Izasla je Game of the Year verzija Witchera 3, jedine dve (meni bitne) razlike sluze samo onima koji ce instalacije da cuvaju na kompu.
Prva postoji samo jedan setup koji igru instalira direktno na 1.31 u paketu sa svim DLC i obe expanzije, tako da nema gomile stvari i obracanje paznje za pravilan redosled za instaliranje.
Drugo je to da GotY zauzima 15GB manje (33GB) od komile svih potrebnih patcheva i instalacija, tako onima koji to cuvaju na kompu, znaci.
Inace sve je ostalo isto, a i sa poslenjim patchem imate onu VR zafrkanciju za screen shotove.
mislio sam da ce full render da odrade za ovo ali oni su koristili game engine za ovo :D mogli su sa zadnjim patchem da dodaju misiju da Geralt nadje i okupi sve koji su preziveli u ovoj njegovoj kuci :D
Instalirao sam juce witcher 3 goty sa 1.32 patchom, inace kupio sam je kada je izasla na GoG-u,pa me zanima jedna stvar. Hteo bih da ubacim neki mod sa nexusa, nesto za malo bolju grafiku i neke stvarcice, ali ne znam da li ce mi to raditi, da ne pravi neke probleme? I molba da mi preporucite neke korisne ili pouzdane modove za istu ako ste upuceni, ako niste zaboravili :). Resio sam da je ponovo predjem, posto sam bas uzivao igrajuci je :).
:: Instalirao sam juce witcher 3 goty sa 1.32 patchom, inace kupio sam je kada je izasla na GoG-u,pa me zanima jedna stvar. :: Hteo bih da ubacim neki mod sa nexusa, nesto za malo bolju grafiku i neke stvarcice, ali ne znam da li ce mi to raditi, da ne pravi neke probleme? :: I molba da mi preporucite neke korisne ili pouzdane modove za istu ako ste upuceni, ako niste zaboravili :). :: Resio sam da je ponovo predjem, posto sam bas uzivao igrajuci je :).
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647625. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.