:: I da napomenem, nije odjednom poceo hard da se cuje, bukvalno od kada sam ga ubacio u komp. Kad god kliknem neki program da pokrenem on Krkrkrkrkrkrk
Odradi ti ovaj test sto sam ti rekao...Ako je stvarno toliko bucan definitivno imas razloga za brigu...A ako je kojim slucajem HDD ispravan trazicemo problem na drugom mestu...Ne kosta te nista da pustis taj test.
:: Mislis na ovaj samsungov test? Frka mi da mi ne pobrise stvari, a i kako da ga pokrenem osim sa diskete? Sa cda?
Dobro bre jel si procitao makar da sam ti u postu #258421 podvukao `OBAVEZNO PAZLJIVO PROCITAJ UPUTSTVO!!!`
Ako te je mrzi da citas kako se koristi definitivno nemoj nista da radis...Ince lepo ti pise u uputstvu za pokretanje sa CDa skinuti ESTOOL_CDROM.zip,za pokretanje sa FDDa skinuti ESTOOL_FDD.zip...Ali treba neko da procita ono sto je kulturno napisano.
CCC i on ne veruje da mu ne valja HDD, pa je bezvoljan da se posveti testu :)))
:: :: Mislis na ovaj samsungov test? Frka mi da mi ne pobrise stvari, a i kako da ga pokrenem osim sa diskete? Sa cda? :: :: Dobro bre jel si procitao makar da sam ti u postu #258421 podvukao `OBAVEZNO PAZLJIVO PROCITAJ UPUTSTVO!!! :: :: Ako te je mrzi da citas kako se koristi definitivno nemoj nista da radis...Ince lepo ti pise u uputstvu za pokretanje sa CDa skinuti ESTOOL_CDROM.zip,za pokretanje sa FDDa skinuti ESTOOL_FDD.zip...Ali treba neko da procita ono sto je kulturno napisano :: :: :: DaSickSystem
krenuo sam da redom procitam i mislio sam da je uputstvo bitno zbog samog procesa testiranja, i kada sam video da treba flopi i pogotovu da moguce da skemba podatke, dalje nisam isao, mislio sam da je to to. Zato nisam isao dalje :(
Imam onaj hirens na cdu, reci mi sa njega sta je dobro da pokrenem umesto ovog gore
Athlon II x4 630@3Ghz, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2@860Mhz cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
ja sam tu igru obrnuo na GTX260, 965 Abit ploci i E8400 sa FULL detaljima bez sec-a na XP-u x64, tako da prostudiraj ti malo taj tvoj windows..
:: :: krenuo sam da redom procitam i mislio sam da je uputstvo bitno zbog samog procesa testiranja, i kada sam video da treba flopi i pogotovu da moguce da skemba podatke, dalje nisam isao, mislio sam da je to to. Zato nisam isao dalje : :: :: Imam onaj hirens na cdu, reci mi sa njega sta je dobro da pokrenem umesto ovog gor :: :: Athlon II x4 630@3Ghz, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2@860Mhz cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: ::
Imas na Hirensu 11.1 `Samsung Disk Diagnose`...Probaj sa njim.
Svaki program za testiranje HDDa te upozorava da mozes da izgubis podatke testiranjem isto kao sto te svaki progam za testiranje CPUa upozorava da mozes da sprzis procesor ako ne znas sta radis.
Ne grdim te....Ako pazljivo procitas upuststvo nemas razloga za brigu,ali ako brzgas i samo klikces OK.OK.OK.OK bolje nemoj nista da radis.
Kad HDD postane glasan i pocne konstantno da krci znaci da nesto nije u redu. Meni je Barakuda krcala i pustio sam testove i pokazuju da je sve OK...Nekad posle mesec dva je to vec postalo nepodnosljivo i pustio sam ponovo isti test i gle cude 2 od 3 testa nije proslo...Bekapovao sam podatke i poslao ga na reklamaciju,ali ono sto je bitno je da sam sacuvao SVE podatke...Ista prica je bila sa Samsungom u firmi u kojoj radim...Poceo da krci i ne budem lenj proverim,a on neispravan...Bekapovao podatke i poslao na reklamaciju. Ako vodis racuna nemas problema jer ces predvideti da nesto nije u redu i resiti to.
Evo sad cu da probam da nadjem to na disku, da pustim da radi i odo da spavam. Pa cu da vidim ujutru.
Athlon II x4 630@3Ghz, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2@860Mhz cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Imas na Hirensu 11.1 `Samsung Disk Diagnose`...Probaj sa njim :: :: Svaki program za testiranje HDDa te upozorava da mozes da izgubis podatke testiranjem isto kao sto te svaki progam za testiranje CPUa upozorava da mozes da sprzis procesor ako ne znas sta radis :: :: Ne grdim te....Ako pazljivo procitas upuststvo nemas razloga za brigu,ali ako brzgas i samo klikces OK.OK.OK.OK bolje nemoj nista da radis :: :: Kad HDD postane glasan i pocne konstantno da krci znaci da nesto nije u redu :: Meni je Barakuda krcala i pustio sam testove i pokazuju da je sve OK...Nekad posle mesec dva je to vec postalo nepodnosljivo i pustio sam ponovo isti test i gle cude 2 od 3 testa nije proslo...Bekapovao sam podatke i poslao ga na reklamaciju,ali ono sto je bitno je da sam sacuvao SVE podatke...Ista prica je bila sa Samsungom u firmi u kojoj radim...Poceo da krci i ne budem lenj proverim,a on neispravan...Bekapovao podatke i poslao na reklamaciju :: Ako vodis racuna nemas problema jer ces predvideti da nesto nije u redu i resiti to :: :: :: DaSickSystem :: ::
Verujem i te kako da ne valja hard, ovako da mi stomak zakrci, pozamislio bih se dobro da odem do lekara.
Nego, vidosmo mi u prvom tvom postu da si hteo da me se resis na brzaka. Ni 5, ni 6, odmah da se koknem, e gliga gliga..
:: CC :: i on ne veruje da mu ne valja HDD, pa je bezvoljan da se posveti testu :)) :: :: :: :: :: Mislis na ovaj samsungov test? Frka mi da mi ne pobrise stvari, a i kako da ga pokrenem osim sa diskete? Sa cda? :: :: :: :: Dobro bre jel si procitao makar da sam ti u postu #258421 podvukao `OBAVEZNO PAZLJIVO PROCITAJ UPUTSTVO!!! :: :: :: :: Ako te je mrzi da citas kako se koristi definitivno nemoj nista da radis...Ince lepo ti pise u uputstvu za pokretanje sa CDa skinuti ESTOOL_CDROM.zip,za pokretanje sa FDDa skinuti ESTOOL_FDD.zip...Ali treba neko da procita ono sto je kulturno napisano :: :: :: :: :: :: DaSickSystem
ne verujem da je do harda.. dovoljan je samo jedan test iz HDtach-a i to je to..
:: :: Verujem i te kako da ne valja hard, ovako da mi stomak zakrci, pozamislio bih se dobro da odem do lekara :: :: Nego, vidosmo mi u prvom tvom postu da si hteo da me se resis na brzaka. Ni 5, ni 6, odmah da se koknem, e gliga gliga. :: :: Athlon II x4 630@3Ghz, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2@860Mhz cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: CC :: :: i on ne veruje da mu ne valja HDD, pa je bezvoljan da se posveti testu :)) :: :: :: :: :: :: :: :: Mislis na ovaj samsungov test? Frka mi da mi ne pobrise stvari, a i kako da ga pokrenem osim sa diskete? Sa cda? :: :: :: :: :: :: Dobro bre jel si procitao makar da sam ti u postu #258421 podvukao `OBAVEZNO PAZLJIVO PROCITAJ UPUTSTVO!!! :: :: :: :: :: :: Ako te je mrzi da citas kako se koristi definitivno nemoj nista da radis...Ince lepo ti pise u uputstvu za pokretanje sa CDa skinuti ESTOOL_CDROM.zip,za pokretanje sa FDDa skinuti ESTOOL_FDD.zip...Ali treba neko da procita ono sto je kulturno napisano :: :: :: :: :: :: :: :: :: DaSickSystem
eto kasno pogledah, a znao sam ti odgovor i skoro sam negde napisao da je igra zalosno zabagovana, tj crack a ima i budjavih verzija, pre npr na korveti das gas i ona se dere kao kreten ali nej da krene, neki ne mogu da startuju igru a nekima puca posle prvog ucitavanja, znaci totalno sranje odradjeno, a zahtevna nije i nije losa igra, ja je teram na 1024*768 na 4350 :), detalji med low
:: Verujem i te kako da ne valja hard, ovako da mi stomak zakrci, pozamislio bih se dobro da odem do lekara
oce da krci kad stalno petljas sa klokovima procesor, ne znam zasto je tako, ali je tako. Kod mene se desava kad smanjim frekvenciju sa 3.2 na 2,4,ghz, melje HDD po 10 min iz nekog razloga(bas se cuje). Ovi Overklokeri entuzijaste verovatno mogu da objasne tu pojavu
:: :: Nego, vidosmo mi u prvom tvom postu da si hteo da me se resis na brzaka. Ni 5, ni 6, odmah da se koknem, e gliga gliga.
Ma kakvi da te se resim, nego vec si rekao da ces da se koknes, pa reko da ti pomognem, da se koknes odmah da ne cekas, jer sto vise cekas sve veca muka i agonija:)))
:: Athlon II x4 630@3Ghz, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2@860Mhz cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: CC :: :: i on ne veruje da mu ne valja HDD, pa je bezvoljan da se posveti testu :)) :: :: :: :: :: :: :: :: Mislis na ovaj samsungov test? Frka mi da mi ne pobrise stvari, a i kako da ga pokrenem osim sa diskete? Sa cda? :: :: :: :: :: :: Dobro bre jel si procitao makar da sam ti u postu #258421 podvukao `OBAVEZNO PAZLJIVO PROCITAJ UPUTSTVO!!! :: :: :: :: :: :: Ako te je mrzi da citas kako se koristi definitivno nemoj nista da radis...Ince lepo ti pise u uputstvu za pokretanje sa CDa skinuti ESTOOL_CDROM.zip,za pokretanje sa FDDa skinuti ESTOOL_FDD.zip...Ali treba neko da procita ono sto je kulturno napisano :: :: :: :: :: :: :: :: :: DaSickSystem
Nego, sve mi def bilo kad sam hdd uzeo, samo sam danas malo cpu povecao, i bez obzira na to, drljachi ko konj. Stavio sam sa hirensa neki scan, pa cu posle da bootujem i pustim samsung es tool
:: :: :: Verujem i te kako da ne valja hard, ovako da mi stomak zakrci, pozamislio bih se dobro da odem do lekara :: :: oce da krci kad stalno petljas sa klokovima procesor, ne znam zasto je tako, ali je tako :: Kod mene se desava kad smanjim frekvenciju sa 3.2 na 2,4,ghz, melje HDD po 10 min iz nekog razloga(bas se cuje). Ovi Overklokeri entuzijaste verovatno mogu da objasne tu pojav :: :: :: :: :: Nego, vidosmo mi u prvom tvom postu da si hteo da me se resis na brzaka. Ni 5, ni 6, odmah da se koknem, e gliga gliga. :: :: Ma kakvi da te se resim, nego vec si rekao da ces da se koknes, pa reko da ti pomognem, da se koknes odmah da ne cekas, jer sto vise cekas sve veca muka i agonija:)) ::
:: ne verujem da je do harda.. dovoljan je samo jedan test iz HDtach-a i to je to.
Imarkovicu,svaki hard koji mi je postao naprasno bucan se na kraju pokazao kao neispravan ili je crko. Ako je stvarno toliko bucan definitivno treba da odradi test makar radi preventive.Ne kosta nista.
@Snupi Pre nego sto pustis test procitaj uputstvo...Sve ti je lepo objasnjeno.
Ljude ovde ne mrzi da po ceo dan vrte 3D makove,overklokuju grafike i procesore,prze ih linxom i raznim drugim gluopostima,ali ne treba raditi dijagnosticke testove hard diska koji mogu da sacuvaju podatke koji ti mozda trebaju??? Debilizam.
Naravno da ne mrzi, odradicu. Evo ti link iz moje teme da cujes kako radi hard, to je bukvalno dan dva nakon sto sam ga uzeo. Sa k510 je snimano, al se ipak cuje
:: :: @Snup :: Pre nego sto pustis test procitaj uputstvo...Sve ti je lepo objasnjeno :: :: Ljude ovde ne mrzi dai po ceo dan vrte 3D makove,overklokuju grfike i procesore,prze ih linxom i raznim drugim gluopostima,ali ne treba raditi dijagnosticke testove hard diska koji mogu da sacuvaju podatke koji ti mozda trebaju??? Debilizam :: :: :: DaSickSystem
Ovo radi kao vrsilica :) Istestiraj ti ovo, krajnje je vreme!!! :: :: Ljude ovde ne mrzi da po ceo dan vrte 3D makove,overklokuju grafike i procesore,prze ih linxom i raznim drugim gluopostima,ali ne treba raditi dijagnosticke testove hard diska koji mogu da sacuvaju podatke koji ti mozda trebaju??? Debilizam :: :: :: DaSickSystem
Doduse malo manje :) Sve vreme mi ide neki test dok ovo pisem, svetli lampica sve vreme, al se hard ne cuje. Samo izgleda kad se pokrecu fajlovi, startuje sistem, i tako to. Stavio sam surface test- read
:: Nemo` me grdi :: :: Opet te grdi cika DSS : :: :: :: Ovo radi kao vrsilica : :: Istestiraj ti ovo, krajnje je vreme!! :: :: :: :: Ljude ovde ne mrzi da po ceo dan vrte 3D makove,overklokuju grafike i procesore,prze ih linxom i raznim drugim gluopostima,ali ne treba raditi dijagnosticke testove hard diska koji mogu da sacuvaju podatke koji ti mozda trebaju??? Debilizam :: :: :: :: :: :: DaSickSystem
Poprilicno. Otvorim ttlcommander, pokrenem fajl sa njega, drljaci, otvorim aaks pokrenem fajl, malo se cuje, bas korektno, pokrenem treci, onaj matori maxtor, on se ponajmanje cuje :)
:: Jel si ti siguran da je ovo Samsung sto krci :: :: :: DaSickSystem :: ::
:: :: Poprilicno. Otvorim ttlcommander, pokrenem fajl sa njega, drljaci, otvorim aaks pokrenem fajl, malo se cuje, bas korektno, pokrenem treci, onaj matori maxtor, on se ponajmanje cuje : Nisam imao bas taj model,ali sam imao par F3 diska i ni jedan nije bio toliko glasan...Odradi testove pa cemo videti sutra...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.