pa samo nek kaze da je izasao lek, a ostali ce znati gde da potraze .)
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE Powercolor 6850 2x2gb Patriot 1600 Mhz LC600H-12 v.2.31 1TB WD Caviar Green Thermalthake Soprano RS-101 ViewSonic VA2016w
:: a kad ga neko okaci odma ce obrisati temu! : :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: ovi sa btarene okacili fake,nikad im se to do sad nije desilo... :: :: ko ga prvi nadje nek okaci ovde....
If you appreciated Crysis as a technical benchmark, as well as an excellent shooter, you might be surprised by Crysis 2`s more modest menu options. There are a few preset graphics options (high, very high, and extreme), but the menu doesn`t allow you to tweak antialiasing settings and such, as you would expect in the sequel to the highly customizable Crysis. (You can adjust these settings by entering certain console commands, but that is not an acceptable alternative to built-in menu options.)
Ima li šta novog od lekova? Ja tražih po netu i ne nađoh ništa. Da li će biti ista priča kao i sa HAWX 2? Izgleda da su nam stali na put besplatnog igranja.
Gigabyte MA 770-ES3, AMD Phenom II x4 B55, CollerMaster Hyper TX2, 2x2 GB Kingstone DDR2 800, Palit GTX 460 768 MB, WD 320GB AAKS Black, WD 500GB AAKS Blue, LC Power 6650 GP3 V2,3, Termaltake V4 Black
Valjda će uskoro, izašla je evropska verzija danas.
A mož biti i ono što kažu da je crytek platio ove krekere (mmm, krekeri...) da odugovlače kako bi se ljudi smorili i kupili igru, zavera brate, masoni, templari...
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Ima li šta novog od lekova? Ja tražih po netu i ne nađoh ništa. Da li će biti ista priča kao i sa HAWX 2? Izgleda da su nam stali na put besplatnog igranja ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.