Koliko puta pređete igru pre nego što Vam ``izađe na nos`` ?!
STRANA 2 OD 2
MilivojeS
Онли оне!
10.11.2009. 14:53
status: user broj poruka: 439
Кад играм, а то је сада баш, баш ретко, играм искључиво једном. Понекад неку мисију пређем још који пут. Углавном ме не привлачи да поново прелазим исто, јер запамтим све. Досадно би било.
pa desi ti Milivoje,nema te 100godina... Zar je i dalje vista zakon???
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Кад играм, а то је сада баш, баш ретко, играм искључиво једном. Понекад неку мисију пређем још који пут. Углавном ме не привлачи да поново прелазим исто, јер запамтим све. Досадно би било :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: ::
Crysis je odlicna igra, STALKER je mnogo dosadan ides kroz semu 100 godina, pa ako hocu da idem igracu wow ? FarCry 2 i GTA 4 instalirao i izbrisao, Warcraft III The Frozen Throne presao sa sifrom i smorio se za 10, svaki COD osim COD 3 sam presao do sada, sada cu i ovaj Modern Warfare 2 :), Command and Conquer III The Tiberian Wars i Command and Conquer III Kane s wrath presao, i The Battle For Middle Earth II (2 puta) i The Battle for Middle Earth II The Witch King of Angmar (jednom) i Crysis i Crysis Warhead, Half Life 2, Half Life 2 Episode 1 i Half Life 2 Episode 2. Za kacamak ne znam :). A Vista jos rules ne radi MT882 na W7 preko USB, sad mi sredjuju konekciju preko LAN-a :).
Хвала на питању, ту сам, решиЈо сам да свратим мало, јер су `промене` у јеку, а и Змајко ће ускоро... Како си ми ти Доц(к)о? Нисам био присутан али сам с времена на време читуцкао шта се пише и морам да признам да сам се мало и смејао, нарочито на хвалоспеве о `Седмици` и то од оних који су Висту ваљали у блато. Је и даље тврдим да је Седмица улепшана и дорађена Виста - ништа више. (`И даље тврдим да је XP најружније пиле које сам икада видео` - попут Софронијевог пандана, хехе).
Но, поставих тему али нестаде? Да није неки од новопостављених уредника збрисао исту? Ај, нек се јави, да знам да је поново не постављам ако крши правила. А важно ми је. Ипак сам ја велики гејмер, јелте?
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.