Evo instalirao sam Patch za sekund se instalira bukjvalno jako je mali, i probao iste su performanse skoro, nego jel si stavio one nove drajvere napisali su i za Metro kao optimizacija ?
:: @TheBear :: :: Odlican framerate. Sad sam se uverio koliko je dobra kombinacija 5750 u CF. Daje odlicne perfomanse :: :: Ja sa GTX 275 imam oko 50 FPS u proseku. 1680x1050, High, DX 10, AAA, 16 AF, PhysX On. Kad upalim na Very High, onda mi framerate opadne na 35 u proseku. Videcu kakao ce da bude sa ovim patchom i novim drajverima, mada ne nadam se ce biti nesto mnogo bolje :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Nisam. Cekam zvanicne WHQL drajvere. Sa ovim 196.21 na pocetku, kad startujem igru, pojavi mi se obavestenje da skinem nove drajvere, jer su ovi nestabilni za ovu igru. Verovatno ce biti poboljsanja sa novim drajverima, videcemo.
Ako imas tri PCI slota mozes sto da ne, dve 57780 razbijaju pogotovo klokovane veruj mi, ima dvoje troje njih na Benchu ja mislim 5770 Cf bas jake karte, sigurno bolje od jedne 5870 a jeftinije izadju oko 40 evra !
Ja imam jedan PCIe slot jos slobodan, tako da mogu i to da uradim :) ali za taj slot posto je poslednji treba mi single slot karta jer nemam otvora vise na kucistu dole. Ako budem imao para mozda i isprobam tako nesto.
:: Ovo je odlicno resenje. Meda je odlicno zavrsio posao ovom kupovinom 2x 5750 :: :: HD 5750 CF + GF 9600 GT (PhysX) = dobitna kombinacija za oko 25000 RSD :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.