ja bih joj dao oko 70/100, al to posto sam ljubitelj Alien serijala filmova, misije, glasovna gluma i prica nisu nista posebno, bas prosek. Malo me nervira kretanje lika previse mi je tromo, alien je dosta brz i igra je napravljena tako da kada je mrak ne vidi se bas nista znaci plafon i coskovi tako da ne mozete da vidite aliena ako ga ne osvetlite a postoji i baklja koja se baci ona malo vise osvetli i olaksava borbu. Alien je dosta brz ali slaba tacka je glava tako da ga nije toliko tesko ubiti i treba se cuvati od kiseline kad umre. Shotgun je najdelotvorniji jedan precizan hitac je dovoljan . Do predatora nisam jos stigao, samo sam ga video ali nije bilo borbe. E grafika, je dobra ali nista revolucionarno. Moze se videti u screen-ovima (nisu na very high nego na high bez AF i shadows na normal, jer nisam gledao podesdavanja nego sam krenuo da igram) inace oko 30-60FPS bas varira dosta mada sa 9800GTX+ (nije nesto prejaka karta):
Nista bolje nisam ni ocekivao, evo jos 50% pa cu izneti svoje misljenje.
@TheBear, pa ova igra i jeste namenjena da bude mracna i da se ne vidi nista pored flashlight-a i baklje. Takav je film, takav je i pravi avp. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Nisam ni rekao da ne treba, ali nije bas sjajno odradjeno.
:: Nista bolje nisam ni ocekivao, evo jos 50% pa cu izneti svoje misljenje :: :: @TheBear, pa ova igra i jeste namenjena da bude mracna i da se ne vidi nista pored flashlight-a i baklje. Takav je film, takav je i pravi avp :: __________________________________________________________ :: Forward, and demonspeed... :: ::
Meni igra crashuje sa marincem cim upalim baterijsku lampu... Ne mogu dalje od prvih nekoliko koraka da se odaljim... __________________ Scourge of PCBerza
:: Meni igra crashuje sa marincem cim upalim baterijsku lampu... Ne mogu dalje od prvih nekoliko koraka da se odaljim.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Nemoj.Ti i onako imas ATI grafiku,igracemo mi sa Nvidia grafikama i sa `zastarelim` DX10 :)
Green,Green,Grass Of Home
:: Ako nece da radi pod dx11, a podrzava isti, onda necu ni da igram, uopste :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: ::
Probao sam vec, nije do toga... Igram za sad sa Predatorom, i sve sljaka ok... __________________ Scourge of PCBerza
:: Nemoj da igras pod DX11 mislim da je do toga :: :: :: Meni igra crashuje sa marincem cim upalim baterijsku lampu... Ne mogu dalje od prvih nekoliko koraka da se odaljim.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
da da samo taj mw2 od 5 gb nema multiplayer .) a ovo od 11 gb je rip tako da ne lupajte gluposti, kad bi to moglo tek tako da se pakuje, rar i zip bi odavno izmuro i bio zamenjen tim svemocnim arhiverima
:: :: :: Kako da spakuju?isto kako Bioshock 2 Razor 1911 spakuje na 7,7 GB a Proper na 3,41 GB, ili ista situacija sa CoD MF2 sa 11 GB na 5 GB.ok što se tiče druge teme moja greška ali bar će oni ljudi koje ovo interesuje brže saznati.
Nasao sam na nekoliko foruma isti problem sa crashovanjem igre, ali niko nema resenje... verovatno je crack sjeban... __________________ Scourge of PCBerza
Koje sranje, tek sam sad video da ima poseban AVP.exe. Znaci ukupno 3 Exe fajla su unutra jbt... Sad radi sa marincem igra... __________________ Scourge of PCBerza
Jel mora da se instalira Physics? Imam ATI kartu, ali mi je na kraju instalacije pisalo da to instaliram manuelno! Cim treba da krene misijaizleti u Windows... Razor proper verzija i Win 7 OS! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Jel ti nije frka da mi spakujes taj crack (potrebne fajlove) i okacis negde? Verujem da je do crack-a... Mozda su greskom stavili pogresan crack kada su kacili na net ovo sto sam skinuo...
pozz
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Jel ti nije frka da mi spakujes taj crack (potrebne fajlove) i okacis negde? Verujem da je do crack-a... Mozda su greskom stavili pogresan crack kada su kacili na net ovo sto sam skinuo.. :: :: poz :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Taj lek je bolji i noviji od onog koji sam imao i koji je isto bio Razor. Igra ide malo brze, Kaspersky nije alergican na novi steam_api.dll ali u directx11 i dalje igra crashuje kada npr.kao marinac upalite baterijsku lampu.
Pa ne znam, ja sam ovaj krek dobio uz igru bnisam naknadno skidao.
:: Taj lek je bolji i noviji od onog koji sam imao i koji je isto bio Razor. Igra ide malo brze, Kaspersky nije alergican na novi steam_api.dll ali u directx11 i dalje igra crashuje kada npr.kao marinac upalite baterijsku lampu :: :: ___________________________________ :: :: Danny Crane. :: :: :: http://www.2shared.com/file/11487056/9905e941/Razor1911.htm :: :: :: :: ::
Hvala puno Medo! :) U medjuvremenu sam naisao na resenje crashovanja igre... Zvuk mi je bio namesten na 24 bita i 96KHz! To je bio problem, kako sam nasao na nekom forumu! Morao sam da vratim na 24 bita i 48 KHz i sada radi normalno! Tako da znaju ostali koji budu imali slicne probleme... Bavim se muzikom pa sam zvuk stavio da bude sto kvalitetniji i, eto, to je bio problem... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Evo da dodam da nema problema ni sa baterijskom lampom! Znaci skinite Medin crack i podesite zvuk kako sam rekao i nema problema!
pozz
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.