Samo sam realan... A u pravu si sto se tice gameplay-a. On je najbitniji... Grafika te ocara u prvih par minuta i posle kad se udubis u igru zanemarujes grafiku, a da ne pricam o ovim sitnicama na koje tek ne bi obracao paznju, a koje uzgred obaraju fps nenormalno... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ljudi sa berze majstori za kenjanje... hahahahaa daj bre avg fps je u svakoj od tri mape iznad 40!!! o cemu ti pricas? :: :: to bi bilo isto kao bi ti meni rekao: moj ferari ide 350 na sat a ja ti kazem, da ali kad krenes u prvoj on ide samo 20 na sat :: :: ajde paljba more..
Samo da dodam, razlike ima izmedju dx9 i dx11, i te kako, zato i tolika razlika u frejmovima, kome je sve jedno da li je dx9 ili dx11 i ne vidi neku razliku onda OK. Sve u svemu kad se aktivira dx11 i high textures, dovoljno je da se smanji samo setovanje u Advanced Settings za `Objects` i onda se zaista dosta poboljsava situacija sa frejmovima, eto, mozda ce nekom da znaci ovo.
:: ajde ne spamuj,promasena investicijo. :: :: :: :: ljudi sa berze majstori za kenjanje... hahahahaa daj bre avg fps je u svakoj od tri mape iznad 40!!! o cemu ti pricas? :: :: :: :: to bi bilo isto kao bi ti meni rekao: moj ferari ide 350 na sat a ja ti kazem, da ali kad krenes u prvoj on ide samo 20 na sat :: :: :: :: ajde paljba more.. ::
Ostali prestanite da se prepucavate. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Samo da dodam, razlike ima izmedju dx9 i dx11, i te kako, zato i tolika razlika u frejmovima, kome je sve jedno da li je dx9 ili dx11 i ne vidi neku razliku onda OK. Sve u svemu kad se aktivira dx11 i high textures, dovoljno je da se smanji samo setovanje u Advanced Settings za `Objects` i onda se zaista dosta poboljsava situacija sa frejmovima, eto, mozda ce nekom da znaci ovo ::
Malopre sam igrao sa smanjenim Object-om sa Ultra na Extreme, i mogu da potvrdim da se sa ovim dobija malo veci i stabilniji FPS. U `teskim` momentima sa Object-om na Ultra FPS je umeo na sec-dva da padne i ispod 20, sto je uzasno. Sada, najmanji FPS koji sam video je bio 26. Uglavnom se vrti oko 30. Dosta je stabilniji.
Naravno, od podesavanja je sve ostalo isto, samo sam Object smanjio za jedan nivo.
Kao sto rekoh, smanji se, eto ti si za jedan nivo, ostalo ne mora da se dira, eventualno moze i water da se smanji za jedan nivo i to je to. Inace ono sto je najbitnije jeste da je razlika sa smanjenim nivovom Object-a vrlo mala, ne mogu da kazem ne primetna, ali tesko da je primetna. .)
:: Malopre sam igrao sa smanjenim Object-om sa Ultra na Extreme, i mogu da potvrdim da se sa ovim dobija malo veci i stabilniji FPS. U `teskim` momentima sa Object-om na Ultra FPS je umeo na sec-dva da padne i ispod 20, sto je uzasno. Sada, najmanji FPS koji sam video je bio 26. Uglavnom se vrti oko 30. Dosta je stabilniji :: :: Naravno, od podesavanja je sve ostalo isto, samo sam Object smanjio za jedan nivo :: :: ::
Koju konfiguraciju imas? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
AMD Phenom II X6 1090T BE @ 4 GHz 2x2 GB DDR3 1600 MHz Sapphire AMD Radeon HD 6870 @ 900/1150 MHz Samsung T220
:: Koju konfiguraciju imas :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
:: Koju konfiguraciju imas :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
@Scyter Ti onda ne igras na 1920x1080 koliko mi se cini po tvom monitoru... @Shone Na kojoj ti rezoluciji igras i koji je fps kad smanjis object na Extreme? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne. Ovog ili sledeceg meseca kupujem Dell UltraSharp U2311H Rev A03. Napokon da i ja predjem na 1080p.
:: @Scyter Ti onda ne igras na 1920x1080 koliko mi se cini po tvom monitoru.. :: @Shone Na kojoj ti rezoluciji igras i koji je fps kad smanjis object na Extreme :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
posto imamo isti procesor,moram da te pitam na kom naponu ga drzis pri tom oc-u od 4ghz i da li ti je to 24/7 oc..takodje da li si prosao linx sa tim oc-om.. hvala
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.