Samo sam preneo svoja iskustva... Još jednom bih ponovio da nisam konstantno imao probleme, ali neke čudne stvari su se dešavale koje kod Nvidie nisam uočio.
A ni ti Sky niši loš, samo ti se ta bundeva na glavi malo iskrivila...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Hvala ti za konkretan odgovor.Samo sam to hteo da cujem na takav nacin :: Hvala ti i za nacin ophodjenja na forumu,uvek si bio user za primer,odmeren i dobar kolega. :: :: Znam da si imao 8800 seriju i da te dobro sluzila.Lepo je kad covek moze bar neke razlike da izvuce. :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Pa ok, jesam crven, ali necu da tvrdim da je nemoguce da postoje problemi. Verovatno ih ima, ja licno se ne secam da sam se hvatao za glavu, moguce je dam sam samo imao srece u izboru igara. Npr DiRT 2 sam probao odmah na 9.11 drajverima, zato sto nove drajvere odmah stavim cim izadju, pa nisam imao problem, mada vidim da su ljudi imali problema.
Na listu dodaj i NFS Carbon (isto starija igra)
Samo jednu nVidi-u sam imao u zivotu, 7600GT, ona je radilo super, nisam ni sa njom imao nekih problema, mada dok sam je imao igrao sam samo jednu igru, WoW, pa necu da tvrdim da je pefektna
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Kao sto rekoh,cilj je bio samo da cujem iskustvo i vidim da si i ti to lepo shvatio pa hvala i tebi na prenetom iskustvu.Drago mi je kad cujem da su razliciti osecaji steceni i dozivlaji sa tim kartama tj driverima a jos draze mi kad cujem da nema problema. :: :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Ma bundeva prsla bre.Hehehehe. Ja sam poseban lik i tesko me je shvatiti mada ako citas izmedju redova sve ces razumetiU svakom slucaju mnogo lakse je kad nekog upoznas licno.Pozdrav za tebe kolega.
@philaemos
Postujem
@Ishmerish
Nemoj `leba ti postavljati temu,nastace picvajz!
Green Green Grass Of Home
:: :: A ni ti Sky niši loš, samo ti se ta bundeva na glavi malo iskrivila... :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: Hvala ti za konkretan odgovor.Samo sam to hteo da cujem na takav nacin :: :: Hvala ti i za nacin ophodjenja na forumu,uvek si bio user za primer,odmeren i dobar kolega. :: :: :: :: Znam da si imao 8800 seriju i da te dobro sluzila.Lepo je kad covek moze bar neke razlike da izvuce. :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647673. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.