@Erestun burazzzzzz ja se u potpunosti slazem sa tobom, i ja sam igrao x igara sa super pricom i ostaju u secanju, ALI kad pomenu dotu samo bi napomenuo tacno je nema radnju i igra se iznova, ali od verzije 6.11 pa na dalje znaci negde 2005-6, kod nje ostaje u secanju zajebavanje nerviranje, kako sam se nagledao i naslusao svacega, ljudi se tukli zbog igre, to je da se upisas od smeha, pa zamisli izjave: i sunce ti *** repikujem konja i dobijem konjinu ili mi vodimo crva puza i glistu a oni fapovsku gumu i to sve s lancima, i tako neke fore jedino to ovo sad igraju djeca 3-4 razred i toliko je uproscena i laka da mi se vise ne igra, eto jedino to
kad sam pocinjao igrati igrice sve sto nije bilo fps ili sportske sam trpao u strategije. nekad sam neku probao i umesto krstica na sred ekrana sacekalo me klikni ovde-onde idi tamo vamo + sve to iz treceg lica. ne znam , smorilo me pa otud i razne predrasude u vezi tih igrica . svejedno mislim da cu probati tew neke sto vecina hvali pa da pokusam ponovo.:)
Dota=odlicna stvar :), to sto je niko od vas ne igra to je treca stvar, ljudi zaradjuju bruka kes preko dote i stize im dzabe oprema, sve razerovi proizvodi :). Ovi proovi sto su medju prvima u svetu koliko zaradjuju preselili se u Kinu jbt iz Evrope da bi imali protiv koga da igraju jer je tamo najjaca konkurencija. Od starijih igrica WC3 The Frozen Throne (u okviru njega i Dotu :)) i CS 1.6 niko ne pominje :), ali CS u izuzetnim slucajevima igram :). Mada sada retko imam vremena za igrice :).
Gile23 ne prica se ovde o zaradjivanju novca, ko hoce da ga zaradi ima raznih opcija pa i preko te famozne dot-e. Ovo je privatno uzivanje, kada si u cetiri zida udubljen u neki svet koji ne mozes da dozivis kada izadjes iz ta cetiri zida. Nemoj mesati babe i zabe. CS je jedino ok u drustvu u igraonici i preko neta, ali to je opet razonoda. Warcraft 3 je njesra, WC2 sam igrao kao lud kad sam bio manji, ali je i on smorio. Ni jedan WC ne moze da pridje Starcraft-u i onim cut scenama koje te oduseve. Kao sto rekoh u nekom predjasnjem postu, imam jako istancan ukus. Npr. Hack&Slash retko koji volim. Diablo mi je smor, zesci, jer se svodi na klik i mapa,mapa,mapa, hack,slash itd. Dobar H&S je Dungeon Siege I i NOX, ali je Diablo toliko bio popularan da su ljudi igrali i igraju danonocno. Wich sucks. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
mislis alien vs predator 1 iz 2002 ovaj jos nije izasao :) sad sam skinuo desperados wanted dear or alive igrfao sam je ko klinac zver igra i worms world party,armagedon itd iz tog serijala
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.