Ako nemaš džukačku naviku da trpaš gomile koječega što je aktivno u pozadini na sistem generalno ne treba više od 2gb za igre, bilo da je win 32, bilo da je 64bit. Retke su igre za koje stvarno treba više.
Može win7 32-bit na 512mb, ok je to sve dok u pauzama crtanja u cad-u ne poželiš da prošvrljaš po netu, onda nastaje kolaps, video-iskusio. Za normalnu upotrebu i može da se provuče nekako ako ga lepo namestiš.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
klinci sto spamuju:) Moj komp,tvoj komp,ati vs nvidia.2gb je dovoljno za igre.I ne mora reinstal,dovoljno je da pocisti drivere lepo sa driver cleaner-om.Kazem iz iskustva,radio i nikad nikakav problem. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
ma bole me za 512rama...ja sam pitao za 2gb...ok! cisto me interesovalo... Probacu ovo sa driver cleaner-om, pa ako nista onda cu da reinst... Palo mi nesto na pamet ludu...Jel moguce da je do hard-a???imam neki izbudjaveni star oko 8godina... (80gb) :) skoro sam ga testirao u hdd regenerator-u i pisalo je da nema bad sectora...itd...ali ko zna!!! Jel moze komp da trokira zbog hard-a?ako rikava hard?
resio sam problem...prvo sam probao da ocistim sa driver cleanerom i nije nista popravio...pa sam reinstalirao win...I sve super danas dok nisam instalirao ati catalyst centar...i poceo da stuca ponovo...!!! i sad sam ga obrisao...i radi ko munja!!!Nije mi jasna stvar sa drajverima kod ati-ja...znam da kod nvidie ima driver za tu i tu grafu...ali kod ati mi malo cudno sto svaka ima taj ati catalyst control...jel mora da se instalira taj catalyst???evo upravo radim na kompu a nemam control centar i radi extra, a kad ga stavim odma zeza...skidao sam sa officialnog sajta...jel neophodan ati catalyst za igre???
Nista novo kod Ati,imaju problema sa tim catalyst-om oduvek,ili blokira ili izbacuje BSOD (ne kod svih racunara,nego na ponekim) zbog toga su izbacili opciju za download samo driver-a bez catalyst-a sa njihovog sajta!Inace nije potreban za igre,potreban je samo driver!
:: resio sam problem...prvo sam probao da ocistim sa driver cleanerom i nije nista popravio...pa sam reinstalirao win...I sve super danas dok nisam instalirao ati catalyst centar...i poceo da stuca ponovo...!!! i sad sam ga obrisao...i radi ko munja!!!Nije mi jasna stvar sa drajverima kod ati-ja...znam da kod nvidie ima driver za tu i tu grafu...ali kod ati mi malo cudno sto svaka ima taj ati catalyst control...jel mora da se instalira taj catalyst???evo upravo radim na kompu a nemam control centar i radi extra, a kad ga stavim odma zeza...skidao sam sa officialnog sajta...jel neophodan ati catalyst za igre???
Skines lepo samo driver bez Catalysta, i pored njega ATi Tray Tools, ima sve sto i catalyst (pa i vise). Koristim tu kombinaciju, driver + ATi Tray Tools, dosta dugo i nema nikakvih problema...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: pa ima tamo posebno driver, ali ja uvek skidao debil catatalyst...eto sad i to znam! hvala...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.