Ajde sad lepo na spavanje pošto deca u ovo vreme moraju u krevet zbog škole i ne zaboravi pred spavanje da podsetiš tatu da ti ostavi pare za GTX580... ali prvo ga udari ciglom u glavu za kaznu što je imao sex sa tvojom kevom dok si bio u stomaku...
Mozda bi ga i udario ali nece sa shugavom Srpskom ili Kineskom ciglom , jer ce verovatno da se raspadne (cigla, ne tatina glava) kad bi imao pri ruci neku evga ili asus ciglu da udari posteno...
Daume zabopravih da ti kazem da pozdravis mamu i da joj kazes da se sledeci put tokom sexa onaa maskira a ne ja vise. I da me ne tera vise da se oblacim u raznorazne kostime dok je ..... Najvise voli kada nosim hokejasku masku kaze to je pali kada se nasmrce koke. Sada je ona na redu kazi joj da ponese kostim Alise u zemlji cuda i vijagru jer ne mogu da ispratim njen tempo smrkanja a posle ne moze da mi se digne od toliko kokaina. Drugo navikao sam na tridesetogodisnjakinje. Nema koke pre nego obhavi posao jer nije nizasta, samo se ukoci i valja po krevetu i mumla i muca. Ja jesam perverzan ali n jene bolestine je tesko ispratiti i na koki.
To ti je zbog onoga o pominjanju pokojnog caleta i sada vidim i kevu spominjes i nezaboravi Kostim Alise u zemlji cuda, kikice, i velike naocare i manje smrkanja a vise rada glavom to joj poruci.A ne ja se okrenem njoj glava na tanjiru. Morao sam da prekrijem ove ikone nogorodice i Sv. Nikole sto su mi pored kreveta da ne gledaju vsetyci pakao na zemlji.
E ne nasedaj ovo je zajebancija ja ne jebem ispod 25 i preko 35 moji ortaci su u pitanju, unakazil su jei. Kazem ti magicnu krpu sam stavio preko ikone i izasao iz kuce da ne slusam.
OOOOOOO Zasto ste SVIIII COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII. pored Corsair-EVGA tako jadniiii... Zasto samo Srbi nevideeeee, misle da sa Kinom imaju High END, la la la Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
Ovo nisu psovke a ako nisi primetio dva puta mi pominje caleta iako sam rekao da je covek umro. Ni mrtvima ne da mira a posle i kevu. Ako misli da cu da cutim onda se preracunao. Ja tvredjanje nisam zapoceo. Roditelji mi razvedeni, keva ne zivi ni blizu mene. On pominje neke poklone od njih gluposti. Istina je da kod keve imam kes ali samo zato sto ona ima racun u banci a ja ne. Ali te stvari kao sto su graficke i hardovi i to ja kupujem za pare koje imam kod sebe a trudim se da ne zna ni koliko sam platio da se ne slogira nego krijem a ne moze ni da provali jel ne zivi samnom niti je zanima uopste sta ja radim sa svojim parama. Sta kupujem iskljucivo je moj izbor i moja odluka. Sa time nema niko drugi veze. Ali stvarno treba imati jak karakter pa iskulirati da na povrsinu ne ispliva sve negativno iz coveka kada se pojavi neko za koga mislis da nije zasluzio da ima nesto sto on nema. Tu se izgovaraju razne budalastine onda pogotovu od strane ljudi koji nemaju ili koji su teskom mukom dosli do toga. Trebas bas da si covek da bi iskulirao tako nesto. Dodje do svega od namerno pogresnih saveta do vredjanja i ismejavanja, zelje da ti se pokvari nesto. Da sam medju normalnima ljudima koji imaju ne bi tako bilo. Naravno i kod nas postoji gomila normalnih ali je procenat podlih, zajedljivih i frustriranih veci nego na drugim mestima. Mozda bi i ja takav bio da nemam, neznam, nedaj boze. Nisam samo ja primetio da ovde postoje ljudi cije tudje nista ne valjda a sami su medju krsevima low budget stvarima uz ljude koji rade po radnjama koji na nezamisliv nacin navode ljude koji ne znaju da kupe sta ima kod njih. Jbt sta dobviojate od tih radnji bas me zanima. Ako se cudom cude neki kako neke online prodavnice preko navode Overheting problem ATI 6900 serije ja nemam reci. Znas kada ce kod nas da ti kazu tako nesto, ta informacija ne da ne postoji, nego ako je kazes nabijaju te na kolac, i sl stvari. Evo sada idem van grada na 2 dana ne znam danas ili sutra pa cu vas osloboditi.
Kada je on psovao onda je bilo ha,ha, ha, kada sam mu odgovrio onda sam preterao. Ne trebao sam da mu kazem idiote, budalo, defektu, necu, rekao sam sta sam imao. Pa nek nastavi da vredja i opet ce biti Ha,ha, ha lepo si mu rekao... Reci mu reci mu, ha, ha, hi, hi, hi a meni Jao odvratan si preterao si skroz. Skandal.
OOOOOOO Zasto ste SVIIII COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII. pored Corsair-EVGA tako jadniiii... Zasto samo Srbi nevideeeee, misle da sa Kinom imaju High END, la la la Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
Osecam se i ja delom odgovornim zbog tvog pucanja po savovima i psovkama.
Wlado, ja nisam imao nameru da uvredim , nego samo da se nasalim na racun tvog fanBoy-isanja prema asusu i pljuvanju Kineza...
Ti LICNO novac ne zaradjujes , nego ga dobijas od mame kao dzeparac. Vecina ljudi ovde RADI i zivi od svog novca , ne od maminog ili tatinog, tako da, ti kada pocnes da pricas o Hardware-u uzasno iritiras ljude ne zato sto ga posedujes i mi smo zbog toga ljubomorni, nego sto se non stop zalis na stvari koje realno rade skroz ok + - , a kostaju boga oca...
A inace u 99% slucaja se zalis i kukas na teske gluposti... Samim tim, ocekuj od ljudi koji su dosta zreliji i iskusniji od tebe, racunajuci i kompjutere, da ce s`vremena na vreme izgubiti zivce i eventualno preterati. Jednim velikim delom si ti sam kriv zbog toga. Ovo ti pisem dobronamerno , jer mi je prestalo da bude smesno , cela ova sprdnja sa tobom pa mi je pomalo zao , a neke ljude posle sprdnje pocninjes da iritiras.
Poslusaj savet, imaj malo vise postovanja prema drugima , razmisli dobro pre nego bilo sta postujes, uvazavaj tudja misljena, ne budi snishodljiv itd...
A videces i sam kasnije koliko je besmisleno skupljati zastavice i postere bez ikakve poente, samo da bi ti pisalo 100% umesto 72%
Covece boziji nerazumni, moja keva radi u drzavnoj firmi i pred penzijom je i zivi nezavisno od mene i mewne bi bilo sramnota da uzmem 200 din njoj. Ja sa prostitutkama sam trosio i pu njenu platru za noc, da li mislis da ona nesto moze od svoje plata moze nesto da mi priusti. Da li to mislis stvarno??? I u Assassins Creed 1 se ne dobija nista za zastavice. Sta bi jela da mi je samo maticnu plocu kuipila??? Trebalo bi joj 3-4 meseca da skupi pare samo za to.
Da citiram sa stranih foruma: `Pics or it didn`t happen` :)
:: Ja sa prostitutkama sam trosio i pu njenu platru za noc, da li mislis da ona nesto moze od svoje plata moze nesto da mi priusti. :: :: :: :: OOOOOOO Zasto ste SVIII :: COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII :: pored Corsair-EVGA tako jadniiii.. :: Zasto samo Srbi nevideeeee, :: misle da sa Kinom imaju High END, la la l :: Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End :: ::
Ja nisam jedan od onih da gubim zivce ali MAXIMALNO RAZUMEM ljude koji ih nemaju vise za Wladu...
Ja probao lepo sa tobom , ti opet po svome + lupetas gore neko ikad , random stil... Sad sam tek procitao ono za vanzemaljce i Kineze, ti verujes svemu sto vidis na tv-u? Ja sam video Deda Mraza da leti sa irvasima! Bilo na Diskaveriju....
Vi verujte u sta hocete ja verujem da su oni nastali od ukrstanja vanzemaljca sa covekom. Ako mnogi veruju da nas je bog napravio ja verujem da je Kinez nastao kada su vanzemaljci eksperimenstisali nesto na nasoj planeti. I nisam jedini niti sam ja to izmislio. Mnogima je to i ludo i mnogima je logicno. Oko toga ne vredi da se raspravlja covek uopste. I tacno je da na TV ima i deda mraz i ostale gluposti ali je to meni neverovatno a ovde osecam da nije sve bas kako su nas ucili ranije. Kada ih vidim osecam da ne pripadaju ovde 100% kao kada pogledam Nemca, Poljaka, itd. Oduvek su mi bili cudni a ovo kada sam cuo shvatio sam zasto su mi cudni. Polovina veruje da je Isus odleteo iz pecine na Nebo a ja verujem da je naprednija civilizacija radila sa ljudima ono sto ce za 100 godina i ljudi moci da rade samo pre nekoliko stotina hiljada godina i da to ima veze sa Kinezima. Sta je tu cudno ili verujes ili ne verujes. Nema trece, ja nikoga ne ubedjujem da je to 1005 istina ali je meni logicno sasvim.
Ni ja ne verujem u da stvarno postoji Snupi,Miki Maus, deda mraz, Isus, bog ili bilo koji od drugih likova za decu, ali ovo sto ti pricas je `No comment...`
ili mozda cisto zlato :)
:: Vi verujte u sta hocete ja verujem da su oni nastali od ukrstanja vanzemaljca sa covekom. Ako mnogi veruju da nas je bog napravio ja verujem da je Kinez nastao kada su vanzemaljci eksperimenstisali nesto na nasoj planeti. I nisam jedini niti sam ja to izmislio. Mnogima je to i ludo i mnogima je logicno. Oko toga ne vredi da se raspravlja covek uopste. I tacno je da na TV ima i deda mraz i ostale gluposti ali je to meni neverovatno a ovde osecam da nije sve bas kako su nas ucili ranije. Kada ih vidim osecam da ne pripadaju ovde 100% kao kada pogledam Nemca, Poljaka, itd. :: Oduvek su mi bili cudni a ovo kada sam cuo shvatio sam zasto su mi cudni. Polovina veruje da je Isus odleteo iz pecine na Nebo a ja verujem da je naprednija civilizacija radila sa ljudima ono sto ce za 100 godina i ljudi moci da rade samo pre nekoliko stotina hiljada godina i da to ima veze sa Kinezima. Sta je tu cudno ili verujes ili ne verujes. Nema trece, ja nikoga ne ubedjujem da je to 1005 istina ali je meni logicno sasvim. :: :: :: :: :: OOOOOOO Zasto ste SVIII :: COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII :: pored Corsair-EVGA tako jadniiii.. :: Zasto samo Srbi nevideeeee, :: misle da sa Kinom imaju High END, la la l :: Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End :: ::
Ne pamtim kada sam se ovoliko ismejao ispred monitora.
I da nisi malo nepovezan Wlado? Ajde pogledaj sta si sve rekao, pa nam reci jel neko normalan tako prica?
II sam godina i zivim sa mamom i tatom i bratom
Ne zivim blizu roditelja, cak i nemam oba roditelja, babu i dede
Samo to je dovoljno da imam onu koju neko nikada ne moze, i da sam najruzniji na svetu a nisam
Ne radim ja to zbog nekog nego zbog sebe, ja kada sam nasao poster kao orgazam na koki.
Na Just cause 2 hocu sve gradov da oslobodim i 100% pronadjem u gradovima svbe. Ne sve stvari ovako jel to treba bas bolestan biti ali u gradovima sve.
Igrice su zato napravljene, sta sam kupovao kartu od 300-400e ako cu za dva dana da ih prelazim kao mentol.
To ti je zbog onoga o pominjanju pokojnog caleta
Roditelji mi razvedeni, keva ne zivi ni blizu mene.
Ja sa prostitutkama sam trosio i pu njenu platru za noc, da li mislis da ona nesto moze od svoje plata moze nesto da mi priusti. Da li to mislis stvarno???
Vi verujte u sta hocete ja verujem da su oni nastali od ukrstanja vanzemaljca sa covekom.
E bas o tom RANDOM i ja pricam , lepo si izdvojio CISTO ZLATO...
:: Ne pamtim kada sam se ovoliko ismejao ispred monitora :: :: I da nisi malo nepovezan Wlado :: Ajde pogledaj sta si sve rekao, pa nam reci jel neko normalan tako prica :: :: :: II sam godina i zivim sa mamom i tatom i brato :: :: Ne zivim blizu roditelja, cak i nemam oba roditelja, babu i ded :: :: Samo to je dovoljno da imam onu koju neko nikada ne moze, i da sam najruzniji na svetu a nisa :: :: Ne radim ja to zbog nekog nego zbog sebe, ja kada sam nasao poster kao orgazam na koki :: :: Na Just cause 2 hocu sve gradov da oslobodim i 100% pronadjem u gradovima svbe. Ne sve stvari ovako jel to treba bas bolestan biti ali u gradovima sve :: :: Igrice su zato napravljene, sta sam kupovao kartu od 300-400e ako cu za dva dana da ih prelazim kao mentol. :: :: To ti je zbog onoga o pominjanju pokojnog calet :: :: Roditelji mi razvedeni, keva ne zivi ni blizu mene :: :: Ja sa prostitutkama sam trosio i pu njenu platru za noc, da li mislis da ona nesto moze od svoje plata moze nesto da mi priusti. Da li to mislis stvarno?? :: :: Vi verujte u sta hocete ja verujem da su oni nastali od ukrstanja vanzemaljca sa covekom. :: :: ::
Deckic jeste malo konfuzan ali nemojte da vam to bude povod za podsmeh. Mozda u pravom zivotu funkcionise najnormalnije dok je ovde u virtuelnom svetu malo izgubljen.Hteo bi nesto da kaze pa ispreskace sve teme zajedno i pise nepovezano.
Koliko god da se gube zivci nije lepo nekog vredjati niti osudjivati. Kao sto rekoh,ima dva nacina da se resi problem. Prihvatiti ga ili ignorisati.. I Gile je bio slican njemu samo sto je znao da stane i da poslusa,nije bio tvrdoglav.. Ja sam se isto gubio u postovima koje je Gile pisao :)
Re: Wnted Poster 63 AAAAAAAAAAAAAAA siso mala moj si.
13.04.2011. 15:34
status: user broj poruka: 291
1. Decko ti si nepismen!!!! ja nisam do sad video nicije postove da su toliko nerazumljivi kao tvoji! 2. Ti si suva fegetcina ako ti `drugarica` sedne u krilo, a ti gledas u j*benu igricu!!!! Koga bre lazes, sta je bilo posle toga, izduvala se drugarica?? 3. Definitivno nisi normalan ako skupljas sva ta sranja u mafiji....
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x2 550 Black edition Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
:: Dohvatio sam gaaaaaaaaaaaaa. Pogledajte gde se auto zaustavio. Da ne poveruje covek. Malo samo i pao bi sa krova. Igrao sam ispocetka samo mi je taj Poster Faliooooooooooo :: :: :: http://i.imgur.com/YPqIs.jp :: :: http://i.imgur.com/XBfGh.pn :: :: http://i.imgur.com/cQATO.jp :: :: Da ne poveruje covek sve sam dohvatio Magazine, Postere i reko ajde da odigram jos jednom igricu ispocetka da lepo odgledam svaki cinematic iscitao celu pricu i mislim se mozda dohvatim Poster. Najbolja prilika je za to kada upale kamion sa pljugam pa dok juris onaj auto. Kada ga vec izgubis sta pokusas da se sjuris dole. I iz prvog putaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :: A pokusavao sam najmanje 50 puta pre toga :: :: AAAAAA Joey je na krovu gleda me da li sam lud sto sam to uradio. :: Ovaj osecaj je neopisiv. Da mi je drugarica sela u krilo kako ume kada hoce da me natera da prestanem i da sam cacnuo tastaturu i pao sa krova pre nego sam dohvatio poster prebio bio je u 1 nocu na keca :: :: :: AHHAAAAAAAHHAAAAAAAAAA :: Ovo se culo do prizemljaaaaaa :: :: :: OOOOOOO Zasto ste SVIII :: COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII :: pored Corsair-EVGA tako jadniiii.. :: Zasto samo Srbi nevideeeee, :: misle da sa Kinom imaju High END, la la l :: Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.