BC2 je radjen za multi, ali zbog popularnosti MW1,2 morali su i single da ubace... Grafika, fizika, gameplay su odlicni. Ja sam isto reagovao kad sam krenuo da je igram...`kakvo je ovo sranje...`itd...i isto tako se odusevio do kraja mnogo puta. Igra jeste lagana, ja sam je zavrsio na najtezem nivou bez problema, ali me je opustila i uzivao sam u toj lakoci. Imam zelju da uzmem original zbog multija, a nije ni skup. ___________________________________________________________ ...Glory Of Cyrodiil...
Rade, bas sam malopre opicio 30 minuta MP-a na nekom serveru, radi bez problema.
``They call me... Prophet``
:: da serveri za BC2 ne rade zbog BF3 :: citao na netu pa me zanima,ako neko igra jos uvek tu igru da mi odgovori :: :: ASUS P5Q S :: Intel Dual Core E7400 2.8 GH :: DDR2 3 GB Kingston Xyper 106 :: GTS 250 512MB 256bi :: ::
vec zadnje 2 nedelje se raspitujem i jurim oko servera da li jos uvek rade da ih nisu pogasili ili sta gog vec zbog BF3 jer sa citao da su i padali serveri zbog ne znam ni ja cega,da ne uzimam igru za dzabe a prestanu da rade serveri posle pola godine i slicno ?! :) jel ima ljudi na njima tj. koliko ima servera i igraca po serveru ovako,ako znas ?
ASUS P5Q SE Intel Dual Core E7400 2.8 GHz DDR2 3 GB Kingston Xyper 1066 GTS 250 512MB 256bit
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.