Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
COD MW2 Brooka!!!!!
STRANA 2 OD 3  
SkyFire Sta secka? 16.12.2009. 21:16 #171297

status: user
broj poruka: 18472
Dirt 2?Nema sanse..Kod mene radi u punom sjaju sve na max..70 i kusur..

Green Green Grass Of Home

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz re 16.12.2009. 21:20 #171298

broj poruka: 2900
Pa nisam namerno hteo tebi direktno da napisem da secka. Zato sam i napisao kako jesam.
Ja po tvojim recima zakljucujem da nisi presao igru i da te je verovatno smorila na samom pocetku, a i 30FPS je daleko od zadovoljavajuceg, no ajde OK. Necemo o tome raspravljati.

A nisi mi odgovorio za monitor. Ja verujem (mozda nisam u pravu, a to verovatno necemo ni saznati) da imas 22` a 1024x768 je smesna rezolucija za 22`.

P.S izvukao si iz konteksta, nisam rekao `secka ti, obrisi ga`.
GameMaster ovako 16.12.2009. 21:48 #171307

broj poruka: 250
nismo svi sa wide monitorima...

igru sam presao dva puta a broj igara koje sam ja presao bolje da ne kazem jer se radi o broju koji je cetvorocifren sigurno... pa smatram da nisi kompetentan da pricamo o igricama...

Reci mi koja to grafa moze da izbaci avg fps preko 40 na 1920x1080 da bi ti bilo igrivo jer kako kazes 29 je malo?

ljudsko oko ne primecuje sve ispod 25fps tj to je maximum koji moze da prihvati, igrom slucaja nisam indijanac vec doktor po profesiji i znam o cemu pricam...meni je ovo samo hobi...

ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE

GameMaster i jos nesto 16.12.2009. 21:50 #171308

sky, lik je rekao da meni secka crysis a ne secka uopste jer 29fps je daleko od seckanja...

nemam kinte za veci monitor trenutno a sramota nase drzave je sto mnogi obrazovani ljudi ne rade i nemaju love pa se snalaze da kupe sebi kako tako po neku stvar od hardvera...

dakle imam 17-icu i ne znam jel to sramota???

ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE

MilivojeS ... 16.12.2009. 21:53 #171311

broj poruka: 439
Еј бре, аман људи, Крајсис је неоптимизован, досадна игра и врло лоше изгледа на Ати картицама. Јееее, људи где ви живите!?
Знате ли да је метузалем Бакс с милион порука, то играо на кршини од картице Ати, тј. на X300?
И шта је било? Ништа. Није могао ни да је покрене. Док нови `Модерн дефенце 2` лети на тој карти. Е, то је разлика дечки. А тек на зеленим Нвидијама како летиии...

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!

TheBear Nije isto 25FPS 16.12.2009. 21:57 #171313

broj poruka: 6502
na primer u filmu i u igri,zafilmove je to neki standard zaigre i vrapciznaju da treba 30+ FPS za ugodno igranje, mislim da ne para ispod 30, a ako je 29 avg. pitanje je koliki je minimum....
To sta oko registruje je druga prica, razlika izmedju 30FPS i 60FPS na primer se itekako vidi, opet zavisno od igre ali primecuje se...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GameMaster ok je sve to 16.12.2009. 21:58 #171314

u redu ali 29 fps ne znaci da igra secka...

TheGame Re: 16.12.2009. 22:02 #171316

broj poruka: 719

Crysis je jedna vrhunska igra...Sa sjajnom pricom i sa jos sjajnijom grafikom koja je postavila neke standarde kad je igra izasla...Crysis ima dosta bolju grafiku i od CoDMW2 i od Dirt2...Tu nema price...Ne mogu da shvatim jednu stvar...Likovi su igrali Far Cry i svideo im se maksimalno i igrali su Crysis i nije im nesta posebno...To ne shvatam...Okruzenje je slicno,prica donekle slicna,bolja grafika u Crysis-u,gameplay slican...Ovo se prvenstveno odnosi na Sky,posto znam da mu se jako svidio Far Cry 1 a evo za Crysis govori da nije nesta...Explain Sky...

This is usually part when people start screaming

Slavuj ... 16.12.2009. 22:05 #171317

broj poruka: 2236
Rekao bih da se broj FPS ne može računati kao broj slika iz televizora, bioskopa, jer mi preko TV-a i platna nijedan pokret ne ``zastajkuje`` sa 24 slike u sekundi (ili 25, koliko već), jer se sećam da je moj stari PC mogao da pokrene neki Splinter Cell iznad 28-29fps samo na kraće trenutke gledanja u zemlju, a oči su mi se zahvaljivale za BUKVALNO SVAKI trenutak iznad 30fps.

A sa novim PC-em igra je radila sigurno na oko 100 i razlika u igranju je, najblaže rečeno, ``dupe i oko``, a često se videlo i ostataka više slika u jednoj, pri naglijim pokretima miša.

Što se tiče dijagonale monitora, samo obrati pažnju na to da bude ispravan, jer ako se zapali...

A čiji je veći, to je samo ovde bitno.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilivojeS Скај сад клокује Нвидију 16.12.2009. 22:07 #171318

broj poruka: 439
Ма шта `експлејн` Скај, саћу ти ја кажем.
Фар крај 1 је био изузетан, јер је неизраубована прича била, право освежење во времја оно. Ово прежвакано ср. од Крајсиса које је хваљено до небеса, нема шмека. Узмеш пар таквих игара, ко јаје јаету наликују. То је велики минус код мене. Поготово ако се игра на Ати картици.

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!

OCz Re: ovako 16.12.2009. 22:14 #171321

Cetvorocifren broj ? Mozda si trebao da se vise posvetis profesiji a ne hobiju

A za pitanje, zavisi sve od igre, jel tako ? Moze 7600GT da izbaci WoW na max u 1920x1080 i da bude 40FPS verujem.

GTX260/4870 ili jace karte terace vecinu naslova sa preko 40FPS avrg. u pomenutoj rezoluciji.

Ovo za 25FPS si se prevario i ja nisam siguran sta si hteo da kazes ?
Naravno da se primecuje ispod 25FPS a sa druge strane si rekao da je to neki max koji oko moze da prihvati...? Ljudsko oko ne bi trebalo da moze da primeti preko 60FPS mada ja licno u nekim naslovima mogu da osetim (osetim, ne da vidim) razliku izmedju 60 i 120FPS npr.

Za monitor naravno da nije sramota, niti iko tako treba da misli. Drzava je ta koju treba da bude sramota, ko ima prilike da bezi iz ove lude kuce budala je ako to i ne uradi ..

:: nismo svi sa wide monitorima..
::
:: igru sam presao dva puta a broj igara koje sam ja presao bolje da ne kazem jer se radi o broju koji je cetvorocifren sigurno... pa smatram da nisi kompetentan da pricamo o igricama..
:: Reci mi koja to grafa moze da izbaci avg fps preko 40 na 1920x1080 da bi ti bilo igrivo jer kako kazes 29 je malo
:: ljudsko oko ne primecuje sve ispod 25fps tj to je maximum koji moze da prihvati, igrom slucaja nisam indijanac vec doktor po profesiji i znam o cemu pricam...meni je ovo samo hobi..
:: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
OCz Re: ok je sve to 16.12.2009. 22:17 #171322

Nije da `secka` ali je usporeno. I ko sto gore TheBear rece, koliko je onda min. FPS i svi ti padovi ispod toga koji se itekako osete i nerviraju. A i zavisi od same igre, za FPS igre, FPS je veoma bitan, za npr. Warcraft i nije nesto ..

:: u redu ali 29 fps ne znaci da igra secka..
:: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
H-nitro yooooooooooo 16.12.2009. 22:45 #171331

broj poruka: 1977
to za fps od 24 do 30 je avr. fps ispod je mali iznad je veliki, sa 29 no way dude nekoci, mozda u nekim sekvencijama kad naglo okreces misa, jer nije svuda isto ofc.
milivoja o5 pozdravaljam :) ja mislim da bez njega ova tema ne bi bila zanimljiva sad se prevrnuh sa fotelje ahaha

a ko je pitao za farcry1 i cry. pa evo prosto jednostavno, prvo far cry ima radnju mnogo zanimljiviju ne kazem da cry nema ali ovde je vise go alone, a tamo sve puca lomi, pa skaces pa si nevidljiv.Far Cry 1 ima cudno -zanimljivu atmosferu kako bih rekao igra sunjanja, sto za cry stavis stit ili ides u ofanzivu ili nema potrebe za sunjanjem jer si nevidljiv,
a ako si je igrao primetices koliko je engine razlikovan znaci razlika je ko nebo i zemlja eto sto.
ali eto milivoje je gore objasnio :DDDD

Don`t drink and drive take joint and fly

milanj91 ... 16.12.2009. 23:05 #171335

broj poruka: 122
Razlika izmedju 25 i 40 fps se primecije, bar ja primecujem, jer za razliku od filmova u igrici moze da se prikaze 20 frejma u prvoj polovini sekunde i 5 u drugoj polovini sekunde

Radi na crno, trosi na belo

gile23 ... 16.12.2009. 23:26 #171343

broj poruka: 9121
@OCZ decko ja Wow ne na max (blizu max-a bez AA i AF) sa 4850 imam u trenutcima 40 fps na piratu, a zamisli na originalu na kome ima 40 puta vise ljudi na realmu nego ovde, zajebavajte se vi na racun Wow-a da ima sranje grafiku, za MMORPG grafika je odlicno odradjena. Sa svakim novim patchom se poboljsava grafika, a samim tim i raste zahtevnost evo pre nekoliko dana je izasao patch 3.3 :). To sto se tice staticno nebo u MW2, pa kad igra igru jel obrati paznju mozda na nebo ? Crysis je imao dobru grafiku kada je izasao, naravno to je i danas slucaj ali mnogo ima veliku zahtevnost, danasnje igre koje izlaze su po grafici veoma blizu Crysis-a a zahtevnost daleko manja. Trenutno najbolji FPS je MW2 hteli vi to ili ne. A razlika izmedju 30 fps i 60 fps je itekako uocljiva. I jos jedno pitanje jel Operation Flashpoint 2 Dragon Rising samo online igra ili ne ?

Pozdrav!
philaemos opet ja, kao papagaj 16.12.2009. 23:31 #171346

broj poruka: 2743
Ljudi se razlikuju.
Vidim da je mnogo osoba fascinirano Krizom, ja ni malo (vec smo prezvakali tu temu ranije)
Sa mojom grafickom igra radi kako hoces, ali opet mi je dosadna, jer meni apsolutno nista ne znaci to sto ``se trava jako lepo vidi, leluja na vetru,...`` kao sto neko rece.
Da upravljas likom naucis posle 10 min, sve efekte vidis posle 3 sata igranja (divis se grafici jedno sat vremena), kada se sve sabere igrao sam je 4h, i batalio.
Ultra ruzni (graficki u poredjenju sa novim igrama) Morrowind sam igrao stvarno mnogo, to je meni licno kvalitetna igra. Znaci prica, interfejs, mogucnost, zapleti, novine,... to je kvalitetna igra, a ne pucacina koja se prodaje ultra ekstra grafikom, od koje te zabole oci posle sat vremena. Navodim banalan primer.
Ali to je moje misljenje, ja vise volim igre tipa Gothic, The Elder Scrolls, WoW, Diablo,... zato cu pucacine uvek posmatrati kao Krizu.
Izuzetak je Bioshock, koji opet po meni je kvalitetnija igra od Krize.
Prosto ne kapiram sta vas toliko fascinira sarenis igre, pa je proglasite najboljom.

Demon to some. Angel to others.

SkyFire @philaemos 16.12.2009. 23:32 #171348

Ne diraj me u Crysis,nemo` i tebe da bijem hehehe..
Bioshock je stvarno ok.Jedva cekam drugi deo!

GameMaster takodje 16.12.2009. 23:35 #171349

ni ja se ne slazem da je to najbolja igra ikada po grafici...

jos jednom, znam sta znaci imati u nekoj igri i do 100 fps, jeste da ide skroz glatko ali to ne znaci i da 29 fps koci....

jos jedna stvar: na hd rezoluciji i na 22 incha monitoru vrlo tesko i najnovije grafe dostizu tih pominjanih 40fps na very high podesavanjima i full AA!!!

gile23 Re: opet ja, kao papagaj 16.12.2009. 23:36 #171350

broj poruka: 9121
Meni je licno taj Bioshock neopevano sranje nema losu grafiku, ali da idem sa pistoljem sa 2 metka to nije moj tip igre :). Vise volim kao u MW2 da idem sa 2 puce krcate :). Ili u Serious Sam ne znas odakle te lome :).

Pozdrav!

:: Ljudi se razlikuju
:: Vidim da je mnogo osoba fascinirano Krizom, ja ni malo (vec smo prezvakali tu temu ranije
:: Sa mojom grafickom igra radi kako hoces, ali opet mi je dosadna, jer meni apsolutno nista ne znaci to sto ``se trava jako lepo vidi, leluja na vetru,...`` kao sto neko rece
:: Da upravljas likom naucis posle 10 min, sve efekte vidis posle 3 sata igranja (divis se grafici jedno sat vremena), kada se sve sabere igrao sam je 4h, i batalio
:: Ultra ruzni (graficki u poredjenju sa novim igrama) Morrowind sam igrao stvarno mnogo, to je meni licno kvalitetna igra. Znaci prica, interfejs, mogucnost, zapleti, novine,... to je kvalitetna igra, a ne pucacina koja se prodaje ultra ekstra grafikom, od koje te zabole oci posle sat vremena. Navodim banalan primer
:: Ali to je moje misljenje, ja vise volim igre tipa Gothic, The Elder Scrolls, WoW, Diablo,... zato cu pucacine uvek posmatrati kao Krizu
:: Izuzetak je Bioshock, koji opet po meni je kvalitetnija igra od Krize
:: Prosto ne kapiram sta vas toliko fascinira sarenis igre, pa je proglasite najboljom
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
philaemos Re: @philaemos 16.12.2009. 23:36 #171351

broj poruka: 2743
Ja cekam, Bio 2, AVP 3 i moj omiljeniiiiiiiiiiiiii Assassin`s Creed 2
Nemo` kume da me bijes, leba ti, vec su mi davno namestali kosti, nemoj sad i ti.

Demon to some. Angel to others.

:: Ne diraj me u Crysis,nemo` i tebe da bijem hehehe.
:: Bioshock je stvarno ok.Jedva cekam drugi deo
:: Green Green Grass Of Home
milanj91 @gile23 16.12.2009. 23:42 #171353

broj poruka: 122
Operation Flashpoint 2 Dragon Rising ima i singleplayer kampanju

Radi na crno, trosi na belo

Daum Re: Ати вс Нвидија 16.12.2009. 23:46 #171356

broj poruka: 12805
Nemoj pogresno da me razumes, Srbin sam, ali to tvoje kuckanje u cirilici stvarno zamara oci, pogotovo gluposti tipa Far Kraj... opusti se malo...

:: Кажете да је игра врх и то док је играте на буђавим Ати картицама црвеним, а пробајте да је играте на зеленим врхунским Нвидија картицама, па да видите шта је врх врхова
:: Гласам за `зелене`. Уа `црвени`
:: И Крајсис је стварно досадна игра, лутање шумама као и код Фар Крај 2. То `лутање` виртуелно ми се допало само код старог Вијетконга 1. Ту има неки шмек. Ово сад је пресипање идеја. Само су тимови различити. И Вијетконг много боље изгледа на Нвидија картицама, само да се зна
:: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН
H-nitro yo 16.12.2009. 23:46 #171357

broj poruka: 1977
morrowind je dosta starija igra od gothic i super je, cak je expanzija blood moon igrana ubi boze, bioshock mi se dosta svideo zbog grafile i ne da volim nego obozavam fps horore, ali mi je malo bio dosadan.
videcemo sta kaze drugi deo, avp samo 2 deo ce izaci 3-ci mozda 2015-te :) a assasins sam igrao ali obicna kopija prince of persia ali ne mogu da kazem da je los, naopako odlicna igra, samo sto prince ima mnogo manju zahtevnost

Don`t drink and drive take joint and fly

Daum Re: ne slazem se 16.12.2009. 23:49 #171359

broj poruka: 12805
Jos malo pa te stavljamo u isti kos sa Pufijem po kolicini nalupanih gluposti...

Crysis jeste neoptimizovan, ali to opravdava sa najboljom grafikom do danas...
Glomazni engine? Glomazan po cemu? Jel znas sta pricas uopste?

Opterecuje graficke zato sto je glomazan engine, a ne zato sto je hiper extra grafika?????

Stagod...

:: i opet se radi o ukusima i nijansama... po meni je Crysis tesko neoptimizovana igra sa glomaznim enginom koji zato opterecuje grafike a ne zato sto je hiper extra grafika, mislim ...
:: Ima graficki mnogo lepsih i boljih igara od crysisa..
SkyFire Moram nesto da vam skrenem paznju.. 16.12.2009. 23:50 #171360

Ovo ce biti maaestralno objanjeno i mozda se neke kolege nece sloziti sa mnom.
Sto se tice Crysis igre,svi se zale na neoptimizovanost,to nije tacno.Crysis je optimizovan maximalno i ima upravo jako elastican engine.Jedina igra na kojoj je igriv 25 FPS da se ne rasteze po ekranu kao zvaka!Uporedo za svoj licni experiment probajte svaku drugu igru tipa Modern Warfare 1/2,Lost Planet i sl..Crysis je zahtevan onoliko koliko je kvalitetno graficki prikazan.Ima mnogo detalja,fizika je bas izrazena velika mapa sa okruzenjem koaj se pruza na daleko..Crysis je mogao da bude jos bolje graficki prikazan ali bi zato bio i dosta hardverski zahtevniji.I ovako su se trudili da neke detalje isfejkuju da bi sbilo sto manje operacija..
I pored svega su izbaceni Patchevi koji su doprilenli i dodatnoj lepoti i plus optimizaciji..

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs