Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Dungeon Siege 3
STRANA 2 OD 2
mslavko82 Re: Late comer 10.07.2011. 21:07 #343541

status: user
broj poruka: 721
Vidiš, dešavalo se meni da secne s vremena na vreme (Win7 64, E5200, AMD 5750), ali generalno je bilo tečno. A tog povremenog seckanja nije bilo kod drugara na XP-u (E6500 + AMD 4850)... Međutim, toliko me nervirala igra da se nisam ni cimao da pogledam šta je u pitanju, uninstall i gotovo...

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

:: Poceo sam da igram, konacno, na gamepad-u i ide nekako, ali tastatura + mis je malo traljavo odradjeno. Nego, da li je neko primetio koliko igra ide lose na sedmici ili se to samo meni desava
::
:: Recimo, na XP-u mi ide poptuno fluidno i kada odvrnem sva podesavanja do kraja. A na 7 x64 sece kao nenormalna, onako odokativno, fps je prepolovljen. E sada, jel je do toga mozda sto je x64, ili je jednostavno nesto do optimizacije? Naravno drajveri su mi `najzadnjiji` :
::
:: I eto mi dileme da li da predjem opet samo na sedmicu (mislio sam da ce 5750 da fino radi na njoj, ali eto DS3 mi pravi paranoju) ili da budem zadovoljan sa XP-om?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ ... 10.07.2011. 21:37 #343555

broj poruka: 3012
Da je povremeno, bilo bi dobro :) Kod mene je konstantno fps mnogo nizak. :\

Nadam se da nisam jedini kome se ovo desava. Ne znam da li bi na x86 bila drugacija situacija...
raic re 10.07.2011. 21:40 #343557

broj poruka: 9006
Meni je na win7 x86 radila bez mane... nažalost i ovako i onako govno je otišlo u kanalizaciju.
Čekamo torchlight 2.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

JovanZ ... 10.07.2011. 21:55 #343563

E u tom slucaju cu da ga iz ovih stopa prepeglam, pa da vidim sljaka li :)
JovanZ `Bem mu sunce 10.07.2011. 23:46 #343592

Evo instalirao x86, pokrenuo igru, radila je osetno bolje, ali je i dalje seckala, i posle petljancije sa podesavanjima ukljucim vsync i proradila je fluidno kao u XP-u sa ugasenim vsyncom, a senke poterao na Insane. Cudno, ili jednostavno nisam navikao da ukljucujem vsync :).

Takodje, primetio sam da kada mi cpu idle-uje na oko 37-8 a u XP-u je tu bio na oko 33-4. A full load je oko 58 a na XP-u oko 55 C. Dal` da se zabrinem? :)
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs