Ne znam sta si ti ocekivao od Fallout-a... A posto tebi kvalitet igre oznacava grafika onda igraj MOH,Crysis i njima slicne igre.A za nove naslove ubuduce samo pre nego sto kupis igru pogledaj screenshot-ove pa se tek tada baci na posao.Cisto da ne bi dozivljavao stresove kao sada... ______________________________________________
:: Grafika je identicna FO3,s tim sto cinimi se ima manjak senki u odnosu na predhodnu verziju.Tu i tamo su muljave texture i sl. Zanimljivo je da kada izadjes napolje samo ti imas senku i to iz 3. lica,ostali objekti(trava,zidovi ograde,drugi likovi,rezervoari i sl) nemaju ni trunke senke,uzasno i jadno. Tako da mogu da kazem da je ova igra skarabudzena samo da bi izasla na vreme,jbg! FPS ima pad takodje,60-25 i ne pomaze ni jedan tvik i update.Ne sumljam da je dobra atmosfera igrivost i prica ali brate mogli su malo da se potrude oko grafike.Prelazak sa MOH ili LP2 na ovo je zaista bolan :: ::
:: Grafika je identicna FO3,s tim sto cinimi se ima manjak senki u odnosu na predhodnu verziju.Tu i tamo su muljave texture i sl. Zanimljivo je da kada izadjes napolje samo ti imas senku i to iz 3. lica,ostali objekti(trava,zidovi ograde,drugi likovi,rezervoari i sl) nemaju ni trunke senke,uzasno i jadno. Tako da mogu da kazem da je ova igra skarabudzena samo da bi izasla na vreme,jbg! FPS ima pad takodje,60-25 i ne pomaze ni jedan tvik i update.Ne sumljam da je dobra atmosfera igrivost i prica ali brate mogli su malo da se potrude oko grafike.Prelazak sa MOH ili LP2 na ovo je zaista bolan :: ::
Ovako... niko nije zapenio ovde koliko vidim.Samo si dobio male kritike,zbog blacenja igre samo zbog grafickog dizajna.Fallout 3, New Vegas kao i naredni delovi (ko zna koliko jos) ne mogu tj. ne smeju da budu nesto znacajno graficki bolji,a to je ono od cega i treba da podjes.A zasto...?Zamisli da skripte (mape) u Fallout-u urade sa detaljima kao sto su kod Crysis-a,Metro-a i njima slicnim igrama... Pa to tesko da bi i hardveri narednih generacija mogli ispratiti. ______________________________________________
Grafika izgleda smesno, ali kapiram da je mozda jer je ovde sve nekako zuto(ipak je pustinja)... Nisam igrao ni 10 min a karma mi je toliko pala da sam odmah postao most hated man ever(ukro sam par stvari). Komedija, sacu krenem ponovo... Meni je onaj deo sa vanzosima bio ok...
Dosta sam igrao pre prvog apdejta i meni se krasovala ali jednom.Nakon apdejta za sada nije nijednom ali i dalje zna da spadne frejmrejt.Videcemo da li su to sredili nakon ovog novog apdejta.Btw. hvala kolegi esesesu na informaciji :). ______________________________________________
Hvala Scyter. A za ove senke i stocare moracu coveku da verujem na rec,valjda je probao. Cak i da hocu da proverim,ne smem,odmah me pojuri i rogonja i gazda mu,slucajno sam jednog rokno,te tako.......
Ja i dalje nisam imao nikakvih problema sa igrom, niti koci,niti puca,niti FPS pada...Ja imam jedino problema sa questovima koji nikako ne mogu da se zavrse (uglavnom kada treba da razgovaram sa nekim u vezi questa a opcije za to nema nikako) LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
...je ovo,probao sam i sad mi igra radi savrseno. Ovaj dll fajl se ubaci u folder igre i kada se pokrene moraju da se odrade setovanja ponovo jer je ovo neki modifikovan fajl za NVIDIA GeForce 7900,ali bez brige meni na ATI-u odlicno radi.
Nego jel imao neko problema sa onom misijom `they went that-a-way`??? Meni je misija skroz uflesirala, jedva sam je presao, i sad posle nje nije mi se pojavila nova misija, jel treba sam da pronadjem gde da idem ili ne?? Ako je jos neko imao problema-resenja sa ovom misijom neka napise ovde, sad iem da spavam.... :)
Ja sam tu misiju zavrsio kako mi se cini bez bugova.... Zavrsava se kada pricas sa Manny Vargasom gde su Khans otisli... i kada ih kasnije presretnes u Boulder City-ju. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: :: Nego jel imao neko problema sa onom misijom `they went that-a-way`?? :: Meni je misija skroz uflesirala, jedva sam je presao, i sad posle nje nije mi se pojavila nova misija, jel treba sam da pronadjem gde da idem ili ne?? Ako je jos neko imao problema-resenja sa ovom misijom neka napise ovde, sad iem da spavam.... : :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: ::
- Companions will always fast travel with you, unless told to wait or sent away
- Fix: DLC error/save corruption
- Fix: Stuttering with water effects
- Fix: Severe performance issues with DirectX.
- Fix: Controls temporarily disabled after reloading Cowboy Repeater while crouched
- Fixed crash using the Euclid C-Finder while having the Heave Ho perk
- Fix: Entering the strip after Debt Collector causes crash and autosave corruption
- Fix: Using Mojave Express dropbox can cause DLC warnings
- Fixed crash when buying duplicate caravan cards from a vendor in a single transaction
- Crafting menu should filter valid (bright) recipes to the top of the list
- Fix: Sitting down while looking down a weapon`s ironsights leaves player control locked
- Fix: If a companion is knocked unconscious with broken limbs they stay broken on respawn
- Fix for varmint night scope effect persisting in kill cam
- Fix for giving companions armor that adds STR does not increase their carry weight
- Fix NPC Repair menu displays DAM as DPS
- Having NPC repair service rifle with forged receiver decreases CND _________________________________________ Nije potrebno imati instaliran bilo koji prethodni peč.
Isto cu kao i sa predhodnim delom, sacekam sve DLC-ove pa onda opet snimim da odigram :D Nego nekako i dalje imam osecaj da mi je predhodni deo nekako ostao najvise u secanju i vishe mi bio zanimljiv.....hmmmm :/
:: Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola! :: :: Mada ima skoro mesec dana kako je izašlo :: :: Honest Hearts DLC + najnoviji patch :: http://goo.gl/mn3K :: :: update naravno sadrži sve prethodne. S druge strane, sam DLC i nije nešto posebno...
:: Isto cu kao i sa predhodnim delom, sacekam sve DLC-ove pa onda opet snimim da odigram : :: Nego nekako i dalje imam osecaj da mi je predhodni deo nekako ostao najvise u secanju i vishe mi bio zanimljiv.....hmmmm : ::
Da znaš da je tako i najbolje - taman će većina bagova biti ispravljena, modovi će biti završeni... tako sam ja uradio sa F3. Samo sad nisam mogao da se suzdržim, pa počeh ranije, bestraga mi glava... :)
Ne znam, meni je NV daleko bolji od trojke, pogotovo sa par probranih modova koji sređuju neke stvari... Bolja priča i nekako realističnija, mada je to sve individualno :)
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.