Skinuo sam igru preko Partisa...Pokrenuo Crysis 2...Podesavanja su mi def. 1024x768 hardcore system graf.Pocetak je zanimljiv :).U nekoj podmornici si kao marinac(bez odela),krece napad na vas,izranjas iz podmornice i spasava te Nomad u Nano suitu(cini mi se) :).E tu tek pocinje prica..Jedino sto me smara je nesto u desnom gornjem uglu,sto mi pokazuje koliko mem trosi,FPS mi je 35-40 i neke steam zajebancije.Ovako mi deluje ok..Grafika je bruka,za moja podesavanja :).Mada mi deluje kao da ovo nije ni blizu Cysisu 2,mozda gresim?
:: Skinuo sam igru preko Partisa...Pokrenuo Crysis 2...Podesavanja su mi def. 1024x768 hardcore system graf.Pocetak je zanimljiv :).U nekoj podmornici si kao marinac(bez odela),krece napad na vas,izranjas iz podmornice i spasava te Nomad u Nano suitu(cini mi se) :).E tu tek pocinje prica..Jedino sto me smara je nesto u desnom gornjem uglu,sto mi pokazuje koliko mem trosi,FPS mi je 35-40 i neke steam zajebancije.Ovako mi deluje ok..Grafika je bruka,za moja podesavanja :).Mada mi deluje kao da ovo nije ni blizu Cysisu 2,mozda gresim :: :: ::
Hvala..mnogo je bolje bez texta :).Sve radi extra,za sad,al nece da mi promeni rezoluciju?Krene kao i bude mi crn ekran 5min(tolko sam ga pustio) i nista?Al nema veze..
Meni je warhead radio jedva 25fps na max/medium, a ovo radi 40-60fps na max. Grafika je ok, sarena svetla i nenormalno lens flareova kao killzone 2. Ako vam zabada na pocetku kada uzmete pistolj obrisite Videos.pak
na mojoj krntiji mi daje 30-40fps na gameru (rez. 1280x1024) Steta sto nemogu vecu rezoluciju... :( Velim da kad izadje igrica bice malo zahtevnija...ili?
50-60fps hardcore, 1680x1050 Mada sto rece razor, ne moze se pristupiti advanced opcijama... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
:: Meni je fps 50-60 na gamer, na advanced pada na 24, na ovim klokovima 666/1150, igra izgleda baš dobro i grafički i sudeći po priči :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: ::
Upravo sam probao Crysis 2, i na hardcor-u imam oko 40fps-a i sve ide glatko, jedino sto imam neke dve linije na ekranu, sto predpostavljam da je posledica drajvera...
1280 1024 hardcore ne pada ispod 30fps, X3 445, gtx 460 768, sve OC, to mi je max za monitor, sve u svemu zadovoljan, bez bagova posle 30 minuta igranja
Imao sam par bagica(zakuca mi kod novog nivoa) :),nista strasno,al su me malo smorili da prelazim igricu.....Ima u mission select da se bira svaka misija iz igrice,pa koga smara da prelazi,nek bira misije...cini mi se da su sve tu? :D
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.