Jesi li skinuo skidrow verziju igre ili neku drugu? Jesi li je krekovao po propisu? Imaš li instalirano sve najnovije i po propisu: directx, drajvere, vc++...
->banea: Nemam pojma, nisam obrnuo igru, stigao sam možda do pola, ne znam šta biva u toj tvojoj misiji, bilo bi dobro da se javi neko ko je odradio posao kako treba.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Изгледа ме ви не разумете.. :: Пробао на оба начина и лепо инсталирао, али се игра не покреће. Зашто :: Кастро ће изгледа из болнице да се врати док ја ово покренем :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН
Све то што наводиш, СКИДРОУ верзија и све остало. Али неће! Једино ако негде грешим са креком? Он је унутар игре и у ехе фајлу. Самопокрећући. Чак сам пробао и копи-пасте на директоријум где обично иде. Више не знам шта да радим. Излуђују ме ове нове игре. Вазда нешто фали или дрља.
:: Све то што наводиш, СКИДРОУ верзија и све остало. Али неће :: Једино ако негде грешим са креком :: Он је унутар игре и у ехе фајлу. Самопокрећући. Чак сам пробао и копи-пасте на директоријум где обично иде. :: Више не знам шта да радим. Излуђују ме ове нове игре. Вазда нешто фали или дрља :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН :: ::
Не знам како гледаш на издања `Дужност зове` али сматрам да игра не може да буде њесра. Можда смо се сви заситили таквих игара (ја први јесам) и све је већ виђено, али желим да је пробам. Пар сати забаве у ово зимско време. Седнеш и пуцаш. Сад покушавам да скинем нови крак Гилопиле, па ће видиме.
Eto, ovaj cod mi je čak bio bolji od prethodnog, dojadiše više brate ti taljibani i bliski istok. Ovaj Black Ops je već druga priča, glavni negativci su verovali ili ne - RUSI, odavno ne videh nešto tako sveže i neobično.
Hehe, ozbiljno dopala mi se ona vinjeta sa Dimitrijem iz CoD5
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Не знам како гледаш на издања `Дужност зове` али сматрам да игра не може да буде њесра. Можда смо се сви заситили таквих игара (ја први јесам) и све је већ виђено, али желим да је пробам. Пар сати забаве у ово зимско време. Седнеш и пуцаш. Сад покушавам да скинем нови крак Гилопиле, па ће видиме :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ОСМИЦА ЈЕ ЗАКОН :: ::
Ako i to omane a sve radiš kako treba najverovatnije ti je sistem malo kljakav, reinstaliraj ga, ne znam šta bi više moglo da te kolje. Jesi li zvao nekog hakera iz komšiluka da okuša sreću, možda ipak grešiš u nečemu totalno banalnom?
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.