Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Crysis 2 LAŽIRANJE `refleksija`
STRANA 2 OD 2
pajsgudgud Svašta... 06.07.2011. 16:26 #342541

status: user
broj poruka: 3746
kad pročitam komentare tipa krajzis najjača igra i slično...znam da su deca 21-og veka. Igra osim dobre grafike ne donosi ništa specijalno. Priča je prosek (bulja) sa gomilom nelogičnosti.
Serious Sem je gotivniji deset puta od krize.
support normality

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: Re: Dodatak 06.07.2011. 16:28 #342542

broj poruka: 4641
Moguce da su sa ovim pecom nesto ukenjali, ja sam igrao sa onim v1.2(ali iskreno nisam siguran da li je taj ili neki wladin), i uopste nisu naivni.
Nisam igrao do sada igru sa inteligentnijim neprijateljima. Mnogo puta vidim vanzemaljca koji `nestane iza necega` iznenadi me dodje niotkuda i ubije me naravno.
To me je najvise odusevilo, ili fazon kad zapucam svi se sjate prema tom mestu gde se zacuo pucanj.
Druga stvar je kad se krecem pored neprijatelja i ako sam nevidiljiv nesto im je sumnjivo i pucaju obavezno.
Iza onih kontejnera kad me vide, ne idu na mene naivno, vec zaobidju i ponekad me ubiju odozgo ili dodju iza ledja.
To je bas ostavilo upecatljiv utisak na mene, bez obzira sto sam se nekad i nervirao zato sto moram sve iz pocetka :)
Sa onim zadihanim od 300 kg, sam nekoliko puta imao muke. Cim me ugleda ispaljuje sve zivo na mene, i juri me pri tom.
Ako su to unistili sa ovim pecom, onda definitivno je da se ne isplati igrati.

@imarkovic
Opusteno sa kafom, malo se zezam :)
Da smo blize pa da te pozovem na jos jednu `kafi` :))))

:: Evo ja igram na onoj Post Human tezini i ne mogu da kazem da je tesko, teze je ali opet dosta lako jer ako koristis nanosuit kako treba i zaklon lako se prelazi, neprijatelj ise slicno ponasaju na svakoj tezini glupi su, samo su precizniji i prave veci damage na vecoj cini mi se. Nisam primetio da koriste neke napredne taktike :

:: ::
vladapsd Re: Re: Re: Dodatak 06.07.2011. 16:35 #342547

broj poruka: 1015
Meni oni marinci iz Half-Life-a delovase mnogo inteligentniji (il sam mozda ja tad bio gluplji .-))

:: Moguce da su sa ovim pecom nesto ukenjali, ja sam igrao sa onim v1.2(ali iskreno nisam siguran da li je taj ili neki wladin), i uopste nisu naivni.
:: Nisam igrao do sada igru sa inteligentnijim neprijateljima. Mnogo puta vidim vanzemaljca koji `nestane iza necega` iznenadi me dodje niotkuda i ubije me naravno
:: To me je najvise odusevilo, ili fazon kad zapucam svi se sjate prema tom mestu gde se zacuo pucanj
:: Druga stvar je kad se krecem pored neprijatelja i ako sam nevidiljiv nesto im je sumnjivo i pucaju obavezno.
:: Iza onih kontejnera kad me vide, ne idu na mene naivno, vec zaobidju i ponekad me ubiju odozgo ili dodju iza ledja
:: To je bas ostavilo upecatljiv utisak na mene, bez obzira sto sam se nekad i nervirao zato sto moram sve iz pocetka :
:: Sa onim zadihanim od 300 kg, sam nekoliko puta imao muke. Cim me ugleda ispaljuje sve zivo na mene, i juri me pri tom
:: Ako su to unistili sa ovim pecom, onda definitivno je da se ne isplati igrati
::
:: @imarkovic
:: Opusteno sa kafom, malo se zezam :
:: Da smo blize pa da te pozovem na jos jednu `kafi` :)))
:: :: Evo ja igram na onoj Post Human tezini i ne mogu da kazem da je tesko, teze je ali opet dosta lako jer ako koristis nanosuit kako treba i zaklon lako se prelazi, neprijatelj ise slicno ponasaju na svakoj tezini glupi su, samo su precizniji i prave veci damage na vecoj cini mi se. Nisam primetio da koriste neke napredne taktike :
:: :: ::
imarkovic Re: Svašta... 06.07.2011. 17:10 #342549

broj poruka: 19068
e eebi ga sad ga pretera, SeriousSam je jedna od najglupljih igrica koje sam igrao, ukljucujuci i PAINKILLER I PAINKILLER2!!
@gliga, ma znam da me podjebavas who knows, kafa pivo, mali je svet

:: kad pročitam komentare tipa krajzis najjača igra i slično...znam da su deca 21-og veka. Igra osim dobre grafike ne donosi ništa specijalno. Priča je prosek (bulja) sa gomilom nelogičnosti
:: Serious Sem je gotivniji deset puta od krize
:: support normalit
uroshnet Mafia 06.07.2011. 17:14 #342551

broj poruka: 1033
iz d KEVA. To je najaca igra koju je ikada ceo svet igrao. Ali o ukusima i o tome kome je koja igra najbolja ne treba raspravljati. Pocevsi od toga, da ne znam kakva da je igra, devojku sigurno ne bi otkacio.
Cinjenica je da igre vise nisu kao nekada, jer je ponestalo ideja o svemu tome i previse se obraca paznja na grafiku. Kriza je ok, ali sasvim prosecna igra kao i svaka u danasnje vreme (uvek nesto fali)
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs