Obavezno instaliraj patch 1.02. Popravili su gomilu stvari i najvaznije balansirali su igru dosta...
Ako mozes, nadji DLC za Dragon Age, dodaje ti sve one iteme koji se kupuju na netu, i dodaje gomilu questova... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ja je evo vec igram mesec dana,zadnji put sam je upalio pre 3 nedelje.Nemam zelju da je igram,jer me nervira Al.Takodje su neprijatelji previse jaki negde.Posle po*izdim i izadjem iz igre :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: hmmm, to me sve vise navodi da odem u control panel>i uninstall game i nema vise da bude tupav, majke mu ga najvaznije su izostavili, tesko ima bilo da barem smanje broj neprijatelja, a ne ovako ja sam protiv 10 njih, zato sam oduvek volio cheats i zacas se sve sredi :) :: :: :: :: :: :: :: Tupav je Al,i to me strasno nervira.Sto vise prelazim igricu,to me vise Al za*ebava :: :: :: Ne znam druze o kojoj misiji mislis,cini mi se da tu misiju nisam jos igrao.Verovatno ce ti neko drugi pomoci :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: ::
Godinama nije izasla bolja igra od ove...a neko rece da nema dovoljno mesta za magije-otkljucaj liniju na kojoj se izbacuju precice za napitke i magije-levi ugao-i mozes da stavis 40-tak precica, sem ako nemas 15` monitor :)
hm, mozda sam ja ali nisam mislio na magije nego taktichkih slotova nema dovoljno. Ono kad odes na taktiku da podesis pa tu moze da se stavi sta i kako da koriste i kako da napadaju. Pa sam samim tim mislio da posta ona vestica ima hiljadu magija a nema dovoljno TAKTICKIH slotova ne moze da koristi sve magije i napitke i sve ono sto treba da prezive ovi moji kompanjosi, i zbog toga me uzasno nervira igra, ali je ostalo zaista extra. poz
:: :: :: Godinama nije izasla bolja igra od ove...a neko rece da nema dovoljno mesta za magije-otkljucaj liniju na kojoj se izbacuju precice za napitke i magije-levi ugao-i mozes da stavis 40-tak precica, sem ako nemas 15` monitor : ::
@eseses Ne svidja mi se tvoj `opis` druze uopste... Nabacan je, recenice su tipa, ovo super, ovo ne valja. Kakva strategija...kakav Oblivion.
Za sve ostale...ovo spada u RPG, ali sistem borbe je kao u Neverwinter Nights 1 (takodje i 2, s tim sto je dvojku radio Obsidian), odnosno drzali su se D&D pravila u nekoj izmenjenoj formi. Sto znaci, da nisu placali licencu gospodi iz Wizards of the Coast ni za borbu ni za svet u kome se igra zbiva. Znaci nema Forgotten Realms-a, kao u NWN 1 i 2. Ako ste pogledali trailer-e za Dragon Age, videli ste da pominju Baldurs Gate, posto je vecina forumasa ovde 89 god i mladje sumnjam da je iko od vas igrao, ali probajte je, matora igra, ali vredi svaki proveden minut uz istu. Zato molim vas nemojte je uporedjivati sa Elder Scrolls serijalom jer to nije isti sistem. U Dragon Age su u pitanju zamisljene (D&D) kockice koje `bacate` kada kliknete na protivnika i racunaju vam se svi atributi, armor, damage itd itd. E sad nekim ljudima smeta ovakav sistem borbe, nekima odgovara.
Igra je odlicna, zahteva dosta vremena i morate joj se posvetiti. Sto se tice taktickih slotova njih dobijate levelovanjem lika i morate dobro da proucite taktiku kako vam likovi ne bi trcali u smrt. Obavezan je save sto cesce i vise njih treba imati da bi mogli da se vratite, ako zelite drugacije da odigrate neku opciju. Igra je dosta nelinearna i imacete mnogo odluka da napravite koje ce naravno imati posledice na ostatak sveta. Jako je bitno imati healera u partiju jer napitaka nikad dosta!!! Igra ume da bude teska, ali zato sluze save-ovi. Menjajte taktiku, nacin prilaza neprijatelju, ako vam je tesko, pokusajte da neprijatelja dovucete sebi. Archer-a uvek, ako imate priliku, postavite na vise tlo jer tako dobijate prednost. Sistem borbe je cista racunica. AI ume da zeza, ali ako pazite na likove i koristite PAUSE opciju mozete da se izvucete iz vecih problema.
Ako se setim jos necega dodacu. Toliko za sada. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Takticke slotove dodajes kako se levelujes, mozes jos 5 da dodas, ukupno 7 ili 8 cini mi se. Kad dobijes 1 poen na skillove kod level-up.
Verujte, bolja igra nije izasla u zadnjih par godina :)
jos nesto, oni koji kazu da ne mozes da upravljas macem..stitom..automatski napada,sta li
ovo nije taj tip igre. Ne znam da li ste igrali baldur`s gate i slicno...nije ovo arkada. Nije assasins creed ili conan, poenta je u taktickom pristupu da bi se dobila borba protiv protivnika. Znaci, pravi rpg(skoro) u klasicnom smislu te reci bez glupog konzolasenja i arkade
Posteno. Od D&D tipa igara nema boljih FRP/RPG-eva i to zna svako ko je ozbiljan zaljubljenik u RPG... __________________ Scourge of PCBerza
:: @esese :: Ne svidja mi se tvoj `opis` druze uopste... Nabacan je, recenice su tipa, ovo super, ovo ne valja. Kakva strategija...kakav Oblivion :: :: Za sve ostale...ovo spada u RPG, ali sistem borbe je kao u Neverwinter Nights 1 (takodje i 2, s tim sto je dvojku radio Obsidian), odnosno drzali su se D&D pravila u nekoj izmenjenoj formi. Sto znaci, da nisu placali licencu gospodi iz Wizards of the Coast ni za borbu ni za svet u kome se igra zbiva. Znaci nema Forgotten Realms-a, kao u NWN 1 i 2 :: Ako ste pogledali trailer-e za Dragon Age, videli ste da pominju Baldurs Gate, posto je vecina forumasa ovde 89 god i mladje sumnjam da je iko od vas igrao, ali probajte je, matora igra, ali vredi svaki proveden minut uz istu. :: Zato molim vas nemojte je uporedjivati sa Elder Scrolls serijalom jer to nije isti sistem :: U Dragon Age su u pitanju zamisljene (D&D) kockice koje `bacate` kada kliknete na protivnika i racunaju vam se svi atributi, armor, damage itd itd. E sad nekim ljudima smeta ovakav sistem borbe, nekima odgovara :: :: Igra je odlicna, zahteva dosta vremena i morate joj se posvetiti :: Sto se tice taktickih slotova njih dobijate levelovanjem lika i morate dobro da proucite taktiku kako vam likovi ne bi trcali u smrt. Obavezan je save sto cesce i vise njih treba imati da bi mogli da se vratite, ako zelite drugacije da odigrate neku opciju. Igra je dosta nelinearna i imacete mnogo odluka da napravite koje ce naravno imati posledice na ostatak sveta. Jako je bitno imati healera u partiju jer napitaka nikad dosta!!! Igra ume da bude teska, ali zato sluze save-ovi. Menjajte taktiku, nacin prilaza neprijatelju, ako vam je tesko, pokusajte da neprijatelja dovucete sebi. Archer-a uvek, ako imate priliku, postavite na vise tlo jer tako dobijate prednost. Sistem borbe je cista racunica. AI ume da zeza, ali ako pazite na likove i koristite PAUSE opciju mozete da se izvucete iz vecih problema :: :: Ako se setim jos necega dodacu. Toliko za sada :: __________________________________________________________ :: Forward, and demonspeed... :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.