Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Call of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer
STRANA 2 OD 2
TheBear Nije potreban ni Razor cra*k 16.11.2009. 15:57 #159013

status: user
broj poruka: 6502
ja sam sa Piratebay skinuo lek za multi i samo s njim i sve radi Skidrow verzija, treba bar tako kazu da se u Steam Settings stavi neko ime sa razmakom i onda nece da kickuje sa servera, inace stvarno je zabavan...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz Re: Re: re 16.11.2009. 16:08 #159016

broj poruka: 2900
Stvarno nisam znao da si to ti , drugi je nick ..

Uglavnom svako brise takve postove, na pocetku se malo namerno pusti da se smiri situacija posle se takvi postovi brisu ..inace to je upozorenje (bez ikakvih poena) ne opomena.

::
:: Hvala za lek,ali nije bilo potrebe za onim upozorenjem na benchu i jos plus brisanjem poruke...Nisam toliko prekrsio neko pravilo...Ipak sam fino trazio...
:: This is usually part when people start screaming
:: :: Ja evo vec sat vremena djuskam multi. Meni se svidja i zabava je na nivou.
:: :: Ovo sto su ubacili da moze da se bira i otkljucava sta ce da bude reward za odredjeni kill streak je super fora
:: :: Doduse nervira me ping koji uopste nije nizak i lag se cesto oseti ..zavisi i gde se upadne i ko je host naravno. Ali ovako na random jedan od 3-4 da je dobar .
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxius Re: Nije potreban ni Razor cra*k 16.11.2009. 16:58 #159036

broj poruka: 33
:: ja sam sa Piratebay skinuo lek za multi i samo s njim i sve radi Skidrow verzija, treba bar tako kazu da se u Steam Settings stavi neko ime sa razmakom i onda nece da kickuje sa servera, inace stvarno je zabavan..

Za TeknoGods tj SpecOps potreban je Razor-ov.
Kada udjete u igru sa Shift+Tab ulazi se u in-game Steam i treba da se promjeni nick. Mora da sadrzi barem jedan razmak. Npr. moj nick umjesto mojnick
zandarm ... 16.11.2009. 17:41 #159061

broj poruka: 1454
Ne mogu da pristupim tom Teknogods sajtu...
Jel može neko da baci detaljnije uputstvo, kao i šta je sve potrebno za MP?

Hvala i pozdrav.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

TheGame Re: Re: Re: re 16.11.2009. 17:42 #159063

broj poruka: 719

Ma samo opusteno,nije frka...Kada sam se uclanio na bench forum htio sam da stavim ovaj nick ali ga je vec neko uzeo tako da sam morao malo da ga promjenim...

P.s.Multy mi se mnogo svidja...Samo kad bi jos bili dedicated serveri...Ovako mi je malo glupo baca te gdje stigne,a i hostovi se mijenjaju svaki sec...Najvise me je obradovala ono kad zaredas 4 kill-a dobijes kao onaj helikoptercic mali sto izbaci predatora...Vidio sam da jos za vece kill streakove imaju harijeri i helikopter i naravno za 3 kill-a ima radar...Nisam vise nijedan primjetio....

This is usually part when people start screaming

:: Stvarno nisam znao da si to ti , drugi je nick .
:: Uglavnom svako brise takve postove, na pocetku se malo namerno pusti da se smiri situacija posle se takvi postovi brisu ..inace to je upozorenje (bez ikakvih poena) ne opomena
:: :: Hvala za lek,ali nije bilo potrebe za onim upozorenjem na benchu i jos plus brisanjem poruke...Nisam toliko prekrsio neko pravilo...Ipak sam fino trazio...
:: :: This is usually part when people start screaming
:: :: :: Ja evo vec sat vremena djuskam multi. Meni se svidja i zabava je na nivou.
:: :: :: Ovo sto su ubacili da moze da se bira i otkljucava sta ce da bude reward za odredjeni kill streak je super fora
:: :: :: Doduse nervira me ping koji uopste nije nizak i lag se cesto oseti ..zavisi i gde se upadne i ko je host naravno. Ali ovako na random jedan od 3-4 da je dobar .
:: :: ::
nidzic Ne razumem 17.11.2009. 14:57 #159337

broj poruka: 215
Da li neko moze detaljnije da objasni kako da igram multiplayer?Instalirao sam igru,skidrow verzija,znaci treba da stavim razorov crack.I sta dalje da li trazim ip adrese ili...?
What?
Are we surrounded?
Excellent! Now we can attack in any direction!

TheBear Stavis krek za multiplejer 17.11.2009. 15:00 #159338

ne treba ti Razor, znaci skini krek za mutli ima oko 1.6MB s njim krekujes igru, skines Steam sa zvanicnog Steam sajta instaliras upalis Steam, upalis igru i ides Find Game izaberes mec i igras...

TheGame Re: Ne razumem 17.11.2009. 15:02 #159340

Ne treba ti Razorov crack...Mozes da koristis taj Skidrow sto si skinuo...Da bi igrao multy,moras imati nalog na steam-u i moras biti ulogovan kad oces da igras...Tvoj Nick mora da ima makar jedan razmak,da te ne bi kikovali sa servera...

Edit:Pretece me The Bear...

:: Da li neko moze detaljnije da objasni kako da igram multiplayer?Instalirao sam igru,skidrow verzija,znaci treba da stavim razorov crack.I sta dalje da li trazim ip adrese ili...
:: What
:: Are we surrounded
:: Excellent! Now we can attack in any direction!
acayo ???? 17.11.2009. 15:22 #159348

broj poruka: 851
Skinuo sam sa piratebay-a lek i u njemu ima neki fajl bez ekstenzije i zove se ``_``.Cemu on sluzi i da li treba i on da se kopira?

Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO

nidzic Tnx 17.11.2009. 15:23 #159349

Uspelo je.Hvala vam.
What?
Are we surrounded?

TheGame Re: ???? 17.11.2009. 16:48 #159372

Ako si skinuo ovaj gore torrent sto je saxius naveo onda kopiraj sve bez brige...Radi super...

:: Skinuo sam sa piratebay-a lek i u njemu ima neki fajl bez ekstenzije i zove se ``_``.Cemu on sluzi i da li treba i on da se kopira
:: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO
TheBear Re: ???? 17.11.2009. 16:49 #159373

Ja sam prekopirao, ne moze da skodi u svakom slucaju, sta god ga kopiras viska nece uticati...

:: Skinuo sam sa piratebay-a lek i u njemu ima neki fajl bez ekstenzije i zove se ``_``.Cemu on sluzi i da li treba i on da se kopira
:: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO
acayo .... 17.11.2009. 16:52 #159375

broj poruka: 851
Hvala radi perfektno

Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO

nidzic :( 17.11.2009. 19:05 #159444

Dogadja mi se stalno da me izbaci iz multiplayer meca uz poruku steam connection failed.Jel to mogu nekako da popravn ili je do steama?
What?
Are we surrounded?

saxius u-p-d-a-t-e 26.11.2009. 15:37 #162159

broj poruka: 33
TeknoGods uveliko rade na novom fix-u za Multiplayer. Uradili su veliki posao i u ponedeljak cemo imati vise informacija. Pratite ih na njihovom site-u i forum-u: http://www.teknogods.com/

mkukic ... 20.12.2009. 21:07 #172797

broj poruka: 2591
Mala pomoc oko multija...

Instalirali smo kod druga igru, primenili sve sto je bilo potrebno (sto smo ovde i na netu procitali) i sad... Kooperativni mod ce izgleda raditi jer konacno ulazi gde je potrebno, ali multiplayer ga zeza! Kada izabere neku od mapa sa strane krene kao da trazi ostale igrace i samo se vrte tih 8 - 12 zvezdica i nista ne nalazi, a na prethodnom meniju lepo pise da ima preko 120 000 igraca on-line...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs