Ma da, malo se nasalismo. Garant ce bolje da radi na AMD-u, u biti sve igrice lete sa ovim procicem:>)
P.s. Bas kad je ISh pomenuo SK, odem malo da prelistam forum i zgranuo sam se kakvih likova ima:O.
Lik postavio temu kako bi da nadogradi svoj comp sa nekim dual-om, a nije naveo ni koju polocu ima...samo je naveo sadasnji proc, neki intel celeron D. Likovi ispisali dve strane nagadjajuci sta bi mogao da ubode i da li je soc478 ili 775, da li ima AGP ili PCI-e, da li postoji ploca soc.478 sa PCI-e i ddr2...hahahha...
:: Neko napise iz ciste zajebancije kao ne moze AMD, i to sa smajlijem, :: a onda se javi jedn takav o kome pricas i kaze :: `hahahaha najjace da nemoze amd` (i to spojeno :: naravno ima manje od 10 postova i grb kao avatar.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: Mada da mi i ne uzmes za zlo, ovde je postalo kao u Grand-u, svaka susa se vec kaci na ovaj forum :: :: :: :: Sky(a i ostali) je vec u par navrata napominjao kako se desava odliv znanja ovde, mada je to tacno ali bi prava formula bila u prilivu ne znanja :: :: :: :: Tacnije opisano (quote) PCB sada ima srazmerno broju usera neverovatan procenat budala :) :: :: ::
za zainteresovane(kako i je i najavljivano,s`obzirom da nece moci da se takmice sa dotom 2)Heroes of Newerth je od danas zvanicno FREE TO PLAY,nisam ulazio na sajt,posto ne igram,ali verovatno ima store ili neki poeni koji se kupuju kao u Lol-u.
Ma koji crni off gilopile,nek se razvija konverzacija zato i volim ovaj forum. :)
Ne moze ni pod razno! Odi na OFC sajt, pa ces videti, navodno mu fale neke instrukcije koje Intel ima, jbg. Iskreno mi je zao sto AMD i ATI polako ali sigurno izumiru:( Mada, videcemo, vreme ce pokazati.
P.s. Mada i nije neka igra, siguran sam da ce se do kraja godine naci po neki naslov pisan i za AMD, prema tome... Ista prica kada je C64 pregazio ZX-a:(
Potpuno razumem reakciju pajsgudguda, jbg. I ja sam prokleti AMD-ovac i nije mi drago sto cu za par meseci moci samo muziku da slusam sa compom, ali sta je tu je. Ne mogu ja tu nista promeniti, jelte...
Ps. Da, da , Beosoft...i meni je proslo detinjstvo stelajuci glavu, hehehe!
:: ...kupicu Phenoma. Valjda ce da za njega ima podrsku. Pa ce da valjda i meni nekada komsija zavidi :: :: Izvini pajsgudgud, nece da se ponovi : :: :: Eh taj C64, porucivanje kaseta iz Beosofta i stelovanje glave. Na tome sam odrastao :)
negativna...naprotiv. Ja verujem da će Thubani recimo još dugo živeti. Phenomima takođe ništa ne fali za današnje pojmove. Intel rula i to je to. Samo mi je bilo smešno da piše Intel core 2 duo, a ne recimo dual core CPU or higher. support normality
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.