Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
League of Legends
STRANA 2 OD 2
Morow Re: 30.06.2011. 15:18 #340870

status: user
broj poruka: 1038
Ubacice opciju da biras na koju ces stranu, istok ili zapad. Inace kazu da ce biti 14 dana IP boost zbog ovog cuda. Ja jos uvek nisam dobio onih 550 RP. :S

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ruff Re: Re: 01.07.2011. 02:59 #341048

broj poruka: 829

moze li malo detaljnije za tih 550rp, posto sam primetio da sam ih odjednom dobio a ne znam zasto? glupo mi bilo da ih potrosim rekoh mozda su mi greskom nabacili pa da ne ostetim nekoga...:)

asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p

:: Ubacice opciju da biras na koju ces stranu, istok ili zapad. Inace kazu da ce biti 14 dana IP boost zbog ovog cuda. Ja jos uvek nisam dobio onih 550 RP. :
::
Morow Re: 01.07.2011. 10:06 #341067

Ma jok, ako si se logovoa na LoL u periodu od 01.06.-23.06. ja mislim, onda dobijas tih 550 RP posto je server bio u qrc* u tom periodu a i sad je u nekoj meri. Cekam da vidim onaj IP boost koji su obecali i koji ce trajati 2 sedmice navodno.

ilicstefan Dobre vesti ljudi 05.08.2011. 17:03 #349891

broj poruka: 1577
http://dominion.leagueoflegends.com/

Stiže nova mapa i novi mod igranja. Evo zašto LOL zaslužuje da bude naslednik Dote.
League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

djokosrb Interesantno 05.08.2011. 17:22 #349903

broj poruka: 6876
ali lol ne moze i nikada nece biti naslednik dote,naslednik dote moze biti samo Dota 2.
dz0ni ... 05.08.2011. 18:03 #349912

broj poruka: 880

Slazem se sa Djokom, isrekno ova nova mapa moze samo da `zezne` sve, iskreno uopste mi se ne svidja kako izgleda mapa, ukakice jos vise igru sa tim. Nije losa igra, ali je ipak Dota, Dota:) - HoN- Dota2. Ja sam igrao LoL, ali sam batalio kad je HoN postao besplatan, razlika u gameplay je velika.

P.s Djoko des na HoN-u? Ne vidjam te nesto :) ja jos malo pa 5lvl.

Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.

Dejzan Re: ... 05.08.2011. 18:26 #349917

broj poruka: 3730
Prvo ne kapiram zasto ljudi imaju odbojnost na nove stvari?? Jel neko video Wii U ? Neki kazu da je extra neki ne ... Vic da bude veci niko ga nije koristio niti ce moci do 2012 a vec tupe.Isto kao i vi usrace i sl.
Sto se tice Dote odavno je otisla u penziju a bogami i u zaborav kad se pojavio LOL HoN je dosao kasnije pa je jos morao sad da postane besplatan da bi priso LOL-u .Vi zaboravljate ko je kreirao LOL ???
Dota i HoN solidne igre ali prevazidjene do duse ukusi su razliciti.Pola drustva igra dotu pola lol . Ali nemoj te da se zavaravate kad izadje dota 2 koliko ce da kosta? Jel ce doneti nesto novo ? polako vreme je najjaci merilac...

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470

:: Slazem se sa Djokom, isrekno ova nova mapa moze samo da `zezne` sve, iskreno uopste mi se ne svidja kako izgleda mapa, ukakice jos vise igru sa tim. Nije losa igra, ali je ipak Dota, Dota:) - HoN- Dota2. Ja sam igrao LoL, ali sam batalio kad je HoN postao besplatan, razlika u gameplay je velika
:: P.s Djoko des na HoN-u? Ne vidjam te nesto :) ja jos malo pa 5lvl
:: Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w
dz0ni ... 05.08.2011. 19:42 #349925

broj poruka: 880

Nove stvari? Sta je tu novo leba ti? Mapa? U HoN-u imas nekoliko mapa, koje su prelepo osmisljene... Sam gameplay je neuporedivo los, tako da ono... animacije seckaju, nisu fluidne, kapiras sta govorim? Nerealni su item-ovi u LoL-u...item koji da lupam 55% att speed-a je nerealan, jer ako je to pravih 55% od postojeceg onda ne znam... nije dobro izbalansirana igra, novi patch koji je dosao pre neki dan, ubacivanjem fury sistema kod Trynd-a, i ostalih `navodno` overpower heroja, smanjili su ih da budu oslabljeni, a nisu trebali, ima mnogo veci broj overpower heroja, pogledaj zalbe same na patch, svi zaludjenici LoL-a osudjuju Riot da su noobovi i glupi, dobro to je nebitno... al ocu da kazem da ta igra nikako ne moze da pridje HoN-u, to se oduvek znalo, HoN je vazio za PRO game igru, za razliku od LoL-a, da 15 miliona accounta, to mi je poznato, jedan se reguje, proba igru, i cao, nema ga vise....dok u HoN-u ljudi konstantno igraju...kako mozes da kazes da pridje LoL-u? Ne kapiram te ni malo...Otkud znas da ce Dota2 da kosta? Ono sto se zna je samo da koristi source engine, u takvom tipu igre, sto znaci da grafika moze samo da pokida, u pozitivnom smislu. Nece biti childish gluposti...
Pa i ti zaboravljas ko pomaze u kreiranju Dota-e2 Valvle uz pomoc icefroga :D a S2 je vec ostvario svoj uspeh, sad je miran...

Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.

un1 Hah... 05.08.2011. 19:58 #349929

broj poruka: 320
LoL je igrica za decu naspram HoN-a. I, za tvoju informaciju, HoN je izasao pre LoL-a.

kao sto je neko pre rekao...kad ne moze da nauci do 30og lvl-a kako se igra, bolje nek obrise igricu...
Na HoN-u sam lvl 4, sad cu 5. MMR 1567, al dzaba kad uvek dobijem ili leavera ili nekog pocetnika koji ni item ne zna da uzme... samo da uzmem lvl 5 i nabijem MMR na 1600, i krecem public da igram.

ilicstefan Ja postavio link sa novim vestima kako bih obradovao neke 05.08.2011. 20:11 #349931

A ne da bi se vi prepucavali oko toga šta je bolje LOL ili HON. Iskreno zabole me levo jaje ko je bolji. Meni je bitno da mi je LOL zabavan i dokle god bude bio neću ga menjati, kada mi dosadi preći ću na HON i kada mi on dosadi onda je tu DOTA 2, a kada opet dosadi onda ponovo LOL i sve u krug.

Inače meni se sviđa što ubacuju novi mod za igranje jer konačno se fokusiranje od tamanjenja heroja premešta na fokusiranje taktike odbrane i napada.

Sličan sistem je imao Command and Conquer Tiberian Twilight. Iako je sam C & C 4 sranje, sam način igranja te igre je bio zanimljiv. Igrao sam u beti i dosta lepih partija sam odigrao.

Ne vidim zašto ovo ne bi uspelo lepo da se implementira u LOL-u.

@dzoni
Ukusi su različiti, meni je recimo Demigod najbolji od svih ovih igara, pa i od DOTE, ali igru je sahranio i njen izdavač Stardock pošto nisu pečeve na vreme izbacivali i što ima premalo heroja, da ne spominjem bagove i ostale gluposti. Zbog toga što je ona meni najbolja ja ne nabijam drugima na nos da ona to i jeste nego zadržavam svoje mišljenje za sebe i trudim se da ne ulazim u sukob sa drugima oko toga.

Nemoj pogrešno da me shvatiš, ne želim da se svađam, samo ti ukazujem na loše razmišljanje.

BassivitY Taman sam pre par dana uzeo Čak Norisa u LoL-u 05.08.2011. 20:57 #349945

broj poruka: 911
i rasturao partiju za partijom, al evo sada skidam (opet) hon da probam ...Bože, pomozi mi oko recepata i itema

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

ilicstefan Kakav je Čak Norris 05.08.2011. 21:52 #349961

Kakav mu je ulti, stisneš R i instant pobediš partiju.

BassivitY Re: Kakav je Čak Norris 05.08.2011. 22:13 #349968

da da, baš tako.

Mislio sam na lee sin-a ...Auu čoveče kakva je to mašina za dominaciju. A ja sam mislio da je trzndamere op ...

Čak mu je i ulti roundhouse kick

CARPE DIEM

:: Kakav mu je ulti, stisneš R i instant pobediš partiju
:: League of Legends refferal lin
:: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017
ilicstefan re 06.08.2011. 01:56 #350011

Težak je Lee Sin za igru, ali zato što je teži to je bolji za igranje. Zato toliko i košta 6300 poena, nije malo.

Zato je recimo Master Yi 450 poena ali sa njim bilo ko može da igra dobro. Kao i onaj šampion za kretene Xin Shao. E to što ume da bude mašina za melevenje...

Sad probah HON i nisam nešto oduševljen, ima li neko neki savet kako da igram pošto sam totalno zbunjen i nemam pojma gde prvo da gledam. Mnogo načičkanih opcija, nisam imao pojma ni kako da kupim jedan predmet.

Dejzan Re: re 06.08.2011. 04:29 #350026

broj poruka: 3730
Pa pazi ovako aj sto je konfuzan Hon nego sto i sam kazes nemas predstavu de i sta da radis.
Sto se tice heroja u Lol ima onih koji su OP i onih koju su sredina .Prozvao si mog Xina :D
Sto sam ja kreten sto dok ti kliknes 3 puta nema te ????? :D
A sta ces da kazes za Vladimira ? :D
Po meni Vladimira treba ukinuti jer stvarno nema sanse da umre ali ni pod tackom razno.
A taj slepac koga hvalite toliko jeste tezak za igru ali je najebo kad naleti na brzinu poput Yi i Xina :D
Samo jos kad mi neko objasni kako mogu da igraju sa Karmom svaka im cast :D
pozz ljudi

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470

:: Težak je Lee Sin za igru, ali zato što je teži to je bolji za igranje. Zato toliko i košta 6300 poena, nije malo
:: Zato je recimo Master Yi 450 poena ali sa njim bilo ko može da igra dobro. Kao i onaj šampion za kretene Xin Shao. E to što ume da bude mašina za melevenje..
:: Sad probah HON i nisam nešto oduševljen, ima li neko neki savet kako da igram pošto sam totalno zbunjen i nemam pojma gde prvo da gledam. Mnogo načičkanih opcija, nisam imao pojma ni kako da kupim jedan predmet
:: League of Legends refferal lin
:: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017
Morow Re: 06.08.2011. 10:38 #350042

Vladimir je nerfovan po ko zna koji put i dalje moze da bude OP ali nije toliko ni do jednog heroja, koliko je do onoga ko ga igra. Pogotovu ako zna da iskoristi svoju sansu kada ga neko nafeeduje ili ako daleko bolje farma u odnosu na protivnika. Da ne pricam o kontroli mid terena i ubijanju zmaja i barona pre protivnika. Dosta tu stvari ima koje odlucuju kako ce se igra odvijati.

un1 Znas li ti 06.08.2011. 10:41 #350043

broj poruka: 320
koliko ljudi ne zna zapravo da dobro igra sa xinom? Ili imaju los build...
a Yi je two-click hero, ali ipak po meni je manje noobovski od naprimer trynde.
Trenutno igram sa Wukongom, nije los, mada ako se nafiduje na pocetku, u lategame-u je masina za ubijanje.

BassivitY Ko može, ili ko planira da uzme novog heroja 06.08.2011. 11:34 #350053

neka proba čak norisa :D

Malo je zahtevniji za igranje, nije samo uletiš i autoattack )trznda, yi ...) već non stop moraš da aktiviraš spelove (kao akali na primer, još jedan odličan heroj), ali zato stvarno stavlja osmeh na facu. Do juče nisam shvatio k0liko je dobar protiv warwicka ...
Moja preporuka za blind monka...ja sam se oduševio ...

A što se vladimira tiče, neverovatno je dosadan za igru ...uzeo sam ga početkom godine i retko, baš retko kad igram sa njim, kao i sa karthusom ...dva neverovatno dosadna heroja čiji se ceo gejmplej svodi na bacanje q.
Ali trebate da vidite vladimira koji ima maksimalan cooldown reduction i blue buff, q cooldown je oko 1 sekunde. to je bilo u rankedu, lik je sam gankovao dvojicu i oni su bežali non stop ...ja nisam mogao da verujem. Sam on je dobio partiju, mi ostali jedva da smo stigli nešto da utepamo.

Xina su nerfovali skoro, tako sam čuo u dok smo igrali neku partiju, ali i dalje je ludački moćan. On je jedan od malobrojnih heroja koji može da bude i više nego dobar tenk i odličan dps. Nadam se da vi koji igrate xina znate da ulti trebate da aktivirate čim inicirate borbu jer tada skida najviše helta, tj što više neprijatelj ima to više ulti skida.

Probao sam hon i eto, nakon godinu i po - dve igranja lol-a, hon je za mene totalno nepoznata igra. Kako se tamo povecava magic damage ( u lol-u sa ability power), kako dodajete hp (u lolu postoje health items)? Dobro, za armor i damage znam ali ovo ostalo je u najmanju ruku čudno. Inteligence? Za šta to služi?
Hoću da se potrudim da shvatim igru, potražiću i neki tutorijal ali ovo je stvarno ubi bože.

CARPE DIEM

BassivitY Pomoć LOLovci 22.12.2011. 17:55 #386249

Nisam igrao ovu igru nekih desetak, dana, sve je ređe igram, no međutim danas se smorio i vidim ikonicu pa reko da opletem jednu partijicu dominiona ... Pokrenem ja launcher, krene update, završi ga al kao da launčer nema vezu sa serverom ...izgleda ovako - http://j.mp/uS7erU

Guglao ja malo, video slične probleme od pre one podele i kažu kao samo treba da se sačeka, al evo sad sam opet probao i ista situacija (prvi put danas kad sam updejtovao je bilo negde oko pola 12).

Jel ovo do mene ili treba malo duže da se čeka?

I još nešto ... Jel problem to što igraju dvojica na jednom nalogu? Dao sam malom burazeru pre par meseci user i pass i mali se ne skida sa kompa pa se pitam jel to dozvoljeno?
CARPE DIEM

Morow Re: Pomoć LOLovci 23.12.2011. 13:37 #386418

Meni sve radi ok, retko mi se desava kao kod tebe na slici to, uglavnom je do servera ili 1 refresh resi problem. Klijent im je stabiljan vec dugo vremena.

Nije nikakav problem sto dvojica igraju na istom nalogu. Moze da bude problem ako ti burazer pravi sranja pa ga tribunal banuje/sankcionise a tebi bata to ne prijavi. Doduse, stiglo bi ti na email na koji si reg LoL pa bi znao i sam. :D

Inace odlucio sam da predjem na EU West, takav je smor na East da nemam reci. Svaku ranked partiju imam ili leaver/afk igraca ili nekog idiota ili vise njih koji feeduju protivnika. Muka mi je vise od prijava i ignorisanja takvih. Gotovo se ne isplati igrati solo queue vise, iskljucivo premade (ipak je LoL timska igra, dzaba ti sav skill ako su ti retosi u timu).

Svidja mi se Winter mapa, malo bode oci u pocetku ali kasnije sa naviknes. :)

:: Nisam igrao ovu igru nekih desetak, dana, sve je ređe igram, no međutim danas se smorio i vidim ikonicu pa reko da opletem jednu partijicu dominiona ... Pokrenem ja launcher, krene update, završi ga al kao da launčer nema vezu sa serverom ...izgleda ovako - http://j.mp/uS7er
:: Guglao ja malo, video slične probleme od pre one podele i kažu kao samo treba da se sačeka, al evo sad sam opet probao i ista situacija (prvi put danas kad sam updejtovao je bilo negde oko pola 12)
:: Jel ovo do mene ili treba malo duže da se čeka
:: I još nešto ... Jel problem to što igraju dvojica na jednom nalogu? Dao sam malom burazeru pre par meseci user i pass i mali se ne skida sa kompa pa se pitam jel to dozvoljeno?
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: CARPE DIEM

BassivitY Proradilo i meni sinoć 23.12.2011. 13:59 #386428

nego, kakva je situacija na zapadu? Najviše me interesuje ping.

I ček, ako se sad prebacim na zapad, ne mogu da se vratim na nordic and east? Mislim da je samo jedno menjanje za dž, al nisam siguran.

Za mape ne znam, mislim da sam samo jednom odigrao klasičan 5v5, obično odigram dominion kad se smorim, odgovara mi jer su kratke partije. Saću da se prebacim na zapad, ne mogu da trpim više ovu domaću decu
CARPE DIEM

Morow Re: 23.12.2011. 14:10 #386436

Ja vec imam account na West-u i tamo je ping 45, isto kao i na East. Daleko manje retosa.

Prvi transfer ti je uvek besplatan, kasnije je 1.300 RP-a.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs