Ako si instalirao AlterIWnet Modern warfare 2, uđeš u igru, klikneš na play online, i kada ti pokaže listu servera(tj. prazno polje gde treba da pišu serveri), klikneš na refresh, gore desno.Izbaciće ti sve AlterIwnet servere, i HC i TDM, i sve ostalo...
Namestim nick..ok...odem i4mp...kako vec..i izbaci mi konzoli u kojoj pise : WARNNING: Use of hacks/cheats that give you an unfair advantage over other players is prohibited and will get you a permanent ban.There is no recourse for such violations in any way.If you agree,type the following sentence in the box below: `I am aware of the repercussions of cheating,and will do my utmost best to ensure I do not cheat.` nzm sta da radim...i nisam nista dirao...onda sam upalio MP...izbaci mi da sam offline i da trebam da igram preko stema..da bi bio online.. :(( ?
:: Namestim nick..ok...odem i4mp...kako vec..i izbaci mi konzoli u kojoj pise :: WARNNING: Use of hacks/cheats that give you an unfair advantage over other players is prohibited and will get you a permanent ban.There is no recourse for such violations in any way.If you agree,type the following sentence in the box below: `I am aware of the repercussions of cheating,and will do my utmost best to ensure I do not cheat.` nzm sta da radim...i nisam nista dirao...onda sam upalio MP...izbaci mi da sam offline i da trebam da igram preko stema..da bi bio online.. :(( :: :: ::
:: Tako je, moraš da ukucaš taj tekst u polje... ko što ti je i pisalo da uradiš :: Ti detlić baš ne voliš da čitaš :: :: Ne treba nikakav steam ako si skinuo onaj torent što sam ti dao, mora da radi :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Što bi rekli u audiciji: `Nis` ti ni prvi, ni drugi, ni treći - ti s` glup!` Uninstaliraj igricu, pa ponovo instaliraj, i onda u ono prazno polje upiši tekst koji si gore naveo, i radi bez ikakvog stima ili drugih kurcolomija.
Nije upisao tekst, i zato neće da radi.Najbolje neka uninstalira i ponovo sve po redu sad kad sve zna kako.Ili neka pošalje tebi, Raiću, zahtev na team viewer, pa mu namesti, ja nemam živaca.
:: Ako si uradio ko što sam napisao ne može da ne radi. Ne mož ni da bude jednostavnije, 100% foolproof :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Nista od toga...nece...al sad sam gledao neki klip ...pa kaze da treba preko steam-a da se igra : :: :: :: :: Hvala :: :: ::
Svašta, otkud meni živci, aj ti si mlađi i poletniji.
Sad sam isto ukratko rekao nekom preko maila šta da uradi i eno ga igra, nema šta da ne radi, prosto ko zmajev pasulj.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Nije upisao tekst, i zato neće da radi.Najbolje neka uninstalira i ponovo sve po redu sad kad sve zna kako.Ili neka pošalje tebi, Raiću, zahtev na team viewer, pa mu namesti, ja nemam živaca :: ::
Uradi to, i ako bude radilo, i ako kupiš original, svejedno ću te zaklati ako te sretnem na nekoj tabli.Zato se i ne nerviram, samo obrišem nož o pantalone...
IQ of over 60 (If you are looking for link, you fail. You can`t install the game without this.) PC that can run MW2 - Google Torrent client (If you use the torrent links) - Download Microsoft .Net 3.5 Framework - in the Torrent or on Microsoft.com (.NET 4.0 does not count!) Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - in the Torrent or on Microsoft.com WinRAR - Download
Takodje, u toku su cesti update-ovi i klijenta i njihovog servera, tako da nemoj da se cudis ako se dizu i spustaju (serveri) :)
I valjdalo bi da sa vremena na vreme posetis njihov forum. Cisto da vidis sta se desava sa igrom, umeju da ponekad budu prilicno nestabilni, a i glavni developer (koji je malo na svoju ruku) cesto planira samoubistvo, voli da se zajebava sa igrom i slicno. Jednom je sredio exe fajl tako da svima obrise instalaciju minecrafta :)
Edit: kako si uspeo da udjes u igru ako nisi ukucao tekst? :\
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.