Nije toliko losa graficki mada samo sam minut probao sve na max teksture na Extra. Covece Call Of Duty 4 je neprevazidjen.Nije mi jasno da nisu mrdnuli od tad!Doduse ni Warfare nije los!
:: Ati ili nVidia, nego igra lose radi na Dual Core procesorima, valjda ce izaci neki fix ili ce neko uspeti da popravi.. :: :: Graficki je igra kao CoD World at War, cak i malo losije izgleda ngo modern Warfare 2, tako da ne bi smela lose da radi.. :: ::
Pa da isti engine ..Ali bio bi red da su ga malo unapredili.Ovako mi se cini da kako koja igra dolazi da gubi sve vise na kvalitetu. Inace seti se samo COD 4 i one scene na pocetku kada lik sedi na stolici,kada Nemacki Ovcar laje i sl..Ja mislim da je graficki COD 4 ubedljivo najlepsi mada i Modern Warfare i modeli likova su extra je Modern Warfare 2.
:: Pa to ti je sve skoro isti Engine, ColD WaW koristi kao malo poboljsani Engine iz CoD 4, isto i Modern Warfare 2.. :: :: Daleko od toga da lsoe izgleda izgleda dosta dobro i Black Ops i radi ekstra samo da se ima Quad izgleda, radi bas tecno. :: :: Ali hteo sam da kazem da nije skoro nsita napedovala grafika u odnosu na MW2, Black Ops mi malo isprano deluje ali opet kao sto rekoh vec dosta dobro :: :: :: Nije toliko losa graficki mada samo sam minut probao sve na max teksture na Extra :: :: Covece Call Of Duty 4 je neprevazidjen.Nije mi jasno da nisu mrdnuli od tad!Doduse ni Warfare nije los :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
... neću tamo da komentarišem, ali.. gde nađoste bre više sve te sajtove? Koliko kopaš dnevno? Rumunski sajt... koji ima u nazivu: plač-video. A radi se o review-u 580. Plač....hehehe.
Inače, ovo je tema gde si se izleteo kao fanboy, pošto je problem platformski nevezan, ti si kao fanboy, doneo svoje zaključke. Ja nisam doneo nikakve zaključke o karticama, ali, o igri, mislim da su svima poznate i gde bi nabio taj razvojni tim...
Cim je novi tim preuzeo igru ,odma nesto ne valja ...
Ja prvo pomislio da je do mene ,jer mi je komp ubi boze ,al se onda zamislim kako je moguce da MW2 igram sve na max u full hd a ovo ne mogu ni na 1366x768 na normal ...jebes ti ovaj treyarch ,infinity wards FTW
Inace ,za ovih par misija sto sam presao ,jedva ,mogu da kazem da nisu lose ...u principu solidna igra
...ne bih da se hvalim, ali ja nemam tih problema... mislim da igra generalno ima problem sa odredjenim komponentama li softwareom (driverima). Cak sta vise... cini mi se da je malo zahtevnija od MW2-ke...
Tako da ljudi, precaprkajte vase masine... siguran sam da tu lezi zeka...
Pozz...
imam ati 4870 , procesor phenom II 555 (3.7 ghz) i 2 gb ram. e sada znaci desava mi se da mi igrica nekako secka, znaci svako nekolike sekunde desi se za secne malo moze li to bit zbog rama ili je nesto drugo ?????????? ccccccccccc
Ma secka svima samo nece da kažu. Maksimalno ide 60 frejma (verovatno je ograniceno na toliko) ali veoma cesto pada frejmaža al nekako cudno. Znaci desi se u trenutku nagli pad podesio sve na extra il smanjio il iskljucio aa i af. Graficka mi se greje manje nego na kanter. Ovo je definitivno igrica koja traži procesor. A i igra je glupa iskreno smorile me više sve jedno te isto.
Ne secka svima, sta pricas ? I ide max. 60 ako je upaljen Vsync inace ide i na 90 kod mene kad ugasim Vsync.
:: Ma secka svima samo nece da kažu. Maksimalno ide 60 frejma (verovatno je ograniceno na toliko) ali veoma cesto pada frejmaža al nekako cudno. Znaci desi se u trenutku nagli pad podesio sve na extra il smanjio il iskljucio aa i af. Graficka mi se greje manje nego na kanter. Ovo je definitivno igrica koja traži procesor. A i igra je glupa iskreno smorile me više sve jedno te isto :: :: ::
Da vidi stvarno ide u 90. Al kod mene veoma cesto ide i 35-36 il 45-46 mada najcešce drži 60 odnosno sad 90 . Secka zakoci kao da ucitava nivo ilšta znam šta mu se dešava. Znaci stojim i ima samo 36 frejma il 46 a gledam recimo u zemlju. Nema logike.
Grafika je odlična, čak bolja nego prošli deo, ne znam kakve vam ideje padaju na pamet, nema logike to što pričate... Texture i modeli su odlični, bolji nego u prošlom delu, a ono što igru odvaja od ostalih je baš taj cinematic feeling koji je Medal of Honor bedno pokušao da kopira i failovao usput...
Meni na i7 860 @ 4ghz i Asus GTX460 1GB Top igra radi savršeno, 1920x1080, anisotropic na max i AA na 8x, sve leti... __________________ Scourge of PCBerza
:: Da vidi stvarno ide u 90. Al kod mene veoma cesto ide i 35-36 il 45-46 mada najcešce drži 60 odnosno sad 90 . Secka zakoci kao da ucitava nivo ilšta znam šta mu se dešava. Znaci stojim i ima samo 36 frejma il 46 a gledam recimo u zemlju. Nema logike :: :: ::
Standardno dobro odrađeno, jedino ima još bad company 2 da je tu negde, ovo ostalo što je u poslednje vreme izbačeno na tu foru - žali bože vreme za download.
Lepo beše bekstvo iz kazamata, al pazi kad sam znao ko u pasulj da gledam da će grmalj da pogine, takvi uvek najebu. Ne sećam se tačno koji strip je bio u pitanju, mislim da je Mister No, begaju tako odnekud i ukokaju nekog rusa grmalja odmah nakon što je gurnuo top niz stepenice da blokira put mrskim progoniteljima i tako on leži na samrti i kaže `Nikada neću videti majčicu Rusiju`, nešto mi bila upečatljiva scena, eto ne sećam se ni koji je strip, ne sećam se ni o čemu se radilo al toga se sećam. Više sam se rastužio samo kad je poginuo Wolf u Talismanu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
p35 c2d E8200@def 8800gt sonic - klokuje se ko svinja
sa 60 fps padne na 5, zasece kao da mu je malo 2 kg rama? probah ovo multi cpu 1... al isti qrecc skinuo sam poslednje drajvere sa nvidia.com, opet sece i na 1024x768 low det...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.