DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
hahahahahhaha, koji si ti manijak brate mili.. kako te nije mrzelo.. btw, dobro si ga odradio
:: Nemoj Sale tako... prvo pljuješ po njima, a posle ljudi vide da taj stetoskop služi za roleplay.. :: :: http://goo.gl/eda :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
ajoj!!!! i cek samo malo,sto je ova tema u podforumu igre???
:: Nemoj Sale tako... prvo pljuješ po njima, a posle ljudi vide da taj stetoskop služi za roleplay.. :: :: http://goo.gl/eda :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Kako je krenulo pre će da bude ako se narod pobuni: `vi ne znate šta je dobro za vas!` :-) I naravno opet `kornjače` i vodeni topovi. xD Što se parade tiče, svako ima pravo da radi šta hoće u svojoj spavaćoj sobi ali da to ne dovlači na ulicu i traumira decu. A tek što su nam političke partije a tek vlast, ne vredi počinjati... :-) Ali da se vratimo na temu (i ako nije za pc berzu), kako su navukli ove neandertalce da naprave s*anje na utakmici, još ne mogu da verujem.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
Sve je to organizovano na mnogo vecem nivou nego sto mozete da zamislite.
A svaki sledeci dan ce biti jos losiji i sa svakakvim losim vestima i dogadjajima.
A tek u 2011 ce biti velikih promena. =============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
Ciganske pizde... A to i treba da rade jer onaj mamlaz od Karadzica ce sam da ode iz saveza na sveti prekjuce. I da se vec jednom zna da nije bio problem u Anticu vec u celom savezu i onom glavonji od Karadzica...
Da kazem koju o bolesnima. Sad su tek shvatili da nikada bez jebenih zandara nece moci da izadju na ulice mamu im jebem onu neandertalsku. A drzava ce tek biti u replayu 5. oktobarske sile. Cinjenica je da i na vlasti i u fs-u sede samo lopovi.
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Sta kenjate sabani ? Niste mrdnuli dalje od kompa a kenjate u sve se razumete. Zao mi vas je mucenici jadni zakrzljali. Izadjite iz kuce,bavite se nekim sportom,a ne da kenjate ovede kako se u sve razumete.A i ovaj seljak sto hvali tita. Smesan si
E Sale, pa i dupli nalozi sad, c c c... nije ti dosta što te guze svi na jednom, ili se spremaš već da primiš jedan dugi ban odpozadi... __________________ Scourge of PCBerza
@Skeletor, urosnet, batacele: Otvorite novu temu pa tamo lupajte, nemojte da ofirate ovde u mojoj. Ja sam je otvorio da se jave normalni ljudi koji ce da osude onu bruku, a ne vi. A ti Nenika, ako si nostradamus iz Male Mostanice, prosledicemo tvoje podatke miliciji, pa tamo apsolviraj svoja apokalipticna prorocanstva.
A koga ce da hvali?Slobu,Kostunicu,Seselja,Cedu,tj svu bagru modernog doba???Daj ne zasmejavaj me,verovatno imas 12-18 godina kada mozes da lupas i pljujes ovoliko po nekima a o zivotu nemas blage veze... ______________________________________________
:: :: :: :: Sta kenjate sabani ? Niste mrdnuli dalje od kompa a kenjate u sve se razumete. Zao mi vas je mucenici jadni zakrzljali. Izadjite iz kuce,bavite se nekim sportom,a ne da kenjate ovede kako se u sve razumete.A i ovaj seljak sto hvali tita. Smesan si
@erestun njima je vera opravdanje, ali oni nemaju nikakvu podrsku Crkve za to sto rade, dakle to su neki njihovi stavovi. Hriscanska vera je vera koja propagira on tebe kamenom ti njega hlebom, nadam se da ti je to barem jasno i ne bacaj mrak na celo Hriscanstvo zbog 500 ljudi. Inace slicni tima u mom gradu crtaju kukasti krst i dizu 3 prsta, jel to ide ?
I ne kazem ja da je on bio sjajan.Ali kakav god je bio,bolji je od svih zajedno posle njega pogotovo od 1990te pa do dan danas.Stvarno da ne nabrajam razloge,mogao bi do sutra... ______________________________________________
:: @erestun njima je vera opravdanje, ali oni nemaju nikakvu podrsku Crkve za to sto rade, dakle to su neki njihovi stavovi. Hriscanska vera je vera koja propagira on tebe kamenom ti njega hlebom, nadam se da ti je to barem jasno i ne bacaj mrak na celo Hriscanstvo zbog 500 ljudi. Inace slicni tima u mom gradu crtaju kukasti krst i dizu 3 prsta, jel to ide :: :: @Dachman nije ni Tito bio sjajan :: :: A vi se izuvate ko mala deca :: :: Pozdrav!
Jedan lik na tv-u lepo rece... svi problemi koji trenutno traju su posledica sto Srbi nisu resili svoje pitanje. Zar nije jadno velicati Tita koji je u svojim redovima imao 95% Srba, a posle ih castio dvema AP(Vojvodina i Kosovo i Metohija). Posle Drugog Svetskog Rata Srbija je trebala da dobije Bosnu i Dalmaciju, ali dobila je deo Rumunije i Bugarske samo... U prevodu Svet nije dao da fasisti prodju bez kazne(Bugari i Rumuni), pa im je oteta teritorija, ali zato Gospoda Ustase dobise drzavu iz snova(Titova veleizdaja) . Prvo poklase Srbe, onda ih proterase i sad im je to malo pa se deru `Ubi, ubi, ubi Srbina`... Siptari sa druge strane jos od Otomanskog nadiranja uzivaju na muci srpskog naroda, to je nista novo.
U takvoj situaciji oni lazovi jos uvek pricaju o EU, izvinili su se svima za nase zlocine, ali gle realnosti... Nama se niko nije izvinio, a EU je daleko, mozda prica ne bude ni aktuelna vise, ali lazove ne sprecava da i dalje zasnivaju svoju politiku na toj stvari, cak se rugaju onima koji ne milse tako(u prevodu onima koji su realni).
E sada poenta... Pricaju da je to bio udar na drzavu(posle parade), kao da su i oni cekali da se to desi, pa da budu zrtve. Osecaju se nemocno jer non-stop lazu. Djindjica su ubili bez problema, ubice koga god treba i drzava ce da sleze ramenima. Znaci istina narodu, pa da vidimo sta nam je ciniti, ne moramo da se medju sobom mrzimo, treba da resavamo probleme.
ти си нормалан па тражиш себи сличне ? Добро. Верујем ти на реч.
Гиле,
не знаш ти то. Није то хришћанско учење. Док Сатана јуриша на Цркву Христову, не позива се на њуууубав и помирење већ се Црква Христова брани. А то за хлеб мало боље проучи шта значи.
Што се тиче `кукастог крста`, прочитај мало какав је то симбол био пре него се Хитлер родио. Свашта има у књигама, само мора да се чита. Не можеш знати, а да не учиш. Никако.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
A sto ne bih bio normalan ? Sto me nervira da sacica idiota jos vise ublati zemlju ? O cemu pricamo ?
I, tako, gledaj da ti se slucajno ne omakne neko latinicno slovo, tvoj bog je strog. Religiozni fanatik.
A kukasti krst stavi umesto obicnog ako ti se toliko svidja. Sta me briga kakav je simbol bio pre Hitlera. Oni sa stadiona su sigurno nacitani, pa ga koriste u izvornom znacenju.
Hitler je kasnije to sigurno iskoristio u svoje svrhe, dalje danas kukasti krst je simbol nacizma, pa sam ga zato u tom smislu pomenuo i oni koji ga crtaju crtaju ga kao simbol nacizma.
Dalje sto se tice Hriscanskog ucenja Ko tebe kamenom ti njega hlebom oznacava da je Hriscanska religija miroljubiva.
:: @bata cele evo ovo sam ja licno fotografisao :: :: http://i399.photobucket.com/albums/pp78/gile12345/05062010246.jp :: :: Hitler je kasnije to sigurno iskoristio u svoje svrhe, dalje danas kukasti krst je simbol nacizma, pa sam ga zato u tom smislu pomenuo i oni koji ga crtaju crtaju ga kao simbol nacizma :: :: Dalje sto se tice Hriscanskog ucenja Ko tebe kamenom ti njega hlebom oznacava da je Hriscanska religija miroljubiva :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.