Gresis druze, mislim da treba jos da igras 2011 da naucis kako se sutira, ja i sa slabijim ne promasujem toliko cak i kad je bolji golman ispred mene :) mislim da imas negde tutorial za sut i ubacivanj
Iz ugla pocetnika jeste tako. Treba bas dosta vremena da bi se ukapirali svi tips&tricks, recimo pocetnik nema pojma da ima tri tipa centarsuta, standardan pod lukom, direktan i po zemlji... Gol iz daljine i ostalo isto ide lagano samo treba prakse dosta.
:: :: :: :: PES je fudbal za mazohiste.. :: Mislim da onaj kome moze biti lepo kad vrhunski spic 9/10 100%-tnih sansi promasi, kad nema sanse da das gol iz daljine, kad centarsut ide previde sporo...moze biti samo covek koji uzva da se nervira i da pati
ALI ipak nemam srca da kazem da PES ne valja... Evo instalirao sam ga pre par dana i strasno volim da ga igram. FIFA jeste napravila bolji fudbal ove godine, i to mora i najgori PESoholicar da prizna, ali nekako PES ima te dobre patch-eve i ima neku dusu...toplinu! FIFA je previse odsecena od prevelike zabave, a PES me uvek nasmeje makar sa nekim bugom... A pored toga PES ima extra opcije za pravljenje igraca novih klubova... A pored svega da ne pricamo o BAL(Become A Legend) koji je bolji od FIFINOG par sezona nazovi BAL(looser) AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
i sve fife,ali po meni,ni jedan ne moze ni blizu da se priblizi pes 2011...to je genijalno odradjena igra,neverovatno realna,a mogu da zamislim kakva ce biti 2012... ja provodim noci igrajuci sa drugarima 2011,i za mene nikada nije napravljena bolja igra
Znas sta meni smeta? Sto saigraci nejdu na loptu, ne otvaraju se uopste... TO MI ORGANSKI SMETA... pored toga, jos neka sitnica, npr. iz mog kaznenog iz okreta maltene iz kolena prebacim citav teren! Malo glupo...al PES je PES... PS: upravo skidam 3.6 patch verziju tako da ima da se igra preko noci... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: i sve fife,ali po meni,ni jedan ne moze ni blizu da se priblizi pes 2011...to je genijalno odradjena igra,neverovatno realna,a mogu da zamislim kakva ce biti 2012.. :: ja provodim noci igrajuci sa drugarima 2011,i za mene nikada nije napravljena bolja igr :: ::
ne razumem kako to mislis par sezona fifinog `bal` ? igras sa jednim klubom kako se unapredjujes i dokazujes traze te bolji klubovi, i ako se secam dobro ovi u PES-u su uglavnom smradovi i nece da ti bace loptu uvek iako si u dobroj poziciji, nego sve vucu sami i na kraj promase, a susta suprotnost u fifi, ovamo u 95% slucaja ti bacaju loptu iako cak ne mogu nekad :) Ali jbg, kao sto sam napisao uvek cemo naci razlog za mane u jednom ili u drugom fudbalu, zato sto neko ne voli PES a neko ne voli fifu. Bespotrebno polemisanje...... :)
:: ALI ipak nemam srca da kazem da PES ne valja... Evo instalirao sam ga pre par dana i strasno volim da ga igram. FIFA jeste napravila bolji fudbal ove godine, i to mora i najgori PESoholicar da prizna, ali nekako PES ima te dobre patch-eve i ima neku dusu...toplinu :: FIFA je previse odsecena od prevelike zabave, a PES me uvek nasmeje makar sa nekim bugom... A pored toga PES ima extra opcije za pravljenje igraca novih klubova... A pored svega da ne pricamo o BAL(Become A Legend) koji je bolji od FIFINOG par sezona nazovi BAL(looser) :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Pa to jeste... Kako god... Ja sam i za jedan i drugi fudbal... FIFA ima to sto PES nema i obrnuto... tako da... We`ll see... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: ne razumem kako to mislis par sezona fifinog `bal` ? igras sa jednim klubom kako se unapredjujes i dokazujes traze te bolji klubovi, i ako se secam dobro ovi u PES-u su uglavnom smradovi i nece da ti bace loptu uvek iako si u dobroj poziciji, nego sve vucu sami i na kraj promase, a susta suprotnost u fifi, ovamo u 95% slucaja ti bacaju loptu iako cak ne mogu nekad :) :: Ali jbg, kao sto sam napisao uvek cemo naci razlog za mane u jednom ili u drugom fudbalu, zato sto neko ne voli PES a neko ne voli fifu. :: Bespotrebno polemisanje...... : :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: ALI ipak nemam srca da kazem da PES ne valja... Evo instalirao sam ga pre par dana i strasno volim da ga igram. FIFA jeste napravila bolji fudbal ove godine, i to mora i najgori PESoholicar da prizna, ali nekako PES ima te dobre patch-eve i ima neku dusu...toplinu :: :: FIFA je previse odsecena od prevelike zabave, a PES me uvek nasmeje makar sa nekim bugom... A pored toga PES ima extra opcije za pravljenje igraca novih klubova... A pored svega da ne pricamo o BAL(Become A Legend) koji je bolji od FIFINOG par sezona nazovi BAL(looser) :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: ::
Zasto nece da udje u igru(PES11) kad peciram na 3.6? Jednostavno ne reaguje nista se ne desava? Da li mu mozda treba framework4? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
pa treba ti poseban lekic za tu verziju patch-a.. prvo instaliranje igre, zatim patch pa copy-paste
:: Zasto nece da udje u igru(PES11) kad peciram na 3.6? Jednostavno ne reaguje nista se ne desava :: Da li mu mozda treba framework4 :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Mislis na obican lek od same igre ili poseban lek za sam patch? Ili to bese onaj FIX? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: pa treba ti poseban lekic za tu verziju patch-a.. prvo instaliranje igre, zatim patch pa copy-past :: :: :: :: Zasto nece da udje u igru(PES11) kad peciram na 3.6? Jednostavno ne reaguje nista se ne desava :: :: Da li mu mozda treba framework4 :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: ::
Kako bre ne bacaju loptu? Pa imas po difoltu C taster, stisnes i taj tvoj igrac, dize ruku sto u prevodu znaci da trazi da mu dodaju loptu, uvek ti dodaju kad to uradis.
ovde ces naci ono sto ti je potrebno - gamecopyworld
:: Mislis na obican lek od same igre ili poseban lek za sam patch :: Ili to bese onaj FIX :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: pa treba ti poseban lekic za tu verziju patch-a.. prvo instaliranje igre, zatim patch pa copy-past :: :: :: :: :: :: :: Zasto nece da udje u igru(PES11) kad peciram na 3.6? Jednostavno ne reaguje nista se ne desava :: :: :: Da li mu mozda treba framework4 :: :: :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.