Pa ok, sto niste raspravu odakle skinuti stavljali gde treba?
02.10.2010. 07:25
status: user broj poruka: 373
Pojedinci ovde se ponosaju kao da niko nema mozak. Dragi moji tema je bila o utiscima, u 20 odgovora nista o tome. Trovanje foruma je upravo ovo sto vi radite, svako ko zna da cita(a i dalje ima mozak) ce da provali koliko je sati... Ako neko misli da pes treba da ima jednu temu, to postujem, ali nije obavezno :). Necu vas vise muciti, posto je ovde vecina u svom svetu, uzivajte.
Re: Pa ok, sto niste raspravu odakle skinuti stavljali gde treba?
02.10.2010. 11:31
status: user broj poruka: 726
Ok,ja priznajem da sam pogrersio sa onim mojim postom o tome kako nece da radi... Izvinjavam se svima,ako je ovde to u pitanju...Sto se utisaka tice oko PES-a odigrao sam 3-4 tekme, grafika mi je vrh,takodje i gameplay,stavise odusevljen sam i mislim da je ovo najbolje fudbal ubedljivo za komp.
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Pojedinci ovde se ponosaju kao da niko nema mozak. Dragi moji tema je bila o utiscima, u 20 odgovora nista o tome. Trovanje foruma je upravo ovo sto vi radite, svako ko zna da cita(a i dalje ima mozak) ce da provali koliko je sati.. :: Ako neko misli da pes treba da ima jednu temu, to postujem, ali nije obavezno :) :: Necu vas vise muciti, posto je ovde vecina u svom svetu, uzivajte :: :: Go Go Go !! :: ::
A ti posto si prepametan, onda uzmi pa napisi nesto vise o pesu 11 a ne odusevljen si, pokidali u svakom segmentu, i napravili novi koncept!!
Znaci lepo ispisi po cemu je bolji od predhodnika(recimo meni se onaj tupavi meni gde se pozicioniraju igraci ne svidja ich), sta su unapredili, da li ima normalna sezona, gde mogu da kupujem igrace koje hocu(za kintu na za poene), da li su ubacili neke dobre driblinge, onda da li ima neke mane, propuste, itd....., a ne ovako, opisao si je i podelio utiske boli glava....
:: Evo odigrah nekoliko partija i krenuh master ligu, znaci odusevljen sam. Ukratko, ne lici ninasta od fudbala do sada, pokidali su u svakom segmentu igre, pogotovo u namestanju taktike. Mislim da ako se nekome do sada pes serjal nije svidjao, da ovo treba da proba obavezno, stvarno su napravli skroz novi koncept fudbala :: :: Probajte pa kazite svoja iskustva, ja sam veoma prijatno iznenadjen :: :: Go Go Go !!!
Da li neko moze na mail da mi posalje fajl Pro Evolution Soccer 2011 (onaj windows installer) iz image-a? Skinuo am reloaded verziju ali kaze da ne moze da pokrene instalaciju! Da probam sa necijim kome redi, a ako ne onda da skidam ponovo tih 5,68 GB...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Uspeo sam da instaliram! Prekopirao sam sadrzaj sa image-a na hard i odatle pokrenuo instalaciju. Radi savrseno! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pazi ima mana sigurno, evo utisaka nekih... Odigrao sam jedno 15-ak tekmi i evo sta mi je zapalo za oko. Kada robot gubi, pred kraj tekme napravi suludi prodor po boku(nikoga nema u 40m do mog gola) dodje do kornera, napuca loptu i uvek se odbije od mog zadnjeg odbrambenog u gol. Previse golova sam primio u zaustavnom vremenu, al nek to bude jer sam retard. Slobodnjaci su ekstra, ispucavanja lopte takodje, korneri (promenjena fizika lopte skroz). Sada stvarno moze da se koristi duga lopta, bas se vidi razlika, odnosno teren ispade realniji, ne lete igraci vise s kraja na kraj za sekundu, moze da se napravi visak. Kada se dodaje, do jaja je bitno da sacekas da se igrac kome dodajes namesti ili utrci, ranije je bilo nebitno(manje vise, sada je kljucno). Smetaju mi malo oni startovi, kada se igrac ko palacinka prostre, a nema faula... U podmladku sam nasao igrace sa vecim skorom od onih iz prvog tima, malo je glupo, ali korisno svakako, naravno da su mogli nova imena da smisle za default postavu, ali to je stara prica... Sutevi su sada 50% zavisni od toga da li se igrac namestio, sto je meni takodje super, ne ono ko ranije nije igrac ni video gol, ali zabije ga ko nista. Lose je sto i dalje u slobodnjaku i kada golman ispucava, kada dodajes po zemlji baca istom igracu uvek, koliko sam ja bar primetio. Komentator nije vise toliko iritantan. Jbg, ne mogu da sudim, tek je izaso, bice festa tek kada se bude online master liga probala, sta da kazem? Nisam se nadao nicemu i odusevio me je skroz ovaj deo, jebes grafiku, taktika i fizika su promenjene(bogu hvala). Igram tekmu i lici mi na pravu, umori se robot u drugom poluvremenu, ako je forsirao u prvom i onda tacno docekas svoje vreme, nije vise supermen jebeni. Mogu ja esej da napisem, ali reko da cujem sta drugi misle, naravno ako zele da kazu...
Igra ..grafi super.... al sam primetio jedan problemchic .... imao sam loptuy..trchim sa igrachem.... SHUTNEM loptu.. i sudija svira fal... jer kako je moj zamahanuo nogom..i shutnuo loptu koja je BILA KOD MENE.... zakachio nogu priotivnivhkog igracha koji je trchao pored mene i FAUL za njega? LOL eehehe... al eto..to sam za sada primetio...al videcemo vremenom :D
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 450W
Pazi kad oni sabani iz odbrane koji su po definiciju tromi mogu da te stignu i uzmu ti loptu za dve sekunde. Kako bre da odradis prethodno ugovrenu taktiku `na kontre` kad ne mozes da trcis sa loptom. Ovde se totalno forsira igra od noge do noge pa ko jos igra kontru od noge do noge. Pa gde to ima u stvarnosti.
Vise ne mozes da povedes loptu iz gore navedenog slucaja balavan ti je prosto otme za tren.
Tvoji saigraci obavezno dodaju loptu na drugu stranu iako si sam bez pratnje odbrane a kad ti dodaju to rade kroz deset igraca odbrane.
Nema teorije da istrcis kontru ako je to duze od tri koraka jer te sedam balvana izblokira i uzme ti loptu.
Za mene je ovo ubedljivo najgori PES (prava) doSADA !!! (igram iskljucivo BAL)
dobro je, ukupno se 2 osobe slazu sa mnom.. totalno si u pravu za ovo sto si rekao, takodje se nonsalantno moze napraviti ofsajd kao od sale svaki put kad god pustis malo duze dodavanje od centra terena.. tacno je da se forsira igra od noge do noge, a igraci se krecu kao roboti.. probaj FIFU, ako vec nisi pa javi utiske.
:: Ovo bre ne moze da se igra :: :: Pazi kad oni sabani iz odbrane koji su po definiciju tromi mogu da te stignu i uzmu ti loptu za dve sekunde :: Kako bre da odradis prethodno ugovrenu taktiku `na kontre` kad ne mozes da trcis sa loptom :: Ovde se totalno forsira igra od noge do noge pa ko jos igra kontru od noge do noge :: Pa gde to ima u stvarnosti :: :: Vise ne mozes da povedes loptu iz gore navedenog slucaja balavan ti je prosto otme za tren :: :: Tvoji saigraci obavezno dodaju loptu na drugu stranu iako si sam bez pratnje odbrane a kad ti dodaju to rade kroz deset igraca odbrane :: :: Nema teorije da istrcis kontru ako je to duze od tri koraka jer te sedam balvana izblokira i uzme ti loptu :: :: Za mene je ovo ubedljivo najgori PES (prava) doSADA !! :: (igram iskljucivo BAL :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.