Undying, Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth, Dead Space, Cold Fear, Resident 1, 2 i 3, Condemned: Criminal Origins, Silent Hill sto se tice horror pucacina.
Pravi horror Amnesia, Penumbra odlicni horori. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Slazem se da nije pucacina i mozda ne pripada ovoj listi ali da jedna igrica ostavi toliko utisaka na mene i posle 10 godina! Prica je pravo remek-delo i u tom jezivija.Atmosfera zastrasujuca i za pracenje uvrnuta pri tom vrlo oskudno sa municijom, vecina pobijenih cini mi se sa cevkom i sl. Mislim da je u tome poenta horora nasuprot high-tech oruzju gde nista zivo nemoz` da prezivi!
Parasite Eve 1,2 (Odlicno!) Resident Evil 1,2,3 (Dobro je sto mozes da mix ono granje sto nadjes!) Alien Trilogy (Kada cujem onaj radar us...m se!) Aliens vs. Predator (`Marine`, i opet radar!) Alone In The Dark (Moli Boga da imas Duracell u onoj `bakterijskoj` lampi!) F.E.A.R. (Plasim se one male devojcice!) Clive Barker`s Undaying,Jericho (Klaja je do j..a!) Turok (Ne volim reptile!)
Amnesia,Penubra,Condemned nisam igrao, al` po vasim utiscima su odlicne!Moram da probam..
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.