pomeranje od 100+ godina od originalne radnje nije bas primilo, sto i nije losa stvar jer kroz istoriju kad ovako shebu trojku,cetvorka ko po pravilu razvali (prim. COD)
Ma sve je o.k. Poslao sam sta treba. Samo treba uvesti pravilo da jludi koji daju info za nove igre NE SMEJU davati neproverene stvari.
Kada nesto probas i radi,slobodno OGLASI. Ko to uradi prvi ,svaka cast a ne ovako da se zbunjuju forumasi. Zato sam uvek da se saceka ORIGINAL a ne neka beda iz Kine i Rusije. Scena se nalazi u Skandinaviji i Nemackoj a ne na Istoku.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ma sve je o.k :: Poslao sam sta treba :: Samo treba uvesti pravilo da jludi koji daju info za nove igre NE SMEJU davati neproverene stvari :: :: Kada nesto probas i radi,slobodno OGLASI :: Ko to uradi prvi ,svaka cast a ne ovako da se zbunjuju forumasi :: Zato sam uvek da se saceka ORIGINAL a ne neka beda iz Kine i Rusije :: Scena se nalazi u Skandinaviji i Nemackoj a ne na Istoku.
Igra je djubre na kvadrat. MoCap nije loš, i cutscene su dobro osmišljene, vidi se da je neki režiser se ubacio u priču, ali igra ko igra, pa..... reći da je igra govno bi bila pohvala... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.