Jedina zamerka su mi boss fights. Ali je zato sve ostalo maestralno. Ne pamtim kada me je neka igra ovako prikovala za ekran. Skoro pa da je prevazisla Deus Ex 1. Ne znam koliko ljudi koji su radili na kecu je radilo i na ovom delu, ali definitivno se oseca duh prvog dela u raznim kako primetnim tako i skoro neprimetnim detaljima.
I sve je tako dobro upakovano, i prica i gameplay i grafika. Svaka cast ljudima koji su je pravili. I da, ovo po mom misljenju nije jedna od igara kroz koje se samo projuri kroz glavnu pricu. Toliko kvalitetnih stvari je napakovano van glavne price, da je jednostavno steta uskratiti sebe njihovim zanemarivanjem.
A u skorije vreme cu morati jos jednom da odigram keca :)
1. pokrenite Deus Ex: Human Revolution - predjite uvodnu sekvencu dok ne pokupite malo inventara .) 2.kliknite windows taster da izadjete na desktop 3. pokrenite Cheat Engine i u gornjem levom uglu kliknite na ikonicu `select a process to open` otvorice se lista procesa i odaberite `dxhr.exe` proces 4. sa desne strane Cheat Engine value type podesiti na :Array of Bytes 5. udji u igru , klikni na inventory i pomeriti neku stvar u gornji levi ugao na primer ja sam pomerio `Concussion Grenade` potom uradite `drop` Concussion Grenade i izadjite iz inventory pa opet klik na windows taster da bi izasli u desktop 6. u Cheat Engine na mesto Array of byte(hex broj) ja kucam: `DB 05 00 00 01 ?? ?? ??` uradim new scen + first scen (DB 05 = Concussion Grenade) Sa leve strane dobijam listu kodova, sve ih selektujem i prebacim u prozor nize sa crvenom strelicom 7. Potom udji u igru i pokupi bacen predmet, pa klikni na taster windows za izlaz na desktop, u Cheat Engine opet klikni na new scan i first scan, dobijamo ponovnu listu adresa sa njihovim vrednostima, uporedite je sa donjom listom, novostvorena adresa(u gornjem prozoru) je pokupljena stvar(u ovom slucaju Concussion Grenade) Kliknite dva puta na novu adresu(gornji prozor) i ona ce preci nize u donji prozor, na donjem prozoru klikni na novu adresu: desni taster misha i izaberi change record->value ja sam uneo novu vrednost `3E 58 00 00 01 00 50 00` i kliknuo taster OK 8. udjite u igru (ako ste u inventory listi izadjite pa udjite ponovo) 9. iznenadjenje : dobio sam 80 EMP Grenade .)))))
Prva dva hex broja su kodovi oruzja, municije itd... sedmi hex broj je broj municije u ovom slucaju hex 50 = dec 80 .)))
Takodje kupio i radi .) Kod mene primeceno za savegame da nije uvek dao novi savegame vec je morao ici overwrite starijeg savegame...
Kod borbe Boss 2&3 po pocetnoj sceni ne mozesh pomeriti igraca na 2-3 sek ali ne smeta da se predje igra...
Boss #3 grafika je sva shizela - kao razmazano - mozda tako treba, mada preko youtuba sve je ok. Video Boss 3: http://goo.gl/6IpGS kod mene se sve nesto razmazivalo - nekako bezveze, mada usled nemogucnosti da pomerim igraca energiju izgubim i krece na loshe...
zasto bi to neko radio kad ima lepo da se downloduju treneri i slicno, pa se to lepo pokrene i on ti zamrze municiju, bombe, health ili svasta nesto, mada do sada nije mi trebalo, videcu ako su boss figths glupi i retardirani skinem trener i boli me p :)
:: Cheat Engin :: :: http://goo.gl/hD7D :: :: i kodovi :: http://goo.gl/YzMz :: :: Otprilike ide ovako :: :: 1. pokrenite Deus Ex: Human Revolution - predjite uvodnu sekvencu dok ne pokupite malo inventara . :: 2.kliknite windows taster da izadjete na deskto :: 3. pokrenite Cheat Engine i u gornjem levom uglu kliknite na ikonicu `select a process to open` otvorice se lista procesa i odaberite `dxhr.exe` proce :: 4. sa desne strane Cheat Engine value type podesiti na :Array of Byte :: 5. udji u igru , klikni na inventory i pomeriti neku stvar u gornji levi ugao na primer ja sam pomerio `Concussion Grenade` potom uradite `drop` Concussion Grenade i izadjite iz inventory pa opet klik na windows taster da bi izasli u deskto :: 6. u Cheat Engine na mesto Array of byte(hex broj) ja kucam: `DB 05 00 00 01 ?? ?? ??` uradim new scen + first sce :: (DB 05 = Concussion Grenade :: Sa leve strane dobijam listu kodova, sve ih selektujem i prebacim u prozor nize sa crvenom strelico :: 7. Potom udji u igru i pokupi bacen predmet, pa klikni na taster windows za izlaz na desktop, u Cheat Engine opet klikni na new scan i first scan, dobijamo ponovnu listu adresa sa njihovim vrednostima, uporedite je sa donjom listom, novostvorena adresa(u gornjem prozoru) je pokupljena stvar(u ovom slucaju Concussion Grenade :: Kliknite dva puta na novu adresu(gornji prozor) i ona ce preci nize u donji prozor, na donjem prozoru klikni na novu adresu: desni taster misha i izaberi change record->value ja sam uneo novu vrednost `3E 58 00 00 01 00 50 00` i kliknuo taster O :: 8. udjite u igru (ako ste u inventory listi izadjite pa udjite ponovo :: 9. iznenadjenje : dobio sam 80 EMP Grenade .)))) :: :: Prva dva hex broja su kodovi oruzja, municije itd... sedmi hex broj je broj municije u ovom slucaju hex 50 = dec 80 .)) :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.