Ma idi begaj..I na tarabi pise..Tako je i za Dirt 2 ,AMD-ovo celjade pa je nV brisala patos sa njima. Ovde kroz ovaj klip malo propustili gameplay sa 6990 i kao moze da se igra muahahahah.Muke se dovijaju,potplacuju razvojni tim ali ne mere kad je hardver krs!
Will see.Kad se ukljuci DX11 i tesselacija ATI-ja nece biti nigde. Ima vase AMD kantice da stuckaju samo tako,bice `op cup,poskocicu microstuttering dozivecu :D :D :D
Pa uvek ces imati nesto prece, a i sto da kupis kad mozes dzabe. A i lakse ti je da samo skines sa neta nego da narucujes ili da se mlatis sa on line placanjem I ja imam, slican trip u vezi AC Revelationes, ne zbog MP, vec mi je zao da onakvo remek delo od igre ne platim Ali ce verovatno prevagnuti warez verzija...
Ja sam mislio isto da pazarim BF3 ako mi se dopadne, zbog online igranja. Ali, cena ce biti nimalo niska 100% tako da cu se sa Miskoniusom zadovoljiti originalom sa partisa... :D AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
@miskonius kako mislis `ne radi se o optimizaciji` pa gde ces bitnije od toga? i crysis i da2 su post-developed u dx11 i zato toliko i pada frejm, jer su neoptimizovane __________________________________________________________ Velg Bort Livet
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
:: Ma idi begaj..I na tarabi pise..Tako je i za Dirt 2 ,AMD-ovo celjade pa je nV brisala patos sa njima :: Ovde kroz ovaj klip malo propustili gameplay sa 6990 i kao moze da se igra muahahahah.Muke se dovijaju,potplacuju razvojni tim ali ne mere kad je hardver krs :: :: Will see.Kad se ukljuci DX11 i tesselacija ATI-ja nece biti nigde :: Ima vase AMD kantice da stuckaju samo tako,bice `op cup,poskocicu microstuttering dozivecu :D :D : :: :: Intel kick ass,nVidia is the law! :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: Battlefield 3 powered by AMD Radeon :: :: http://www.youtube.com/watch?v=JfACbF5aR2 :: :: :: :: ::
Jel zna neko gde mogu i kako mogu da nabavim original? Ili neki key, ili takav shit? Ozbiljno ce igra biti bolesna, i hteo bi da przim multi... Nisam nikad narucivao pa zato ne znam...
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Jel zna neko gde mogu i kako mogu da nabavim original? Ili neki key, ili takav shit? Ozbiljno ce igra biti bolesna, i hteo bi da przim multi... Nisam nikad narucivao pa zato ne znam.. :: :: ::
citaj na bencforumu, podforum igrice-battlefield3. sve ces videti. tu je obicna verzija, kasnije ces morati dokupljivati neke mape koje izlaze oko nove godine ako hoces cd limited edition, imas u gamesu za 4770 din... imas neki popust ako imas one njihove kartice
:: Jel zna neko gde mogu i kako mogu da nabavim original? Ili neki key, ili takav shit? Ozbiljno ce igra biti bolesna, i hteo bi da przim multi... Nisam nikad narucivao pa zato ne znam.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.