Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Meni sve na max 8xaa ide od 60 do 100+ :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932
:: Stvarno? Baš me čudi :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Meni sve na max 8xaa ide od 60 do 100+ :: :: :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 ::
po meni je dosta lose od grafike, zvuka i loseg osecaja voznje na volanu, uopste nemam osecaj brzine ni tezine kola, force feedback efekti su smesni. Mozda sam suvise navikao na simulacije ali po meni je ovo katastrofa.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: po meni je dosta lose od grafike, zvuka i loseg osecaja voznje na volanu, uopste nemam osecaj brzine ni tezine kola, force feedback efekti su smesni. Mozda sam suvise navikao na simulacije ali po meni je ovo katastrofa :: ::
Kolko me nerviraju neki detalji vezani za kola. Ako obratite paznju na broj obrtaja, kad se promeni brzina odma baci unazed. NPR ako vozite prvom i auto ide do 7000 i promeni u drugu umesto da se obrataji brzo spuste on odma stavi kazaljku na 4000obrtaja. Dao sam primer ne znam tacno kako idu obrtaji. Keep cool, keep al the power.
Nisam puno igrao pa nisam stigao da primetim takve stvari i bolje kontam da bi se samo nervirao, meni je najbitniji deo osecaj voznje, force feedback itd. grafika je sekundarna ali ovde nista meni ne odgovara i zvuk mi je tolko jadan da ma uninstall odma.
:: Kolko me nerviraju neki detalji vezani za kola. Ako obratite paznju na broj obrtaja, kad se promeni brzina odma baci unazed. NPR ako vozite prvom i auto ide do 7000 i promeni u drugu umesto da se obrataji brzo spuste on odma stavi kazaljku na 4000obrtaja. Dao sam primer ne znam tacno kako idu obrtaji :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: ::
EHhh, iem sad da instaliram, ali ako je stvarno osecaj brzine, tezina automobila i zvuk automobila bzvz odmah ima da je brisnem, mora da bude bolja od nfs shift da bih je zadrzao :) Ako ne onda ocekujem Shift 2 pa cemo videti :)
:: po meni je dosta lose od grafike, zvuka i loseg osecaja voznje na volanu, uopste nemam osecaj brzine ni tezine kola, force feedback efekti su smesni. Mozda sam suvise navikao na simulacije ali po meni je ovo katastrofa :: ::
Ko što već pomenuh, jedan ortak mi je grdan frik za vožnje, proba bukvalno sve što izađe, od F1 do 18 wheels of steel, nema šta nije probao. Elem, igra mu se ne sviđa ič, žali se isto na jadan osećaj u vožnji i minorna unapređenja u odnosu na prvi deo. Nije ni loš volan u pitanju, ima G25.
Meni je čisto ok, dobra zanimacija i ima lepih fora al ništa posebno.
Da bi se igra kupila ,posto se to kupuje ,cak i kod nas dosta ljudi kupuje legalne igrice ,napisano je hardverski minimum Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870 na omotu DVD-a a garantovano trebaju jace karte.Isto ce biti i za novi Crysis.
Trebaju za maksimum detalje, sa 8800GT i 3870 moze da se igra na medium/high bez problema u 1680x1050 i manjim rezolucijama.
:: Da bi se igra kupila ,posto se to kupuje ,cak i kod nas dosta ljudi kupuje legalne igrice ,napisano je hardverski minimum Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870 na omotu DVD-a a garantovano trebaju jace karte.Isto ce biti i za novi Crysis.
ljudi jeli ima neko problem sa podesavanjem kontrola dzojstika ?
imam logitech chillstream koji je u svakoj igri prepoznat kao xbox 360 dzoj i ima profil za njega i uvek sta god igram promenim kontrole levo desno sa analognog na digitalni (valjda..uvek ih mesam ) znaci levo desno mi nije na palici nego je na krsticu
e sad posto je na krsticu bilo predefinisano da se spustaju stakla , menja stanica na radiu...tako je i ostalo !!! i sad kad kod pipnem levo ili desno ili se spuste stakla ( automobil skrece normalno ) ali se i menjaju stanice na radiu i pale gase sto me izludjuje !!!
btw razocarao sam se u igru koliko sam ocekivao i sobrzirom da je kec jedna od najboljih voznji ikada....ali odigracu ga , cisto zbog keca
Dal je moguce da se sa onim mustangom ne moz da se predje ona staza za dozvolu ni iz 10og puta!?!? Kad kocim na vreme da ne izgubi kontrolu on ode 2 sek u zaostatku, a kad uletim kad je malo manje zelena strelica on izgubi kontrolu kao da sam isao 150km na sat!? I pritom sam stavio full assistance??? Obozavam da brisem ovakve debilne igre!!! :@ Grafika je prosecna, zvukovi onako, osecaj brzine nije los, upravljanje i osecaj g sile je nikakav, pogotovo kad je unutra kamera.........
Mustang je zajeban za vožnju, zadnja vuča i težak pozadi, kad staviš na realistic okreneš ga ko dlanom o dlan. Ostala vozila generalno imaju bolju upravljivost a offroad su laka za vožnju kako god namestiš. Ko što rekoh, čak i na realistic možeš da voziš tastaturom ako smanjiš četiri najgornja slajdera do daske.
:: Dal je moguce da se sa onim mustangom ne moz da se predje ona staza za dozvolu ni iz 10og puta!?! :: Kad kocim na vreme da ne izgubi kontrolu on ode 2 sek u zaostatku, a kad uletim kad je malo manje zelena strelica on izgubi kontrolu kao da sam isao 150km na sat!? I pritom sam stavio full assistance??? Obozavam da brisem ovakve debilne igre!!! :@ :: Grafika je prosecna, zvukovi onako, osecaj brzine nije los, upravljanje i osecaj g sile je nikakav, pogotovo kad je unutra kamera........ ::
Ja igram sa tastaturom na Sport i nemam problema, svaki auto moze a se vozi bez problema, neki jesu tezi za uypravljanje i zanose vise, tako je bilo i u prvom TDU.
U sustini igra je bolje resena nego prvi deo, pogotovo trke zanimljivije su, jer se igraju kao championships, uvedeni novi vremenski uslovi, bolja grafika, bolji izbor kola po meni, upravljanje niej bitno promenjeno, meni odgovara....
To sto nema Lamba u igri i niej neki minus ja ga nisam vozio ni u prosloj jer nije bio neki izbor za svoju klasu (ni Gallardo ni Murcielago), a prosli deo sam bas igrao dosta i probao sva kola bas pre kupovine.
Bolje i ovo da igram nego neke nazovi simulacije gde vozim celu igru na 3 staze, smor....
:: Dal je moguce da se sa onim mustangom ne moz da se predje ona staza za dozvolu ni iz 10og puta!?! :: Kad kocim na vreme da ne izgubi kontrolu on ode 2 sek u zaostatku, a kad uletim kad je malo manje zelena strelica on izgubi kontrolu kao da sam isao 150km na sat!? I pritom sam stavio full assistance??? Obozavam da brisem ovakve debilne igre!!! :@ :: Grafika je prosecna, zvukovi onako, osecaj brzine nije los, upravljanje i osecaj g sile je nikakav, pogotovo kad je unutra kamera........ :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600W :: ::
Meni je stavljeno na hardcore, medjutim ne primecujem maltene nikakvu razliku u odnosu na sport ili sa pomocima.
Inace potrebno je samo malo navike, ne moze se voziti kao u NFS gde cete samo malo oduzeti ga pred krivinom i na drift proci ili sta vec. Tu na testovima, kocis lepo pred krivinom, maltene bez gasa je prolazis i pri izlasku samo lagano gas ili sacekaj da se auto ispravi pa onda gas - ako je zadnja vuca i auto je osetljiv onda tako mora.
sve sve, ali bandera je objasnila.. udri brate u banderu i onda rikverc, u NFS-u je bar to da kazem u neku ruku realno..
:: Meni je stavljeno na hardcore, medjutim ne primecujem maltene nikakvu razliku u odnosu na sport ili sa pomocima. :: :: Inace potrebno je samo malo navike, ne moze se voziti kao u NFS gde cete samo malo oduzeti ga pred krivinom i na drift proci ili sta vec. Tu na testovima, kocis lepo pred krivinom, maltene bez gasa je prolazis i pri izlasku samo lagano gas ili sacekaj da se auto ispravi pa onda gas - ako je zadnja vuca i auto je osetljiv onda tako mora ::
..u neku veliku ruku mislio sam da auto ne moze iste sekunde da se opasulji i da krene u rikverc.. ma u shiftu se ne lomi, vec se zakuca kao ekser
:: Misliš - polomi se bandera? :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: sve sve, ali bandera je objasnila.. udri brate u banderu i onda rikverc, u NFS-u je bar to da kazem u neku ruku realno. :: :: ::
Ovo je arkada ja je igram na hardcore i solidno se ponasa auto moglo je bolje al valjda ce izbaciti neki patch da srede neke bagove i u cockpitu da mozemo da namestamo poziciju vozaca jer je po meni ovo bezveze kako su namestili ko da sedi neki kreten od 2m za volanom i nabio se skroz napred... kod par automobila je da kazem ok a kod ostalih skroz sranje
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.