Normalno da ti se ne sviđa kad igraš na tastaturi. Probaj sa volanom da vidiš kakav je osećaj. I stavi da manuelno menjaš brzine.
:: btw ,F1 nije nesto (moje licno misljenje)...ne znam kako da objasnim ,ali uopsteno gameplay je nekako ...cudan. Upravljanje cudno ...motor vristi ko svinjce pred klanje ...nisam probao s volanom ,uzecu od ortaka da probam ,tako je verovatno mnogo bolje :: CARPE DIEM :: ::
jedna stvar, grafika je fenomenalna, auto, stvarno uzivanje za igru, ali upravljanje vozilom je decja igra, ja ne znam, probao sam sve uslove, suvi asfalt, mokar alfalt, zemlju, mokru zemlju, sve, i upravljanje mi tako nekako lako ide uz assist, pa ja ne mogu da se skucam.. mnogo su ga brate olaksali..
:: Sad sam malo igrao i stvarno je super, posle duze vremena jedna dobra Rally igra :: :: ::
Poiskljucuj sve pomoci, tako se igraju igrice ovog tipa. Ja svaku voznju igram na najteze. Manual, abs off, DSC off, TC off, steering assistance off, braking assistance off, stability control off..sve OFF. Tako se uziva u igri :)
:: jedna stvar, grafika je fenomenalna, auto, stvarno uzivanje za igru, ali upravljanje vozilom je decja igra, ja ne znam, probao sam sve uslove, suvi asfalt, mokar alfalt, zemlju, mokru zemlju, sve, i upravljanje mi tako nekako lako ide uz assist, pa ja ne mogu da se skucam.. mnogo su ga brate olaksali. :: :: :: :: Sad sam malo igrao i stvarno je super, posle duze vremena jedna dobra Rally igra :: :: :: :: :: ::
Najzanimljivije je kada se iskljuci TC, onda auto ide na bok bez problema :)
Jel vozio neko m3 challenge? Odvalio sam vreme iz igre sa genius gamepadom i sve na off. Probajte bar da odvezete krug a da je sve na off, a tek da pobedite kreatora igrice :)
Jao kad se setim m3 challenge, ja sam vozio volanom i nikako nisam mogao da vozim kad je sve off. Inace sad izadjoh iz relija i nije mnogo tezak i kad se sve iskljuci. Pod sve podrazumevam obe opcije koje su dali :D
NIsi se dovoljno zaludeo za m3 da bi odvozio lepo kad je sve off. Ja sam probao, iznervirao se, bacio gamepad, proslo 2 meseca, zaludeo se i posle 45 dana uspem da pobedim ono vreme koje je ucitano u igricu. Pro master :)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.