Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
STALKER Call of Pripyat
STRANA 2 OD 2
VozD1912 presao sam na dx9 pre dva dana :) 27.03.2011. 14:25 #308881

status: user
broj poruka: 949
a imam dx 11 karticu KRELAC! kasno sam se setio hebi ga! tu je razlika ocigledna. jednostavno igra klizi na dx11

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Joker93 Re:vezano za ovu igru 27.03.2011. 15:38 #308905

broj poruka: 254
Uradi kao sto ti kaze djokosrb, CS je tesko smece. Koliko su SoC i CoP dobri, toliko se Clear Sky raspada. Prije igre obavezno moras da instaliras razne patch-eve, pa mozda uspijes da idigras bez raznih crasheva i bugova, a o neoptimizovanosti da ne pricamo....
A sto se mog misljenja tice Call of Pripyat mi je bio najbolja igra u 2010 godini....

Who Dares Wins!

JovanZ Re 27.03.2011. 16:00 #308914

broj poruka: 3012

Po mom misljenju, pripjat je najbolji deo stalkera. Cernobilj je takodje dobar, ali pre patcheva prilicno nestabilan. A Clear Sky je em nestabilan, em su misije lose skriptovane. Onaj ko hoce da mu ostane lepo misljenje o stalkeru, slobodno moze da preskoci ovaj deo. .)

@Zeljans - Stalker je stvarno unikatna i do jaja igra, ali pre nego sto pocnes sa igrom, moras da se pripremis na cinjenicu da je niti pravio neki veliki tim, niti da je preterano visokobudzetna, ali je atmosfera i sama igra cista desetka, samo moras da budes spreman na po koji buk i ponekad malo nerviranja :)
Ali da vredi vredi, kada te jednom uvuce, neces se odvajati od monitora :)

Javi utiske kada odigras :)
djokosrb ja se samo secam 27.03.2011. 16:13 #308918

broj poruka: 6876
Shadow of Chernoby kad je izasao,to je za mene bilo iznenadjenje veka,fenomenalna igra,a i super radi na krshu od 8600gt,ovaj Call of Pripyat nisam igrao jer cekam novu mahinu(hd6950+phenom II x4)pa lepo ko covek u dx11.

Kao sto rece Joca,stalker je zaista unikatna,meni se dopada prvo zobg atmosfere,a drugo zato sto ima odredjene elemente rpg-a.
Mortificat Re: 27.03.2011. 17:28 #308938

broj poruka: 3519
Atmosfera je u SoC i CoP fenomenalno odrađena, jednostavno unikatna, radnja je dobro razvijena, likovi, tematika. Clear Sky nisam igrao, jer me je zanimalo kako se priča nastavlja posle onog prvog dela, a ne kako je bilo pre istog.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909

Adzem ... 01.08.2011. 03:37 #348997

broj poruka: 3797
hteo bih da pitam koje sve zezalice moram da uradim kako bi igra radila propisno? imam neki razorov crackfix i on radi dobro..ali problem je u tome sto mi igra ne pamti save za grafiku i kontrole...kontam da su potrebni neki petchevi ? veliko hvala!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs