mass effect 2, a bila je interesantna i igra Lara Croft and the Guardian of Light, SC2 je veliki korak unazad u odnosu na SC, cist promasaj po meni, Blizzard vise nije sinonim za dobru igru, na zalost...
...po meni je ovo malo pretrpano, mislim da bi bolje bilo pitati po zanrovima sta je najbolje do sad!
Ali, ako bas mora, mene je prijatno iznenadila Cataclysm, CoD BO i GT5 za PS3.
Pozz...
:: mass effect 2, a bila je interesantna i igra Lara Croft and the Guardian of Light, SC2 je veliki korak unazad u odnosu na SC, cist promasaj po meni, Blizzard vise nije sinonim za dobru igru, na zalost...
:: Na osnovu cega je SC 2 korak unazad :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: mass effect 2, a bila je interesantna i igra Lara Croft and the Guardian of Light, SC2 je veliki korak unazad u odnosu na SC, cist promasaj po meni, Blizzard vise nije sinonim za dobru igru, na zalost...
atmosfera nije tako dobra kao kod SC, ni prica nije neka, animacije izmedju pojedinih misija isto su samo prosecnog kvaliteta, i da, naravno da je odlucujuci faktor nedostatak LANa :) suvise su veliki naglasak stavili na onlajn igranje na njihovim serverima (sa njihove strane to je razumljivo, naravno), a premalo na dobru pricu, atmosferu i igrivost. Mozda je SC bila suvise dobra pa su sad ocekivanja bila prevelika...
COD 6,7 mi se ne svidja, veoma iritira prskanje krvi svaki put kad se dobije metak, ne bih znao zasto to forsiraju...
:: atmosfera nije tako dobra kao kod SC, ni prica nije neka, animacije izmedju pojedinih misija isto su samo prosecnog kvaliteta, i da, naravno da je odlucujuci faktor nedostatak LANa :) suvise su veliki naglasak stavili na onlajn igranje na njihovim serverima (sa njihove strane to je razumljivo, naravno), a premalo na dobru pricu, atmosferu i igrivost. Mozda je SC bila suvise dobra pa su sad ocekivanja bila prevelika.. :: :: COD 6,7 mi se ne svidja, veoma iritira prskanje krvi svaki put kad se dobije metak, ne bih znao zasto to forsiraju.. :: :: ::
Teram igru skoro u full-u u full hd rezoluciji, i animacije su moram reci perfektno odradjene :). E sada sto se tice nedostatka LAN-a tu jesi u pravu, ali kada razmislim, ne secam se kada mi je bio neophodan :), ali bilo bi lepo da ga ima :).
Cinematici izmedju misija u kampanji jesu odradjene jadno, mogli su da ubace barem vise prerendered cinematica (ipak je igra izasla posle 10 god.).
Ja sc1 ne mogu da igram pre svega zbog one grafike, kada ukljucim slogiram se :), ali neko se navikne.
Inace SC 2 na losijim kompovima izgleda lose :(.
Pozdrav!
:: atmosfera nije tako dobra kao kod SC, ni prica nije neka, animacije izmedju pojedinih misija isto su samo prosecnog kvaliteta, i da, naravno da je odlucujuci faktor nedostatak LANa :) suvise su veliki naglasak stavili na onlajn igranje na njihovim serverima (sa njihove strane to je razumljivo, naravno), a premalo na dobru pricu, atmosferu i igrivost. Mozda je SC bila suvise dobra pa su sad ocekivanja bila prevelika.. :: :: COD 6,7 mi se ne svidja, veoma iritira prskanje krvi svaki put kad se dobije metak, ne bih znao zasto to forsiraju.. :: :: ::
Tako je drugar skinuo Homeworld 2 koja je izasla tako isto u vreme SC 2-jke, pokrenuli, usli u igru videli grafiku, nije nam bilo dobro, odmah je islo alt + f4. Isto je bilo i za Disciples 2, igra je bila 1.2 GB ako se secam, pokrenuli smo ono kada videsmo kako igra izgleda slogirasmo se, nama se cinilo da bolju grafiku imaju Heroji 3 pa ti vidi :). A SC 1 ima solidnu grafiku za to vreme, ali kada vidim SC 2, SC 1 zaobilazim u sirokom luku :).
Pozdrav!
:: Prokletstvo mlađih generacija, oči im razmažene pa se lišavaju izuzetnih ostvarenja :: :: Ako je igra dobra posle pola sata zaboraviš kako izgleda, ako uspeš da savladaš prvu navalu gađenja na konju si :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Ja sc1 ne mogu da igram pre svega zbog one grafike, kada ukljucim slogiram se :), ali neko se navikne :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.