Probao sam pes od 2008 do 2011 i mogu slobodno reci da je igrivost 2011 bolja nego bilo kog od ostalih koje sam probao... ima stvari koje me nerviraju u 2011 nadam se da ce ih ispraviti u 2012.
Inace igrivost na PC vs PS3 ne dolazi u pitanje reagovanje na komande je daleko bolje na PS3, uz to nas nekoliko moze da cepa fudbal a na PC je vec pitanje... ...da covek ne poveruje koliko je kontroler za PS3 bolji od F710, iako ovaj drugi bolje lezi u rukama...
Svi ti lodzitek i slicni su govno od dzojpeda u poredjenju sa ps2 ili ps3 dzojsticima ja imam ovaj dapter - > http://goo.gl/c1hx5 i dzojpad od ps2 ,
kaki penis tastatura i razni shajze dzojpadi za komp...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Probao sam pes od 2008 do 2011 i mogu slobodno reci da je igrivost 2011 bolja nego bilo kog od ostalih koje sam probao... ima stvari koje me nerviraju u 2011 nadam se da ce ih ispraviti u 2012 :: :: Inace igrivost na PC vs PS3 ne dolazi u pitanje reagovanje na komande je daleko bolje na PS3, uz to nas nekoliko moze da cepa fudbal a na PC je vec pitanje.. :: ...da covek ne poveruje koliko je kontroler za PS3 bolji od F710, iako ovaj drugi bolje lezi u rukama.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Necu ni da igram ni od Fife ni od PES cekam da izadje full verzija. Inace drugar koji je PESoholicar igra vec 5-6 godina PES probao je Fifu 12 demo i PES 12 demo i rekao mi da bataljuje sa PESom. Inace i ja sam Fifinac :P _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
takodje znam jednog decka koji je sebi istetovirao na ruci PES, pokajao se al` posle jeb...
:: Necu ni da igram ni od Fife ni od PES cekam da izadje full verzija. Inace drugar koji je PESoholicar igra vec 5-6 godina PES probao je Fifu 12 demo i PES 12 demo i rekao mi da bataljuje sa PESom. Inace i ja sam Fifinac : :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.