U bre, pa ne može to da tera i7 na samo 3,8GHz, digni ti to bato na 4.
Ma nemam pojma, oko neoptimizovane igre je ionako džabe lupati glavu, možda peč-dva srede stvar.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: Da je ucitavanje, svi bi imali problem, u manjoj ili vecoj meri :: Sumnjam da 6GB RAM-a, 5870 i i7 na 3.8 nije dovoljno....neke su gluposti ovde u pitanju. Probao sam vsync on i off (u igri i ccc-u) i to nije uzrok problema ::
Ne bi se ni brinuo da ovde neki nisu napisali da im sv radi glatko na 8xFSAA....mada uvek ima onih kojima SVE radi savrseno.......
:: U bre, pa ne može to da tera i7 na samo 3,8GHz, digni ti to bato na 4 :: :: Ma nemam pojma, oko neoptimizovane igre je ionako džabe lupati glavu, možda peč-dva srede stvar :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: Da je ucitavanje, svi bi imali problem, u manjoj ili vecoj meri :: :: Sumnjam da 6GB RAM-a, 5870 i i7 na 3.8 nije dovoljno....neke su gluposti ovde u pitanju. Probao sam vsync on i off (u igri i ccc-u) i to nije uzrok problema :: :: ::
posle ove gluposti stavio sam 2 godine matori NFS shift ....i dalje najbolja voznja ubedljivo...najbolja grafika (tdu 2 je smesan ) ..zvuk...osecaj.... + sad ima neki mod za 30 novih kola ( koja imaju na xbox verziji ) pa je prakticno nova igra...
:: posle ove gluposti stavio sam 2 godine matori NFS shift ....i dalje najbolja voznja ubedljivo...najbolja grafika (tdu 2 je smesan ) ..zvuk...osecaj.... + sad ima neki mod za 30 novih kola ( koja imaju na xbox verziji ) pa je prakticno nova igra.. :: :: vrh... TDU 2 razocarenje godin :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Imas druze na warezu mod ili patch za nfs shift, sa ferarijima, suprom i jos nekoliko automobila, super je mod, pronadji na warezu, imas i ovde na berzi cini mi se temu.....
Po meni, jes da nije najrealnije simulacija shift, ali trenutno najbolja voznja!
Dugo sam se mučio da namestim volan (Logitech Formula Force Ex), nemam pojma kako sam uspeo na kraju (da napomenem da radi samo sa RLD crack-om). Sigurno pola sata sam čačkao po settings-ima (sens, vibration, linearity, q-ci, palci) i ajd da kažem da je sad `igrivo`. Shift je 10x puta bolji a da tuga bude veća, čak mi je bolji osećaj kad u HP uletim u krivinu s Veyronom pri 350km/h... Fiat iustitia, et pereat mundus
Nisam odigrao 1. dio, ali mi se cini da igra nije toliko losa. Takodje, naisao sam na par problema.. Kod mene je zauzece procesora skoro uvijek iznad 95% (AMD PII 550 3.6), dok je zauzece graficke karte smijesno, pada ispod 50% (5770), pa sam prinudjen da igram na medium detaljima, sa 2x AA
Kada posle 15 minuta voznje u tdu(1) odvozam bilo sta u tdu2, smorim se samo tako. Ajde grafika mi nikad nije bila najbitniji faktor pa cu nju da zaobidjem ...Igra je neoptimizovana do bola. Sa dualcore-om ko uspe da igra na bolje od medium taj je car. Handling automobila je bezveze. Golf 6 zanosi guzicu vise nego camaro sto nema smisla. Offroad mod mi se svidja sto postoji) ali brate slatki ponasanje `dzipova` na off stazama je strasno. Nema amortizacije nikakve ...u igri 4x4 je off road bolje odradjen nego ovde a igra je matora ko biblija. Takodje ovo sto rece raic za onog crnca. Uvek sve isto ...zasto su to tako odradili, ne znam ...smartam da su imali i vise nego dovoljno vremena da naprave odlicnu igru. Stvari koje mi se svidjaju ...pa, cuo sam da ce biti dosta vise automobila nego u prvom delu ...
U odnosu na prvi deo koji je izasao 2006, ovo je korak unazad. Nisam obrisao igru, ostace u kompu jos nedelju-dve ako izadje neki patch da sredi bilo sta, ako ne brisem je. A bas mi je krivo sto je ovako ispalo, bas sam ocekivao da ce da odrade pravu stvar.
Prvi deo je mnogo bolji sto se same voznje tice, a meni je to najbitnije. Za trkanje postoje i druge igre, tdu i hardcore mod rastura. Sa volanom je tek fantazija.
Meni, ili se cini, ili je ovaj patch sjebao stvar. Perfomanse su mi sada ocajne. Imam u proseku oko 26-27 FPS. 1680x1050, Very High, 8x AA. AMD Phenom II X6 1090T @ 4 GHz, 2x2 GB 1600 MHz, AMD Radeon HD 6870.
Nesto su zeznuli. Sto je najgore, nisam primetio nijednu novinu.
Pre patcha je igra klizila. Moguce i da su novi drajveri krivi.
Ja sam ga malopre instaliro meni ide super ne vidim neke promene u grafici bagovima fizici... dobro su odradjeni automobili al textura i fizika 0 ko da je iz 2003 igrica
glavna novina je dinamicno vreme, promensa vremena, pre je bil osmao sunce non stop tako je bilo ui u prvom delu i vedro nebo. Sada moze da se naoblaci, da pada kisa, da bude oluja grmljavina jako lepo izgleda !
Ja igram i meni igrasasvim odgovara, voznja je ok (moglo je i bolje) grafika super, sadrzaja ima tona nije dosadna.
E to jeste, to su rekli da nece moci daubace ovi sto su radili na igri, za svaki auto bi moralo drugacije itd.... Mada imali su vremena mogla je ovo da bude vrhunska igra, ovako p meni je ok za igranje ali niej nesto bolja od prvog dela...
:: Ne znam, meni ne radi uopste dobro. Nesto ne valja :: :: Dobro izgleda kada pada kisa, ali mi je sranje sto se ne pale brisaci :: :: CPU-Z Validator:http://spedr.com/k3r :: GPU-Z Validator:http://spedr.com/9a3 :: ::
Igra kao prvo uopste nije tako losa kako su je mnogi ocenili.Grafika solidna,muzika odlicna,malo jadan zvuk motora vecine automobila.Sto se tice upravljivosti i onog osecaja kao microstuttering: Kada podesim da mi fps ne ide ispod 60 sve klizi i upravljanje je odlicno (tastatura i malo podesavanja) Kada fps pada ispod 60 dolazi do trzanja(primeti se kad gledate recimo drvece pored puta) i dolazi do kasnjenja komandi pa je veoma tesko upravljati autom. Za ilustraciju, kao kada pokrenete GRID na slaboj grafickoj(npr 8600gt),igrica klizi ali upravljanje nekim brzim autom je gotovo nemoguce.Pre nego sto kazete da pricam gluposti probajte
Brate ja predjoh sve do A4 sampionata trke sa 45-55FPS u proseku mozda negde na otvorenom je islo i na 60-70 pa mi uopste ne kasne komanda i nije tesko upravljanje.
:: Igra kao prvo uopste nije tako losa kako su je mnogi ocenili.Grafika solidna,muzika odlicna,malo jadan zvuk motora vecine automobila.Sto se tice upravljivosti i onog osecaja kao microstuttering :: Kada podesim da mi fps ne ide ispod 60 sve klizi i upravljanje je odlicno (tastatura i malo podesavanja :: Kada fps pada ispod 60 dolazi do trzanja(primeti se kad gledate recimo drvece pored puta) i dolazi do kasnjenja komandi pa je veoma tesko upravljati autom :: Za ilustraciju, kao kada pokrenete GRID na slaboj grafickoj(npr 8600gt),igrica klizi ali upravljanje nekim brzim autom je gotovo nemoguce.Pre nego sto kazete da pricam gluposti probajte
Kad pederi prave igrice kao gledao ja neki klip dovoze prava kola pa snimaju kao da prenesu tu realnost u igru a ono smesno automobili pikinezeri sa prednjom vucom oversteruju smesno, zvuk nula vozim auto 200 kmh na 8000rpm pustim gas a zvuk motora se jedva cuje, upravljanje je krsh jedino sto su dobro kola uradili a unutra stavili perspektivu ko da sedi kreten od 2m za volanom, razocarenje tesko pederski su je uradili! Presao sam sve kupio sva naj kola i naj gajbu sa yahtom i vise mi nije zanimljiva smorim se posle 5 minuta
Pa ne odnosi se na tebe, nego na one koji kukaju na upravljanje.Igrao sam i ja sa 40+ fps,pa sam fino kontrolisao automobil, ali drugar poludeo.Nekad u krivini automobil skrece nekako sa trzanjem pa cesto izgubis kontrolu, kao da ne skrece linearno nego sa prekidima.Dok vozis fokusiraj pogled na drvece pored puta,pa vidi da li deluje kao microstuttering....i cini mi se da je dosta lakse uletanje pod rucnom u 90 st krivine
Pa sad zavisi koji auto s nekim ces izgubiti kontrolu i da ti radi igra na 100FPS ako ne pazis u krivinama, dok recimo neke audiej mozes da dajes gas radis sta hoces i nece zanositi.
I sa 30FPS mi je skroz dobar odziv kontrola. Ispod ne znam nikad mi niej padala na ispod 30FPS.
:: Pa ne odnosi se na tebe, nego na one koji kukaju na upravljanje.Igrao sam i ja sa 40+ fps,pa sam fino kontrolisao automobil, ali drugar poludeo.Nekad u krivini automobil skrece nekako sa trzanjem pa cesto izgubis kontrolu, kao da ne skrece linearno nego sa prekidima.Dok vozis fokusiraj pogled na drvece pored puta,pa vidi da li deluje kao microstuttering....i cini mi se da je dosta lakse uletanje pod rucnom u 90 st krivine :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.