:: :: To svaki put pre igre :: :: Cekam veceras do pred spavanje, ako se ne pojavi neki do nama najpoznatijih brendova reloaded,razor,skidrow onda cu da skinem ovu GAY verziju : ::
Cini mi se kao da grafika varira i da nije sve jednako odradjeno mislim i dalje je losa al jbg. Sta znam ti kasniji nivoi su mi uglavnom ok ali taj pocetak ko da je neko treci radio pa su ubacili u igru ili sam ja poludeo :)
:: A ono grafika je losa i gameplay katastrofa sa prosle strane :: :: I ja imam takav utisak, cini mi se kao jedan od najgoih MoH nastavaka.... :: :: :: :: i u sustini sve osim pocetka je dosta dobro, nista novo ali zanimljivo, vredi pretabati :: :: :: ::
Meni je bolje od airbourne taj deo nisam ni presao koliko je bilo sranje. Ovde su hteli da naprave realniju igru i donekle im je uspelo, ako imas 4, 5 sati slobodnih probaj jer toliko samo traje igra.
:: meni je Airbourne bio razocarenje veliko, ako je ovo jos gore, jbga. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.