Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Dirt 2 (Tony Hawk edition)
STRANA 2 OD 3  
gile23 ... 29.11.2010. 00:06 #266905

status: user
broj poruka: 9121
Ljudi ima li neki dobar skejt sad za PC, ja znam da smo se drugar i ja pre razbija li na Underground 2, po 15 miliona :), ljudi nas gledali nisu verovali :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 29.11.2010. 00:07 #266906

broj poruka: 1797
Ti si gare ocigledno dobio kasno racunar da bi osetio draz starih igara.
Zato i ne mozes da znas sta su osetili raic, debeli, ja i ostali.
Igre postaju sve losije, prostije i `konzolastije`.
ME 1 i 2 je dobra igra, ali premalo RPG-a previse Arkadne pucacine.
XP je zastareo? Covek koji tako prica nije kompetentan da prica koje su igre dobre a koje lose. Ti mozes da imas misljenje i da budes ubedjen kako je ono ispravno, ali da li je ono zaista ispravno, to je vec totalno druga prica. I svako ko je iskusio taj period ce se sloziti sa raicem i debelim.
Dirt 2 je los, rally nije smor ali je uzasno arkadan, o ostalim klasama da ne pricam, to me je najvise odbilo od igre.
WRC je odlican.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 Re: re 29.11.2010. 00:17 #266908

broj poruka: 4723
e pa toliko stare igre nisam igrao, racunar imam oko 6 7 godina vec, pre toga sam stalno igrao segu, flipere, terminator, pa sony 1 i 2, i to je sve otprilike od konzola sto sam probao, a danas ne ide da dajem preko 8 ili 10 hiljada za neki novi hardver da bi igrao igre iz 99 ili tako neke starudije.... inace imam naravno svoje misljenje o onome sto mi se svidja ali nisam nikom nametao da je ono ispravno, tacno ili sta vec, svako ima svoje misljenje o onome sto mu se svidja-ne svidja, i to je to.......

pozdrav

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Gigabyte GV-NX88T256H rev 1.0
OCZ MXS-PRO 600W

:: Ti si gare ocigledno dobio kasno racunar da bi osetio draz starih igara
:: Zato i ne mozes da znas sta su osetili raic, debeli, ja i ostali
:: Igre postaju sve losije, prostije i `konzolastije`
:: ME 1 i 2 je dobra igra, ali premalo RPG-a previse Arkadne pucacine
:: XP je zastareo? Covek koji tako prica nije kompetentan da prica koje su igre dobre a koje lose. Ti mozes da imas misljenje i da budes ubedjen kako je ono ispravno, ali da li je ono zaista ispravno, to je vec totalno druga prica. I svako ko je iskusio taj period ce se sloziti sa raicem i debelim
:: Dirt 2 je los, rally nije smor ali je uzasno arkadan, o ostalim klasama da ne pricam, to me je najvise odbilo od igre
:: WRC je odlican.
mslavko82 Re: Re: DmasteRNo1 lepo reče... :( 29.11.2010. 00:24 #266913

broj poruka: 721
Sulik legenda!
This good place. Maybe no one try to kill us for a change :)
Ili ono kad mu kažeš da se skloni od tebe: Good idea. You probably going to get shot at anyway. Ko god da mu je pisao dijaloge, stvarno je likčina :)

Ma šmek je nemoguće vratiti, pa pogledaj samo likove iz f2-ke: Sulik, Myron, Miria... Fallout-u 3 taj element nedostaje, nema tog humora i te priče, mada ima par svetlih elemenata (Pitt DLC na primer). Detinjatost nekih drugih nažalost potpuno ubija osećaj (Harold i Oasis, onda oni debilasti klinici i slično...). Ali sa FWE je bar igra teška onako kako bi trebalo da bude (ne veštački kao što su debili pokušali sa onim albino škorpionima i sličnim glupostima) i zaista čini Wasteland pustarom od koje se štrecaš. I mnogo znači kad ulaziš npr. u onaj metro, a već si se usro jer znaš da si obrao bostan... :) Ili kad shvatiš da se stvarno raspadaš od radijacije... E kad igraš kao ghoul - e onda stvari postanu zanimljive :)

@Gare87: upravo tako, ukusi se razlikuju :) Ja obično na to što ti voliš gledam sa prezrenjem, tebe ono što bi se meni svidelo verovatno smara - mada se verovatno nisi udubio dovoljno da bi te zainteresovalo. Elem, srećom po tebe, takvih igara će biti još, a ovakvih kakve ja volim - mrka kapa :(

:: Znam za taj mod, popravi igru dosta al ipak i dalje nema onaj stari šmek.
::
:: Sulik: Spirits be everywhere, fren. Travel with we and I. Grampy Bone do most the talking
:: Ti: Tell me about Grampy Bone
:: Sulik: Him strong spirit. Much honor carrying him
:: Ti: Wait. You mean that bone in your nose
:: Sulik: Keep him close. Easier to touch his spirit. That`s why he talk the most
:: Ti: Hey, I can only hear you talking so far
:: Sulik: Haha. We going get along just fine
:: A priča kao Bob Marli.
Erestun re 29.11.2010. 02:01 #266968

broj poruka: 1797
Najlakse je vaditi se na ukusima. Nemaju svi dobar ukus i ne znaju svi sta je ukus.
On bi mogao da kaze, e ne svidja mi se to to i to, da je probao sve, ali on i ne zna sta su stare igre donele >kad nije bilo bolje grafike od tadasnje< pa nisi mogao da kazes, sta je ovo.

Da li ovde neko misli da je ukus u pitanju ako neko kaze da voli grand? Ima tu mnogo vise od `ukusi se razlikuju` i `o ukusima ne treba raspravljati`.

Naravno da treba, zato i postoje, samo za normalnu raspravu (ne, svadju) je potrebno dvoje kompetentnih ljudi da pricaju o tome. Zamislite doktora i djubretara da pricaju o tome koji je najbolji sistem na kamionima za praznjenje kontejnera, mislite da ce doktor znati? Jednostavno, razliciti smo i to je fakat.

Ja tebe razumem za grafiku, niti te osudjujem, jer sada kada instaliram Longest Journey izgleda ocajno (likovi su u `3D` odnosno `kockicaD`) samo mislim da nisi osetio ono sto smo mi nekad osetili, nazalost. Samim tim ne mozes ni da pricas kako je bilo, kako je sada, da li je nesto dobro, bolje ili losije od neceg drugog.
XP vaze u igrama itekako, a tek u realnom zivotu x)))) veruj mi na rec.

Tipa danasnji sci-fi filmovi ne mogu da se porede sa matorim Alien-om, koji je bio sirov, bez 3D animacije, imao je smek, `80 i `90 su mama.
SkyFire ... 29.11.2010. 02:09 #266970

broj poruka: 18472
Vi ne kapirate jednu stvar a to je da sistem upravlja sa nama a ne vi sa njim.
Ja sam se recimo ubijao od Colin McRae Rally 2.0 recimo..
Nisam siguran da je Dirt i zamsiljen kao simulacija ili mozda jeste.Svakako je ok igra a detalji poput dijaloga i sjebanog menija me nesto i ne zanimaju .Odvozaju se staze,to je bitno..
Dok god budete kudili sve sto vam se prezentuje na kraju necete imati nista ni da igrate pa cete vrteti stari izandjale igre sa jadnom grafikom trazeci dobar gameplay i nekakvu simulaciuju..Nje stvar u ukusu vec u elastici i pristupu jednoj problematici..Mislite o tome dok jos ima nade za pc gaming!

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

Zdebeli 29.11.2010. 02:58 #266980

broj poruka: 1387
Hahaha, ubismo Gareta, ali ja sam za to da odemo kod njega, da mu instaliramo f1 (humongous), i da ga `zamolimo` da odigra pod nasom primotrom.

Ma igraju ljudi sta vole/zele, neko zato sto voli dobru pricu, neko da ubije vreme, neko da se istrese...
Otislo je u k. posto se sad skoro sve radi iz profita, castizuzecima i staroj gardi iz Lucasa, Black isle-a...
Najveci je problem jaz medju godinama, ali ne mora da bude. Nisam ja tako mator kao sto mislite, ja sam mladji od Gareta ako mu je ono iz potpisa godiste, ali ipak ne igram nista novije.
Ja sam znao sta je u `modi`, dok sam isao u igraonicu, i tad sam se razvaljivao od CS-a, Battlefield-a, WC3... Poste su krenula izdrkavanja sa Call of duty 3+, a sve na osnovu grafike, i onda sam potrazio nesto starije posto najvise igram rpg i p&c (zlatne devedesete i ranije).
Nesto ne verujem da cu igrati i taj Me, instalirao sam i nije mi se svideo, svako od starijih ce reci da to nije pravi rpg, nego akcioni. Ako pozelim i nadjem vremena, imam ja BG, Planscape, G2...

@Gare Ako odigras sat vremena f1 ili f2, neces ustati duze vreme, samo ako predjes preko grafike.
@Erestun Pa dobro ako covek ne voli, sta ces, ne zelimo nikoga da teramo. Ja cu naprimer za skoro svaku pucacinu da kazem da je sranje, zato sto ja fps ne volim.
@SkyFire Ovako kako ide neka i propadnu pc igre, nece mi biti zao, a starijih ima mnogo, tako da bi se naslo nesto.

Za ostale `starije`:
Morate da priznate da je velika razlika da nekom pokazete f1 i nesto novo, jer je verovatno prva igra koju je video bila Far cry, koja je za mene/nas bila graficki nezamisliva.
Imao sam ja dugo F1 cd, pa sam se tek pre oko 2 god. naterao da ozbiljnije krenem, ali posle sat dva, nisam mogao da ustanem. Atmosfera i muzika koju F1 ima je nezamisliva, prosto ne moze da se iskljuci.
Sad ce te me ubiti kada vam ovo kazem ali ja jos uvek nisam odigrao BG, PLanscape, Arcanum.

Ps: jel zna neko kako da normalno odigram Monkey island 3 na xp (filmovi mi idu ubrzano)?

Ko je procitao ceo post, svaka mu cast!

Zdebeli 29.11.2010. 03:01 #266981

Bas je neko ovde na forumu napisao: Sto bolji komp imam, to starije igre igram.

SkyFire ... 29.11.2010. 03:56 #266984

@Zdebeli
Obzirom da je sve krenulo nekim pogresnim korakom,sve mi se cini da je i pcgaming postao komercijala kao i mnoge stvari danas na svetu.Tako i svet igara ne donosi onaj stari zar,kvalitet gameplay-a i pravi adrenalin koji se zavrsava punim zadovoljstvom igraca / osecaj kada jedva cekas da sednes za komp i da odigras koju `stazu` (tako smo zvali level-e) ..Nema tog vremena naravno.Danas jedva da se pojavi po koja dobra igra..Stvar je u tome da je takav sistem da ako nisi deo njega ispadas iz koloseka.To opet ne znaci ako ti neko kaze da pojedes g. da je to dobro i da treba da uradis.
Jednostavno treba imati samo malo vise fleksibilnosti,pruziti igri sansu u nekom drugom obliku,ne ici sa velikim ocekivanjima i biti prohtevan,pljunuti sve na samom startu..
Jednostavno gaming je zapravo samo zabava i nista vise,traziti danas dlaku u jajetu je zaista previse kad nismo u takvoj poziciji.
Sa stavom sve je sr@nje nista od igara na meniju nece ostati za zabavu.Sa danasnjom tehnologijom (hardver) i naprednom grafikom (softver) igrati stare igre iznova je cist apsurd.Jednostavno je to mucenje (ne pripadas tom dobu vise) .Zato za mene nije izgovor,ima starih igara,da sam hteo da se vracam u proslost sad bih ostao na Pentium 4 i 6600GT - kapiras sta hocu da ti kazem?Jednostavno je tako kako je,pratis `trend` pa kako ti bude..Nadas se boljem..Ne treba gledati sve tako crno.
Ja iskreno nemam tako zahtevan i kriticarski nastrojen pristup ovoj problematici,ovo dozivljavam kao zabavu,da se potrosi visak vremena pa da i uzivam u svemu tome ,u tom nekom zadovoljstvu gameplay-e...Sve zavisi od percepcije.

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

Zdebeli @SkyFire 29.11.2010. 04:32 #266987

Pa naravno da je postalo komercijala, zato je i izgubilo draz. Razvojni timunapred razmislja koliko ce zaraditi, umesto da se usresredi na igru. Ali nisu oni krivi nego izdavaci koji gledaju sta se prodaje, a ne kvalitet, i boje se bilo kakvog odstupanja.
Samo pogledaj EA.
Da je tako, ko zna da li bi postojao bullet-time i jos neke stvari.

Nije kao da ja pratim ili toliko igram igre (vise ne drze), pa da se drzim koloseka.
Ako cujem za neku igru koja mi izgleda dobro ja nabavim pa probam, ali ako mi se ne svidi polse odredjenog vremena, necu da je silom igram.

Ja sam se na F3 stvarno nalozio, i bilo je dobro u pocetku (deo kad se izadje iz voulta prvi put, je perverzan), ali nema price, smeka, atmosfere, radio koji se ponavlja na 15 min...

Drugi neka rade kako njima odgovara, ja sam se obezbedio, ako mi se nesto zaigra imam dosta kvalitetnog materijala.

Da mi prodje vreme igram PES 6, Tekken 3, Crash, WC 3, M.A.M.E...
Kad igram nesto duze onda zelim dobru pricu, atmosferu, ne mogu da pucam u nemce 10 h bez prestanka (sem u Metal slug-u)!

mslavko82 Re: ... 29.11.2010. 08:10 #266996

broj poruka: 721
Ma stoji sve to sto ti kazes, nesumnjivo. Ali ako si godinama igrao Civ (I, II, III, IV), ako si se navukao na Civ4 i modove za njega, onda se kad dodje Civ5-stvarno osecas kao idiot... Ili kao da igras slagalicu za decu do 7 godina... A tako je sa 90% igara danas. Mozda smo mi samo omatorili :) posto ne videh da se ovi klinci bune. Ali oni ne znaju razliku izmedju nindza kornjaca i pokemona, njima crtani pa crtani... Bice zajebano kad odrastu :)

:: Jednostavno gaming je zapravo samo zabava i nista vise,traziti danas dlaku u jajetu je zaista previse kad nismo u takvoj poziciji
:: Sa stavom sve je sr@nje nista od igara na meniju nece ostati za zabavu.Sa danasnjom tehnologijom (hardver) i naprednom grafikom (softver) igrati stare igre iznova je cist apsurd.Jednostavno je to mucenje (ne pripadas tom dobu vise) .Zato za mene nije izgovor,ima starih igara,da sam hteo da se vracam u proslost sad bih ostao na Pentium 4 i 6600GT - kapiras sta hocu da ti kazem?Jednostavno je tako kako je,pratis `trend` pa kako ti bude..Nadas se boljem..Ne treba gledati sve tako crno
:: Ja iskreno nemam tako zahtevan i kriticarski nastrojen pristup ovoj problematici,ovo dozivljavam kao zabavu,da se potrosi visak vremena pa da i uzivam u svemu tome ,u tom nekom zadovoljstvu gameplay-e...Sve zavisi od percepcije
raic Brr, ne pominji mi crtaće ovih dana 29.11.2010. 08:33 #266999

broj poruka: 9006
To Sky što ti pominješ se zove zatucanost i fala bogu ne patimo od toga, probam uredno nove naslove, ako me zainteresuje odigram duže al nekako kao da nešto fali, mass effect 1 sam odigrao al sam se drugu polovinu tako smorio da je bilo na silu, dvojka je ispoliranija u svakom pogledu ali i više liši na 3rd person shooter nego prvi deo, nisam je ni završio već sam stao na pola. Dragon Age je jedna od boljih igara u poslednjih par godina pa eto nisam završio ni nju.

Neverwinter Nights 2 sam se pre par meseci naterao da isteram do kraja al je baš bilo na mišiće i trebalo mi je četiri godine da se nagovorim na to a Neverwinter 1 sam odigrao originalnu kampanju i oba expansiona, Lord of Destruction kampanju, par nekih sitnijih i bar jedno tri puta Aielund kampanju, svaka čast likovima što je napraviše.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

SkyFire ... 29.11.2010. 14:38 #267101

@Raic
Kako mislis zatucanost?U smislu pljuvati u samom startu a nedati igri sansu?
Fazon je u tome da zainteresovanje takodje moze da potraje.jednostavno opet cenim da je stvar fleksibilnosti.Danasnje igre nekad budu smorne i dosadne na samom pocetku dok kasnije postanu zanimljive..Ko moze da prevali taj prvi start taj ce i odigrati nesto.Ja sam uporan bas upravo zbog toga sto sam svestan da nema mnogo igara a opet vremena za zabavu uvek ima (a i koji ce nam opet besni CPU-i i graficke karte ako ce da hvataju promaju? ) .Nisam masinu kupio za ukras..
Ima igara koje sam i vise puta obrnuo,pogotovu sada kada nije bilo nista da se ponudi,vracao sam se na stare naslove,nije da ni ja to ne radim ali ne zelim da to praktikujem jel ce da me smori..
@Mslavko
Ja sam jos stariji od tebe,mislim da nije rec u godinama vec u samom pristupu..Mozda i ovde postoji odredjen prag tolerancije koji sam korisnik postavlja vremenom.Sta znam.I ja sam ga imao u pocetku ali sam posle postao flexibilniji pa mogu da odigram i neke manje ozbiljnije igre..Sat znam,sad mi pade na pamet Wolverine..
P.S.Dok si god mlad duhom tim bolje.Preterana ozbiljnost u zivotu dovodi samo do brzeg starenja.Za neke stvari treba biti ozbiljan (posao) za neke jednostavno dete u dusi..Pogotovu u ovim teskim vremenima,to coveka odrzava..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

Zdebeli Skupljacemo se mi ovako, koliko ja vidim 29.11.2010. 14:52 #267107

http://img844.imageshack.us/i/11netracer800x6001.jpg/

SkyFire ... 29.11.2010. 14:54 #267111

Sad mi pade na pamet apro po debelovog posta..Da li neko zna kako se zove igra sa Commodore 64.Radnja se odvija u moru,ti si neka ribica tj morska sirena i nesto skupljas dok opasnost vreba sa svih strana..Ovog se secam jos kad sam klinac bio,bila zanimljiva igrica..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

Gare87 Re: Skupljacemo se mi ovako, koliko ja vidim 29.11.2010. 15:00 #267114

hahaha +1

Ali zajebali ste se jos sam tu i nece moze da me nagovorite da probam ni f1 i f2, veruj mi mnogo imam zajebane kriterijume sto se tice starijih igara, eto recimo ja i dalje imam Warcraft 3 FT snimljen, i jos neku stariju igru, ali kao sto sam pre napisao, probajte onu igru True Crime, recimo za nju su rekli da ima odlicnu pricu pucanje i ostalo, ali NE MOGU DA PODNESEM onoliko go*njivu grafiku, msm stvarno je prestara i sve je kockasto, trouglasto xD

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

:: http://img844.imageshack.us/i/11netracer800x6001.jpg
Zdebeli Ma ne zelimo mi da se svadjamo ovde ali 29.11.2010. 15:04 #267116

Slazem se sa Raicem i mslakom za zatucanost i debilne igre.
Evo samo pogledaj razliku: Pre si imao gomilu p&c igara, koja od korisnika zahteva mozak i trud, a danas se mahom prave pucacine u kojima je najvazniji refleks i nema ni z od zagonetki kao u nekim starijim pucacinama.
Meni ovo prvo vise odgovara.

Bas ja igram Dotu po netu i kazu mi ljudi: sto si uzeo taj item, to ne ide na tog heroja...
Debilizam, samo igraju po sablonu!

Ma kakav True crime, ja sam to igrao (pokusao) jos u osnovnoj, to je izaslo posle gta3.
Uzas od igre!

SkyFire FPS 29.11.2010. 15:25 #267126

Kako vam se svidja Doom3?Half Life?Quake 4?Prey?
To su stare igre a opet uvek mogu da se odigraju a imaju sasvim solidnu grafiku.Govorim o FPS-u..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

raic Re: FPS 29.11.2010. 15:33 #267128

Nisam ti ja za to. Klasičan FPS igram samo online kao izuzetak. Malo mi smor da napucavam sam beskraje talase protivnika, osim ako ima određena količina rpg elemenata da mi drži pažnju ko recimo Borderlands ili Hellgate.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Kako vam se svidja Doom3?Half Life?Quake 4?Prey
:: To su stare igre a opet uvek mogu da se odigraju a imaju sasvim solidnu grafiku.Govorim o FPS-u.
Gare87 Re: FPS 29.11.2010. 15:34 #267131

Prve tri sam odigrao a isto tako HL 2 do pola otprilike(ocekujemo za neku godinu 3 deo), i mene su te igre odusevile, zadnje sam odigrao quake 4 i igra je stvarno za prepadanje extra, ali doom 3 je neprvazidjen, slicno je i Death Space 2 ali ipak Doom 3 mi je bio strasniji :)
Zeljno iscekujem doom 4 ali izgleda da nece skoro nazalost :(

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

:: Kako vam se svidja Doom3?Half Life?Quake 4?Prey
:: To su stare igre a opet uvek mogu da se odigraju a imaju sasvim solidnu grafiku.Govorim o FPS-u.
:: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
:: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
SkyFire Re: Re: FPS 29.11.2010. 15:39 #267136

Najavljuje se DOOM 4 ove godine..Izgooglaj..
Mislis na Dead Space?Dvojka jos nije izasla ,tek treba da izadje..Ok je Dead Space,dobra igrica..
@Raic
Pa brate svaki FPS ti je zasnovan isto..Onda igraj RPG..
Kako ti se svidja kombinacija Akcije i RPG elemnenata?Dark Messiah?

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

:: Prve tri sam odigrao a isto tako HL 2 do pola otprilike(ocekujemo za neku godinu 3 deo), i mene su te igre odusevile, zadnje sam odigrao quake 4 i igra je stvarno za prepadanje extra, ali doom 3 je neprvazidjen, slicno je i Death Space 2 ali ipak Doom 3 mi je bio strasniji :
:: Zeljno iscekujem doom 4 ali izgleda da nece skoro nazalost :
:: Intel q8200 2.3GH
:: Gigabyte GA-ep35-ds3
:: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH
:: WD3200AAK
:: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1.
:: OCZ MXS-PRO 600W
:: :: Kako vam se svidja Doom3?Half Life?Quake 4?Prey
:: :: To su stare igre a opet uvek mogu da se odigraju a imaju sasvim solidnu grafiku.Govorim o FPS-u.
:: ::
:: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
:: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
raic Re: Re: Re: FPS 29.11.2010. 15:53 #267140

Dark Messiah je nepravedno slabo poznata igra, pominjao sam je par puta kao preporuku, ima ok priču, humora, dobra akcija, nije ni preterano lagana a na ponekim mestima mora i da se mozga malo, jedino joj fali to što je kratka i linearna

Mislio sam da mi nije neki gušt samo da trčkaram i rešetam, u Borderlands i Hellgate imaš dosta sidequestova da ti ovuku pažnju, tone raznog oružja, više klasa za igru, učenje raznih veština, u hellgate ima i prilično originalan crafting sistem, sve to pomaže da ne zabatalim igru previše brzo. To ti je i odgovor na pitanje zašto sam te dve igre prešao a recimo cod black ops nisam, volim i ja akciju ali najbolje da je prošarana malo, kao dobra slanina.

Možda bi malo pojasnilo stvari i kad bi rekao kako igram cod, recimo MW2. Ne pravim najbolju klasu koju mogu nego idem redom, oružje po oružje i perk po perk pa kad otključam sve, idem na sledeće, kod oružja u dva prolaza, prvi put dok otključam sve dodatke a drugi put dok ispunim headshot challenge jer za to treba dosta vremena i smorio bi se da idem sve odjednom.

:: @Rai
:: Pa brate svaki FPS ti je zasnovan isto..Onda igraj RPG.
:: Kako ti se svidja kombinacija Akcije i RPG elemnenata?Dark Messiah
Gare87 odlicno 29.11.2010. 15:53 #267141

jedva cekam doom 4, ali kao sto ste pisali u ovoj temi, garant ima da je ukenjaju nesto da bude kratko i nece imati onaj osecaj straha kao iz doom 3.

p.s. jeste Dead Space ali prvi deo, stalno mesam sorry(a drugi deo nije ni izasao xD) ma nista dok se ne dovati plazma puska ili neka pumparica, ili mini gun da se tepaju cudovista, kakva testera ili sa sta ono vec ih tepa glavni lik u Dead Space..... :)

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

BassivitY grafika ahahahh 29.11.2010. 15:54 #267142

broj poruka: 911
meni licno uopste nije grafika na prvom mestu ,najvise cenim dobar gameplay ...grafika dolazi samo kao bonus. Ja sam do pre dve nedelje igrao NFS Porsche ,prastara igra ...Most Wanted cu uvek da odigram pre undercovera ...Sto se colin-a tice , 5-icu sam igrao i dok je dirt 1 bio `aktuelan` ,dirt 1 sam jednostavno preskocio jer sam ga probao kod ortaka i zesce se smorio. Dirt 2 sam igrao do nekih 40% i to sam igrao cisto da bi isprobao razne automobile ,ali ne vredi ,monotonija ubija i sami elementi arkade ubaceni u satro reli igru ...uzas. WRC je dobar ,osvezenje u reli segmentu.

Colim McRae do 5-ice ,Richard Burns ...to su bile igre. Ovo danas sve nasminkano sa ciljem da ljudima zamaze oci time sto sve izgleda fotorealisticno ,drvece ,voda ,travuljina ...Lepo je sve to ,mislim ,u redu je da lepa grafika prati dobru pricu ali ovo danas ...LeLe bate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

Zdebeli @BassibitY 29.11.2010. 16:21 #267158

Upravo to, grafika skoro uopste nije bitna (bar meni).
Bas sam skoro igrao Risen i skigao verovatno skoro do kraja, i nije igra losa, ali jednostavno ne drzi pnogo paznju i nema atmosferu koju imaju G1 i G2.

Ali nije tako samo za igre. Na svakih mesec dana izlazi ekstra prebudzeni cgi film sa neverovatnim budzetom koga se niko nece secati za 2-3 godine.

Ali nije sve tako crno. Hvala Bogu sto postoje `male` nezavisne igre gde kreativnost dolazi do izrazaja.

Sto se tice Doom-a 3, kolika ja znam igra je dosadna i nivoi (prostorije) su isti, ali nisam igrao tako da...

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs