Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Krizirajte PROPISNO u verziji 1.9 .)
STRANA 2 OD 2
Simon72 ... 05.07.2011. 22:35 #342278

status: user
broj poruka: 2799
Koristio sam neki crack od prekjuce sa nekih ruskih sajtova i tu je dosta kocilo na pojedinim mestima . Sad sam odigro sat vreme i ne koci al sa ovim Fairlight crackom. Zanimljiva stvar je da ne koristi ustvari mnogo ram memorije vec ocito podatke upisuje u pagefali pošto se stalno povecava. Malo mi je to cudno. Kolko god memorije da imam poveca mi pagefali. Sad sam na 3 gb a povecao je pagefile na 4 gb.
Inace primecuje se razlika al sam morao da pogledam prilikom instalacije na drugom komjuteru pa da uporedim i stvarno izgleda dosta bolje.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ConemaX Re: ... 05.07.2011. 23:27 #342295

broj poruka: 314
+1

:: Meni igra radi kao i ranije . Frejmovi idu i preko 80 (iskljucena vs). Al ima kocenja i to baš kad se dolazi do nekog novog dela kad ima ocito nekog ucitavanja. Vido sam da mi se povecao pagefali pa sam dodao još memorije i bilo je osetno bolje sa kocenjem.
:: Uglavnom za ovu igru je potrebno dosta memorije i dobar ssd umesto klasicnog hard diska
:: Ponovo kažem osim tih delova kad ulazim na nova mesta igra odlicno radi cak negde i bolje nego kad sam igro bez ovih dodataka.Naravno sve je setovano na maximum na rezoluciji 1680 x 1050 sa gtx 460. Na 6950 (6970) ima manje frejmova
::
MaliAbner Re: Obiće im se to o glavu 06.07.2011. 10:31 #342407

broj poruka: 7774
Pa gledaj vako konzola je cudo nad cudima... kupis je jednom u PET godina i zavrsena prica do smene generacija, jeste da pri kraju zivotnog veka neke generacije konozla grafika izgleda ocajno ali bar ne secka ne pada FPS i tako to...
Jedina je muka sto su tek skoro razbucali PS3 zastitu da se covek poigra kako valja...
Ja sam sinu uzeo PS3 sa dva kontrolera za nekih 270e, razbijena da cita narodne igre uzecu mu jos jedan USB HDD i pitam se gde ne kupih ranije da me ne smara sa onim tata ovo nece da radi, tata ovo secka, tata ovo se zaglavilo i to sve na cuvenom plavo-zelenoj kombinaciji.

Koji to PC moze da se uzme za 270E, moze ali ne za igranje nego za rad i to uglavnom za kucanje i slaganje tekstova uz ponekog ZUMU ili `Pobesnele Tice`... a ovaj PS3 za 270e gura Mrtvi Prostor, PES2011, Krizu 2 i jos kojecega pride u Full HD glatko bez seckanja pa ti sad vidi zasto narod kupuje konzole stvar je ciste ekonomije za pet-sest godina zivotnog veka neke konzole na PC moras bar tri puta da zamenis grafiku koja kosta kao konzola.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Sad im je lepo ali plakaće oni kada izađe Diablo 3 i kada mogu samo da cvile nad svojim konzolama što nema toga za njih dragoceni PS3 ili xbxo360. Crysis ionako nije nešto specijalna igra sem izuzetno lepe grafike. Osim toga nema ništa posebno
:: League of Legends refferal lin
:: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017
TheBear Re: ... 06.07.2011. 10:44 #342410

broj poruka: 6502
Imas i preko 80 frejmova ? Ja toliko nisam imao ni sa GTX 580 Matrix Platinum u DX9 na Extreme setovanjima...

Sa GTX 590 kada sam igrao isla je oko 80-100 FPS u DX9...

Po nekim testoviam na netu 6950 i GTX 460 slicno rade pod DX11 u ovoj igri, sto je nelogicno skroz jer je 6950 dosta mocnija sto se sirove snage tice, tako da rekao bih da je problem sto je nVidia sponzor igre, nesto slicno HAWX 2...

Mogu sam oda se nadam da ce AMD poraditi na profilu kroz drajvere, a ako ne porade i ne gubi se puno.

Razliak izmedju Ultra i Extreme je smesna po pitanju detalja, gotovo da nema razlike kada je isntaliran High Res Texture pack (pricam o Ultra i Extreme bez DX11), a performanse su jedno 80% gore...

:: Meni igra radi kao i ranije . Frejmovi idu i preko 80 (iskljucena vs). Al ima kocenja i to baš kad se dolazi do nekog novog dela kad ima ocito nekog ucitavanja. Vido sam da mi se povecao pagefali pa sam dodao još memorije i bilo je osetno bolje sa kocenjem.
:: Uglavnom za ovu igru je potrebno dosta memorije i dobar ssd umesto klasicnog hard diska
:: Ponovo kažem osim tih delova kad ulazim na nova mesta igra odlicno radi cak negde i bolje nego kad sam igro bez ovih dodataka.Naravno sve je setovano na maximum na rezoluciji 1680 x 1050 sa gtx 460. Na 6950 (6970) ima manje frejmova
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Ja sam sinoc isprobao... 06.07.2011. 11:27 #342427

broj poruka: 4420

6850-ice u CF i imao sam izmedju 45-60 fps, mislim da je to neki minimum ako neko hoce da igra Crysis 2 gde je sve nasvirano na Extreme...
MaliAbner Re: Ja sam sinoc isprobao... 07.07.2011. 08:46 #342682

broj poruka: 7774
Ma jok bre dovoljan je PS3 i to je to...

...a racunar ko racunar on je za ozbiljnije stvari...
...recimo da se uz pomoc njega odradi neki posao i nabaci neka kinta za novu generaciju konzola...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: 6850-ice u CF i imao sam izmedju 45-60 fps, mislim da je to neki minimum ako neko hoce da igra Crysis 2 gde je sve nasvirano na Extreme...
Adzem ... 11.07.2011. 04:46 #343617

broj poruka: 3797
odvojio sam preko 3h i detaljno analizirao igru u dx9 modu,koju je vecina od nas tako i odigrala i sa svim ovim updatovima(dx11,texture...) i mogu reci da igra mnogo bolje radi u dx9 i sa starim crackom..sa instaliranim svim updatovima imao sam: drop fps,low gpu usage,pri ucitavanju mape igra prosto prestane da radi,nekad ucitava mapu i tako i ostane(zamrznuta slika),pri samom igranju (stop working) i tako dalje i tako blize..ja sam se vratio na staru ali proverenu kombinaciju..

nOgAsHoOt mp ? 21.07.2011. 15:54 #346845

broj poruka: 98
da li moze da se igra mp sa ovim 1.9 patch ?

Asus M4A89GTD PRO/USB3
Phenom II 955BE
Powercolor 6850
2x2gb Patriot 1600 Mhz
LC600H-12 v.2.31
1TB WD Caviar Green
Thermalthake Soprano RS-101
ViewSonic VA2016w

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs