tek kasnije sta se sve ima, dobije se pun ranac opreme pa imas sticky kamere koje bacis da vidis gde se protivnik krece, pa ako ti ni to nije dovoljno mozs da ga privucs zvukom ka kameri, pa uz to mozes da je detoniras i ubijes neprijatelja... A sve to moze i da se nabudzi da bude jace to oruzje, pa cemu to ?!
pa treba se zapitati cemu sve ovo mark & execute, gomila nepotrebne opreme, last known position, neprijatelji debili.... jos je i kratka igra.
Ne znam sta su mislili kad su pravili igru samo. Ali Ubisoft samo neka sranja pravi, eto ACII im jedino valja u poslednje vreme. Jos kad izadje sad novi PoP (mislim da ce biti govance) i onaj Ghost Recon Future Soldier (to ce tek njesra da bude)...
Jedino sto vredi je grafika i prica (mada i prica onako).
Sad ce deca da se hvale da igraju SC, a ne znaju ni sta je prvi deo i Pandora Tomorrow koji su igretine za ovo govno.
Kada sam 2003. igrao prvog S.C. plakao sam od srece,kada sam igrao drugog urlao sam, treci deo sam probao ,presao prvu misiju i tu stao,cetvrti nisam ni pogledao,a ovaj ( jel ovaj peti,ja mislim da jeste) takodje me nije `kupio`....
Ma nekome ce ovo biti ok igra, ok akcija, mada meni je i to ocajno odradjeno oruzje je toliko neprecizno i lose uradjeno, sva oruzja se slicno ponasaju....
:: :: :: Kada sam 2003. igrao prvog S.C. plakao sam od srece,kada sam igrao drugog urlao sam, treci deo sam probao ,presao prvu misiju i tu stao,cetvrti nisam ni pogledao,a ovaj ( jel ovaj peti,ja mislim da jeste) takodje me nije `kupio`... ::
na gamespot, mnogi se kaju sto su bacili pare na original i presli za jedno popodne igru.... 4 sata sta su oni mislili da mi je znati, a igra trebala jos 2007 da izadje :D Ovo ko da je sklepano za mesec dana, toliko je kratko....
Pa devojcice se igraju sa barbikom i kenom a decaci novi Splinter Cell i daju 5 headshotova jedniom klikom, vrhunska igra nema sta :), ladno sam presao misiju malopre sa skorpionoim na normal sam pobio celu mapu bez problema.
Igra je za malu decu i nikakav izazov, misije su jadne...
sranja izbacuju, nema svrhe zaliti se, uskoro ce da dopune fail kolekciju novim Ghost Recon Future Solder-om gde ce u super svemirskim odelima decica imati mogucnost da nevidljivi tamane jadne Ruse koji nemaju pojma gde se nalaze.... jedino sto valja iz Ubisoft-a u poslednje vreme je Assassins Creed 2.
Usrali su ga, al sta da se radi... ne znam zasto menjaju engine i kontrole kad je onako bilo odlicno, kao da je napravljena za konzolu pa prebacena na pc
U pocetku kad sam probao igru izgledalo je extra, grafika, gameplay, posle nekoliko nivoa sam se smorioooooo, sve jedno te isto radis, vise je pucacina nego sunjalica, sve je isto ides niz put u ubijas sve redom, onda predjes u sl deo u tu pobijes sve, itd.... SC Chaos Theory je 10000000X bolji od ovoga i najbolji je deo. Opet bi ga presao a ovo ne bi pomislio, u chaos theory su ogromni nivoi i mozes da radis vise objectiva, ne ubijas strazare, itd a ovo nije trebalo da se zove splinter cell vec Sam Fisher Kills Everything
The bear a sta mislis na ovu teoriju mozda si odrastao pa te vise ne lozi ono sto te je lozilo dok si bio decak . Nisam igrao ovu igru igrao sam prvi deo samo dosta mi je se dopala posto je to kopija metal gear-a koji je bio vrhunski stelt game . Trenutno rokam jedino EVE na kompu to je jedina prava igrica sve ostalo je Sarenis da menja boje u vise frejmova. I rokam jos R type commander na PSP-u Potrosim celu bateriju za 5 h rokanja.
Presao sam je ne znam ni sam zasto, grafika varira od nivoa do nivoa u nekima mi izgleda stvarno ocajno i gameplay je los i neprijatelji umeju da budu dosta glupavi, sve u svemu jos jedna pucacina iz treceg lica za konzole koje je zavrsila na PC-ju i na zalost nosi Splinter Cell ime.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.