Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
FPS po vama top 10.
STRANA 2 OD 2
mixer93 Re: I ja da kažem eee...moji gejmeri... 24.06.2011. 17:20 #338861

status: user
broj poruka: 4187
E vidis, za mene je operation flashpoint najteze vnogo sto sam ikad igrao...

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: bez da me kolege berzanci shvate pogrešno, ne želim da se svađam ali Krajzis serijal je dobar samo popitanju grafike i ničega drugog. Priča je bulja sa gomilom ne logišnosti
::
:: Takođe neko napisa Wolfeinstein 2009...teže vnogo od igre nisam igrao skoro..
:: da krenemo redom i hronološki..
:: 1. Return to the castle Wolfeinstein
:: 2. Undyin
:: 3. Operation Flashpoin
:: 4. Half Lif
:: 5. Unreal Awakenin
:: 6. Unreal tournamen
:: 7. Hal
:: 8. Jericho
:: support normalit
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Niko ne pomenu FEAR 24.06.2011. 17:44 #338869

broj poruka: 6106
njegove ekspanzije i drugi deo. Još bih dodao Tron 2.0.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

avensis top 10 24.06.2011. 17:49 #338872

broj poruka: 32

1. Half Life
2. Far Cry
3. Return to Castle Wolfenstein
4. S.T.A.L.K.E.R.
5. Battlefield Bad Company 2
6. Crysis
7. F.E.A.R.
8. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Medal of Honor 2010
10.Call of Juarez
tortojed Beskorisno je u starosti produžavati život. Mladost treba produžavati. 24.06.2011. 17:52 #338875

broj poruka: 11009
Tacno - treba se roditi mnogo godina pre rodjenja pa polako ici prema nuli!
- - - - - - - - - - - - - -
Ovako izgleda lista, o sinovi, moji sokolovi:

1. Quake1 i 2 (dele prvo mesto)
2. Unreal tournament (ver. 1) i ReturnToTheCastleWolfenstein (dele mesto)
3. Quake3
4. Doom3
5. COD2 i Battlefield2 (dele mesto)
6. COD4 i Bad company (dele mesto)
7. COD4-MW2
8. FarCry (prvi)
9. Crysis (prvi)
10. MOH 2010
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Mladost treba produžavati. Narocito devojkama (ima vec 60 leta///tako matora, a jos nista ne zna ///indolentna, virulentna, impotentna...///bas si krawa...jugoslowenska)

operator re 24.06.2011. 18:04 #338880

broj poruka: 4288
@avensis
+1 za listu.

1. Half Life
2. Far Cry
3. Return to Castle Wolfenstein
4. S.T.A.L.K.E.R.
5. Battlefield Bad Company 2
6. Crysis
7. F.E.A.R.
8. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Medal of Honor 2010
10.Call of Juarez
operator

Daum ... 24.06.2011. 18:35 #338883

broj poruka: 12805
Uh, Flashpoint i ARMA su verovatno dva najgora FPSa koje sam imao prilike da probam. Nemam reči koliko su loši, a posao mi je vezan za igre pa sam i donekle merodavan...

Užas od grafike, neoptimizovan engine, animacije katastrofa, sve sklepano samo da radi...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

Miskonius BOrderlands... 24.06.2011. 18:39 #338887

broj poruka: 4420

Jedinna pucacina gde sam se istinski zabavio.

raic Re: BOrderlands... 24.06.2011. 18:51 #338892

broj poruka: 9006
Stvarno ima napetih momenata ko gaćni lastiš, osobito u početku kad uletš sa slabim levelom u arenu, stvori se pet alfa skagova, skaču na sve strane, ofulje te naravno pa klečiš dole i zveraš ne bi li spazio nekog kojeg si već oštetio da ga kokneš za second wind a tajmer curi ko hladnjak u jugića.

Nego, ne reče mi jesi li probao Hellgate London?

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: Jedinna pucacina gde sam se istinski zabavio
Miskonius Re: Re: BOrderlands... 24.06.2011. 19:00 #338895

Nista nemoj da mi pricas, ja sam imao nocne more sa scug-ovima (bukvalno)...
kad sam presao igru, vratio sam se na pocetak (sa onom puskicom 100+ damage) i kokao te skotove do iznemoglosti...
Ako si mene pitao nisam probao Hellgate London.
Iskreno nisam ni cuo za nju

:: Stvarno ima napetih momenata ko gaćni lastiš, osobito u početku kad uletš sa slabim levelom u arenu, stvori se pet alfa skagova, skaču na sve strane, ofulje te naravno pa klečiš dole i zveraš ne bi li spazio nekog kojeg si već oštetio da ga kokneš za second wind a tajmer curi ko hladnjak u jugića
:: Nego, ne reče mi jesi li probao Hellgate London
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: ::
:: :: Jedinna pucacina gde sam se istinski zabavio
pajsgudgud JA kada kažem flashpoint 24.06.2011. 19:02 #338899

broj poruka: 3746
mislim na prvi deo koji sam igrao davno još na pentijumu trojci ako se dobro sećam. Fenomenalna grafika za to vreme. Dvojku nisam probao.

Zaboravio sam Stalker koji ima fenomenalnu atmosferu...i da fear...nako lep fps...da i doom 3 je dobar...treba se setiti svega, jbg ja sam peglao i prvi wolfeinstein...gerijatrija :)
support normality

raic Re: Re: Re: BOrderlands... 24.06.2011. 19:07 #338901

Probaj ako te ne mrzi, na sličnu je foru samo nije toliko ispolirana kao borderlands. Imaš tri klase u po dve varijante, možeš da igraš iz prvog ili trećeg lica, ima dosta lepe šarene opreme, maštovitih pucaljki i raznih načina da napraviš lika. I to sam dosta igrao pre godinu-dve.

I obavezno skini peč 1.2, bez njega je skoro neigrivo.

:: Nista nemoj da mi pricas, ja sam imao nocne more sa scug-ovima (bukvalno)..
:: kad sam presao igru, vratio sam se na pocetak (sa onom puskicom 100+ damage) i kokao te skotove do iznemoglosti..
:: Ako si mene pitao nisam probao Hellgate London
:: Iskreno nisam ni cuo za nj
mixer93 Re: JA kada kažem flashpoint 24.06.2011. 19:16 #338906

broj poruka: 4187
Ja sam probao i stari i novi, i nijedan mi se ne svidja, posle 10-ak minuta je bio izbrisan i jedan i drugi...

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: mislim na prvi deo koji sam igrao davno još na pentijumu trojci ako se dobro sećam. Fenomenalna grafika za to vreme. Dvojku nisam probao.
:: Zaboravio sam Stalker koji ima fenomenalnu atmosferu...i da fear...nako lep fps...da i doom 3 je dobar...treba se setiti svega, jbg ja sam peglao i prvi wolfeinstein...gerijatrija :
:: support normalit
pajsgudgud Re: Re: JA kada kažem flashpoint 24.06.2011. 19:19 #338908

meni se sviđa prvi deo i dan danas, apsolutna sloboda izbora. Đa oružjem koje su ti dodelili u misiju, đa otimanje tenka i uletanje u kasarnu :). BIraš i taktiziraš do iznemoglosti. Posebno mi se sviđao AI protivnika koji je bio extra balansiran. Ok dešavalo se da te na smešnoj razdaljini ne vide ali ipak si bio kamufliran.
support normality

:: Ja sam probao i stari i novi, i nijedan mi se ne svidja, posle 10-ak minuta je bio izbrisan i jedan i drugi..
:: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

:: :: mislim na prvi deo koji sam igrao davno još na pentijumu trojci ako se dobro sećam. Fenomenalna grafika za to vreme. Dvojku nisam probao.
:: :: Zaboravio sam Stalker koji ima fenomenalnu atmosferu...i da fear...nako lep fps...da i doom 3 je dobar...treba se setiti svega, jbg ja sam peglao i prvi wolfeinstein...gerijatrija :
:: :: support normalit
Daum Re: Re: Re: Re: BOrderlands... 24.06.2011. 19:26 #338912

broj poruka: 12805
Ja sam na kraju izgubio živce sa Hellgate-om. I posle 1000 patcheva je bugovala igra mnogo i coruptovani su mi save-ovi postajali pa sam morao ispočetka nekoliko puta da igram. Kasnije kad je postala stabilna igra sam i donekle izgubio živce već. Odlična bi bila igra da nije toliko preplavljena bugovima bila.

Elem, Fallout 3 je odličan isto ako se udubite u igru...

Stari Flashpoint nije ništa specijalno izgledao u svoje vreme. Bio je preterano zahtevan a nije opravdavao to nikako. Animacije su blagi užas bile, sećam se samo likovi ko da su lutke na konopcima, a kad stisneš reload on samo spusti oružije dole odradi neku leš animaciju i kao sve je ok.

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: Probaj ako te ne mrzi, na sličnu je foru samo nije toliko ispolirana kao borderlands. Imaš tri klase u po dve varijante, možeš da igraš iz prvog ili trećeg lica, ima dosta lepe šarene opreme, maštovitih pucaljki i raznih načina da napraviš lika. I to sam dosta igrao pre godinu-dve
:: I obavezno skini peč 1.2, bez njega je skoro neigrivo
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Nista nemoj da mi pricas, ja sam imao nocne more sa scug-ovima (bukvalno)..
:: :: kad sam presao igru, vratio sam se na pocetak (sa onom puskicom 100+ damage) i kokao te skotove do iznemoglosti..
:: :: Ako si mene pitao nisam probao Hellgate London
:: :: Iskreno nisam ni cuo za nj
pajsgudgud Re: Re: Re: Re: Re: BOrderlands... 24.06.2011. 19:49 #338927

Seti se bre Daume ipak je to bilo na pentium trojkama. Ako me sećanje dobro služi Duron na 700Mhz i GF2 je sve to teralo na high detail u 1024x768 (ili koliko već beše rezoluciji u 16bit color depth).
Igra je bila definitivno ne standardan FPS. Imala je šta više opciju kamere iz trećeg lica i poglede iz raznih uglova ako se dobro sećam. Daaaaa zvezdica je palila opciju da samo pomeraš glavu levo desno...morma da je probam opet...
support normality

:: Ja sam na kraju izgubio živce sa Hellgate-om. I posle 1000 patcheva je bugovala igra mnogo i coruptovani su mi save-ovi postajali pa sam morao ispočetka nekoliko puta da igram. Kasnije kad je postala stabilna igra sam i donekle izgubio živce već. Odlična bi bila igra da nije toliko preplavljena bugovima bila
:: Elem, Fallout 3 je odličan isto ako se udubite u igru..
:: Stari Flashpoint nije ništa specijalno izgledao u svoje vreme. Bio je preterano zahtevan a nije opravdavao to nikako. Animacije su blagi užas bile, sećam se samo likovi ko da su lutke na konopcima, a kad stisneš reload on samo spusti oružije dole odradi neku leš animaciju i kao sve je ok
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: Probaj ako te ne mrzi, na sličnu je foru samo nije toliko ispolirana kao borderlands. Imaš tri klase u po dve varijante, možeš da igraš iz prvog ili trećeg lica, ima dosta lepe šarene opreme, maštovitih pucaljki i raznih načina da napraviš lika. I to sam dosta igrao pre godinu-dve
:: :: I obavezno skini peč 1.2, bez njega je skoro neigrivo
:: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: :: Nista nemoj da mi pricas, ja sam imao nocne more sa scug-ovima (bukvalno)..
:: :: :: kad sam presao igru, vratio sam se na pocetak (sa onom puskicom 100+ damage) i kokao te skotove do iznemoglosti..
:: :: :: Ako si mene pitao nisam probao Hellgate London
:: :: :: Iskreno nisam ni cuo za nj
:: :: ::
raic Re: Re: Re: Re: Re: BOrderlands... 24.06.2011. 19:58 #338933

Stvarno su ubili igru bagovima u početku, i time što su hteli da im se multiplayer mesečno plaća.
Uzeo sam ponovo da je igram pre nekih 6 meseci i završio sam je s dva lika a možda mi je jednom - dvaput prsla.
Sad ok radi

Problem sa sejvovima nisam doživeo, jednio sam gubio sejv kad skontam da sam usrao lika pa ga sam obrišem i igram ispočetka.

:: Ja sam na kraju izgubio živce sa Hellgate-om. I posle 1000 patcheva je bugovala igra mnogo i coruptovani su mi save-ovi postajali pa sam morao ispočetka nekoliko puta da igram. Kasnije kad je postala stabilna igra sam i donekle izgubio živce već. Odlična bi bila igra da nije toliko preplavljena bugovima bila
Miskonius Bre... 24.06.2011. 20:02 #338935

..kod mene se uveliko skida (Hellgate) pa ce da vidimo.
Ma Borderlands su zakon, sto zbog gameplay-a, muzike ali stripovske (cell shaded) grafike.
Ko je citao stripove ovo mora da mu se svidi...

silja1987 ... 24.06.2011. 20:31 #338944

broj poruka: 220
1.Stalker(sve)
2.FEAR(sve)
3.Half-life(sve)
4.Call of duty 4
5.Jericho
6.Crysis
7.Sniper ghost warrior
8.Singularity
9.Bio Shock
10.Time shift

Scyter Re: Scyter .... se ti plashish nechega? 24.06.2011. 20:31 #338945

broj poruka: 8138
Imas pravo. Ako admin ne vodi racuna o svom forumu, zasto bi mi.

Pozdrav!

:: Na ovom forumu sam od 2006 godine i znam shta je sve zabranjeno..ne ovde nego bilo gde..al ochigledno si omashio temu pre par dana (mozda nisi video) al neko je kachio vec direktne linkove sa torentima..niko nishta nije rekao... ? Da nece neko da me uhapsi? Mogu samo da dodju da se sagnu... a za ban isto ako `oce slobodno..otvorim novi nalog i shta onda? Opet sve isto... Sve u svemu..znam da je zabranjeno (al na normalnim forumima jer ovo odavno prestao da bude PC Berza forum kakav je nekad bio) tako da.... Opusti se i uzivaj :
:: MSI 770-C45
:: AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 )
:: TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz
:: 2x160GB Maxtor
:: MSI OC 5670 1gb GDDR5
:: Asus DVD/RW
:: Napajanje 550W
ravenoss top 10 24.06.2011. 22:12 #338980

broj poruka: 486
1.Half life
2.Fear
3.Crysis
4.Metro
5.Borderlands
6.Avp
7.Quake 2
8.Far cry
9.Bulletstorm
10.Dead space 2

CIrkuzanti su medju nama

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs