Na 1680x1050, sve na max sa APEX/PHYSX na medium (kažu da to, ako imaš ATI karte odrađuje procesor, što se primeti po zagrevanju) i imam prosek 56 fps-a. Neke sitnice su me oduševile u demou, kao što je što dok roštiljaš u onoj zgradi, kroz prozor se vidi kako kulja dim od zapaljenog automobila (ako je eksplodirao). Staklo uvek drugačije pršti kad ga rešetaš mecima. Oštećenja na automobilu su sjajna. Odela su baš šik za ono doba, kao i zamućenja kad se Vito `napije` piva. Nema sumnje da će ovo biti kratko, ali slatko uživanje u igri. Jedino mi se ne sviđa što automobili žestoko `driftuju` u simulaciji i što murijaci voze kao manijaci, ali Bože moj...
Ljudski je grešiti, ali da se stvarno zabrlja, potreban je kompjuter.
a sto rece covek ,ima dosta detalja ,npr gume na automobilima ,pogledajte malo kad `legnu` kad krecete ,kocite ,skrecete ...mislim da je to i bez fizike `aktivno
Pa sve je aktivno bez fizike, sem sto je sa fizikom pojacana destrukcija, lete cestice na primer i svi ti efekti malo izrazeniji....
:: restartovao sam je ,moralo je zbog fizike .. :: :: a sto rece covek ,ima dosta detalja ,npr gume na automobilima ,pogledajte malo kad `legnu` kad krecete ,kocite ,skrecete ...mislim da je to i bez fizike `aktivno :: :: :: :: CARPE DIEM :: ::
meni se svidja kako demo izgleda ,a mislim da ce mal makar da je doteraju ,mada ako je izbace i ovakvu ,nece biti promasaj ...sva sreca pa nije astronomski zahtevna ...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.