Svi prosto čekamo da izadješ ispod (trol) mosta, ne bi li ispunjavali tvoje zahteve...
Ako ne znaš da se snadješ sam za torrent nemoj ni da se javljaš... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: :: :: :: Moze li neko da mi da torrent odakle mogu da skinem betmena arkham city i da to bude verzija koja radi :: nadam se da nikome nije tesko jer ovo sto sam ja skinuo nije ni za go K....!
Re: Re: Re: Evo ga novi deo! :D Jeste da je u JULU film al...
24.12.2011. 14:20
status: user broj poruka: 12805
Haha. Ima za dve mrtve konzole, Xbox i PS2. Nije se baš proslavila igra da bi dobila nastavak, a i izgleda jadno... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: :: :: :: :: Nije bilo igre za prethodna dva filma, tako da nema logike to što pričaš.. :: :: __________________ :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Ima Batman prvi dio igra po filmu, pogleda :: :: http://www.youtube.com/watch?v=-KEnO0_H-L ::
Ne mogu da citam komentare, svih 300+. Jel ima neki fazon sa save games, posto sam skinuo BlackBox verziju, uvece se uzivim, odigram dosta, i danas udjem u igru, kad ono nema save game. Moram ispocetka... Ili da skinem drugu verziju?
Nije to do verzije, moras da imas windows for games live , ako to nemas instalirano ne mozes da sacuvavas, inace samo da znas da se ne tripujes, kada to intaliras u njemu kreiraj OFFLINE- LOCAL profile, jer online mozes samo sa oridjidji igrom.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Napravis games for windows live offline profil, inace nece da ti snima. Inace igra je veoma dobra, iako po mom misljenju prvi deo ima nesto bolju pricu, ali opet, to je subjektivno. Ali stvarno su je majstorski odradili i ima finih easter egg-ova ( Recimo za Lost)
Black Box koliko sam citao ima problem sa nekim filmom, izasao je fix ako se ne varam.
:: Nije to do verzije, moras da imas windows for games live , ako to nemas instalirano ne mozes da sacuvavas, inace samo da znas da se ne tripujes, kada to intaliras u njemu kreiraj OFFLINE- LOCAL profile, jer online mozes samo sa oridjidji igrom :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Nznm... Nisam izgleda... Jedino sto sam igrao GTA4 i jos neke, gde moras da se registrujes da mozes da snimas.
:: Da, bas to :: :: Si ti igrao neku igru ikada koja je trazila games for windows live :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
mora da ti je instaliran, ide uz black box, ne bi mogao da pokrenes betmena da nije. Elem, onaj overlay sto se pojavi kada udjes u igru - tu napravi profil. Kada ti izbaci neki tekst, skrolujes do dole i Create Local Profile. I onda ce da ti sve radi. Bar bi trebalo :)
Posto sam se nalozio na Batman-a resih da odigram prethodni deo, ponovo. Stignem do Bot. garden gde treba da se sretnem sa titan ivy, ali ne mogu da prodjem kroz koridor? Odem levo do kraja i ne mogu da izadjem u koridor... Sta mi je ciniti? Nadam se, Moulin Rouge, da se ne ljutis za mali off...
ne mogu da se setim, ali imas prolaz kroz pod s leve strane, ili kroz zid isto s leve strane, sidjes dole izmedju zidova pa dodjes ispod poda u onom velikom hodniku.
:: Posto sam se nalozio na Batman-a resih da odigram prethodni deo, ponovo :: Stignem do Bot. garden gde treba da se sretnem sa titan ivy, ali ne mogu da prodjem kroz koridor :: Odem levo do kraja i ne mogu da izadjem u koridor.. :: Sta mi je ciniti :: Nadam se, Moulin Rouge, da se ne ljutis za mali off.. :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
potrebna mi je pomoc,naime pokusavam da resim sve side misije,sad sam trenutno na tom treningu i nije su mi jasne neke kontrole tog niskog letenja,nikako neuspevam da betmena odrzim u tom prizemnom letenju?!
Drzis ctrl i radis dive, pustis ctrl i onda misem i usmeravas batman-a jer dobijes malo ubrzanje i na visini, samo moras da pazis da ne padnes na zemlju ili udaris negde...
:: :: :: potrebna mi je pomoc,naime pokusavam da resim sve side misije,sad sam trenutno na tom treningu i nije su mi jasne neke kontrole tog niskog letenja,nikako neuspevam da betmena odrzim u tom prizemnom letenju? ::
Bogami bas zna da malo iznervira ovo,uvek se doceka na noge,valjda cu jednom uspeti.Dve misije sam zeznuo `Identity Theft` na 35% i Enigma Conudrum` na 30% jednostavno nece da mi pokaze dalje put na mapi.hvala u svakom slucaju. :)
:: Drzis ctrl i radis dive, pustis ctrl i onda misem i usmeravas batman-a jer dobijes malo ubrzanje i na visini, samo moras da pazis da ne padnes na zemlju ili udaris negde.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: potrebna mi je pomoc,naime pokusavam da resim sve side misije,sad sam trenutno na tom treningu i nije su mi jasne neke kontrole tog niskog letenja,nikako neuspevam da betmena odrzim u tom prizemnom letenju? :: ::
Inace 3x bolji kostim od ovog poslednjeg filmskog, kao da ima glavicu kupusa i to malecku u odnosu na telo, + one gay malecke usi, ne znas da li je cat woman ili batman :)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: http://goo.gl/PsWG :: :: Inace 3x bolji kostim od ovog poslednjeg filmskog, :: kao da ima glavicu kupusa i to malecku u odnosu na telo :: + one gay malecke usi, ne znas da li je cat woman ili batman : :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.