Ja rekao da se razumem, kada si ti to procitao. Mogao si samo da procitas da sam napisao da ne znam bas dobro. Pa sta ako sam 79 god. Imam iskustva u drugim stvarima vise nego vas troje u hardveru zajedno :). Ja da znam sve ili dobar deo kao vi ne bi bih pitao ovde. Nego pratio izvestaje na engleskom i ne bi trpeo razne ludarije. A drzava da je jadna jeste kada glodju ono sto plasma brener sece kao od sale.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Paa da sam bio mozda bi me i naucili ovako nisu mogli na daljinu. Ne primaju nevernike i one koji na spavanju bi zaklali onog ko ih je udario. Ne smeju to da dozvole. Posto bi se pravio godinu dana da sam se sprijkateljio sa njima dok ne bi ukrao noz iz kuhinje i sakrio ga u gace za vreme rada sa nekim ko me je udario. Tada bi me vec manje pratili posle godinu dana imao bi njihovo poverenje i imao bi priliku da vratim. A onda bi ga ako je veci od men izbo sa ledja 6-7 puta u bebrege kada se ne nada onako u toku price i zezanja verovatno i za vreme ubadanja nastavio razgovor kao da se nista ne desava.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
:: Paa da sam bio mozda bi me i naucili ovako nisu mogli na daljinu :: Ne primaju nevernike i one koji na spavanju bi zaklali onog ko ih je udario. Ne smeju to da dozvole. Posto bi se pravio godinu dana da sam se sprijkateljio sa njima dok ne bi ukrao noz iz kuhinje i sakrio ga u gace za vreme rada sa nekim ko me je udario. Tada bi me vec manje pratili posle godinu dana imao bi njihovo poverenje i imao bi priliku da vratim. A onda bi ga ako je veci od men izbo sa ledja 6-7 puta u bebrege kada se ne nada onako u toku price i zezanja verovatno i za vreme ubadanja nastavio razgovor kao da se nista ne desava :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Sve je na Custom sada. Nemam pojma. Snimio sam one original da vratim, ako moze. :) Kakva igricaaaaaaa, igram na Delta sada. U ovom nivou sam ih otkinuo sa sacmarom.
mogu slobodno da kažem da je Krajzis 2 veoma dobra igra. Mada, neko je pominjao da u igri ima uklizavanje kao u Bulitstormu. Ja vala nisam provalio kako se to radi. Bio bih zahvalan da me neko prosvetli kako se to radi, pošto ću najverovatnije još jednom da pređem igru, čisto da utvrdim gradivo.
Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Meni se u Crysis dva svidja svbetlo i senke. To pokusavam da nadjem takav slican mod za ovaj prvi Crysis i verujte u igrici je jos bolje to nego na ovoj slici vise lice senke i svetlo na Crysis 2. Jace su izrazena crna boja i senke. Ovde se bas i ne vidi tako kao kada se udje ali jos to nije to. Tragam za jos nekim modom.
Nasao sam neki Mod za Crysis hocete da probate. Zove se XtremeFX2 i znacete da vam radi tako sto mnogo bolje izgleda vetar, svetlo, kada ih pogodite krv mnogo vise prska, detalji kada metkovi pogadjaju su bolji. Probajte pa mozete da vratite na original snimite.
Ja ne mogu da se odvojim sada od Crysis-a.
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Veoma prosto, zatrcis se, pa pretisnes dugme za cucanj i on odkliza na bulju do negde gde mu odredis :D
Inace odigrao sam celu igru, sad opet krenuo sa nekim misijima da skupljam ove suvenire i da bijem ljude :) Vanzemaljci me nerviraju, imaju 6 tona armora ako ih ne pucas u glavu :@
:: mogu slobodno da kažem da je Krajzis 2 veoma dobra igra :: Mada, neko je pominjao da u igri ima uklizavanje kao u Bulitstormu. Ja vala nisam provalio kako se to radi. Bio bih zahvalan da me neko prosvetli kako se to radi, pošto ću najverovatnije još jednom da pređem igru, čisto da utvrdim gradivo. :: :: :: Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
I onda kazete sta ce nam jace grafike nema potrebe. Ma teraj najace single nema pardona tu nikakvog. Ili ATI ili Nvidia klasa ispod se ne razmatra uopste. Tako ce uvek biti kod mene. NAJACA SINGLE.
Ja da sam poslusao nekoga i uzeo 27` ili preko apsolutno bi svaka single grafika na svetu bila slaba da to bude kako treba.
Znate kako je kada pucate u vodu u odskace mlaz veci od coveka u vis pa u drvo prasina, u metal varnice vece, krv vidite iz snajpera kada ga pogodite kako prsne. To su malo preterali samo jer mi se cini da sam video krv i kada je ranjen kao da sam ga ubio.
Nego mene sada kopka suvise mala razlika u ceni izmedju GTX580 i ATI6990 koja je mnogo jaca. Jaca je za 30-40% sigurno. Ali ono malo sranje u sredini od ventilatorceta ubija svaku dalju misao na to.
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Re: Crysis Xtreme FX 2 Quality Mod for Ultra Quality Effects
29.04.2011. 09:41
status: user broj poruka: 3529
NIje los mod, al ovo je cisto onako, samo za zezanciju, nije mi ovo bas da se igra kompletna igra u ovom modu, mislim malo je preterano, eksplozije izgledaju fantasticno ali i previse napumpano.
Igrao sam se i ja malo sa tim modovima i mislim da je skroz ok Natural Mod 2.0.2, sa njim se dobijaju neverovatni svetlosni efekti zalaska sunca, vode, svetla kroz prasumu, boje itd.
:: Lepa je ali gledaj mod kakav je. :: Naravno nije tako usporeno. :: :: http://youtu.be/93YKsiL9MD :: :: :: I onda kazete sta ce nam jace grafike nema potrebe. Ma teraj najace single nema pardona tu nikakvog. Ili ATI ili Nvidia klasa ispod se ne razmatra uopste. Tako ce uvek biti kod mene. NAJACA SINGLE :: :: Ja da sam poslusao nekoga i uzeo 27` ili preko apsolutno bi svaka single grafika na svetu bila slaba da to bude kako treba :: :: Znate kako je kada pucate u vodu u odskace mlaz veci od coveka u vis pa u drvo prasina, u metal varnice vece, krv vidite iz snajpera kada ga pogodite kako prsne. To su malo preterali samo jer mi se cini da sam video krv i kada je ranjen kao da sam ga ubio. :: :: Nego mene sada kopka suvise mala razlika u ceni izmedju GTX580 i ATI6990 koja je mnogo jaca. Jaca je za 30-40% sigurno. Ali ono malo sranje u sredini od ventilatorceta ubija svaku dalju misao na to :: :: :: :: :: Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema. :: ::
Probacu, ne mogu da stignem da vam uslikam kada pogodite recimo coveka ili tako ne stignem da vidite kako prska krv iz njega. Kao da ste ga macetom udarili. Evo kokoska kada se pogodi. Perije leti na sve strane krv.
P[robam ali ne stignem jel to je delic sekunde, syavim ruku na F10 i nevidljiv sam i krenem da pucam a igram na delta mode i onda moram da pazim da me ne opazi inace kraj. A i znas kaka vje efekat pre nego te ubiju, isto mnogo bolje, zacrveni se vid.
Malo mi je pretyeran ovaj ULtra mod, gledam sada kakav je Ntural i Real Life mode i BlackFire. Probacu. Oni ce meni da ne znam da modujem CFG file. Pa ja sam rodjeni Mods. We are Mods, We are Mods, We are, we are , we are mods... Ali kada nije htelo u glupoj verziji FLT Crysis 2 onda nece.
Zasto ste mi dali ovaj Natural Mod. To je Cheating Mod. Ispalio ja 2 rakete. Na kamion, unistio ih sve koji se vozili jednu na jeep i ostala mi jedna i provalio da nailazi helikopter i reko ajde da ga ostetim malo sa AK-47 pa da ispalim zadnju raketu. Kada ja vidim 8 raketa imam. Necu brisem mod, ja ne varam tako.
Pa samo otkucas ime kog hoces video sam neku stranicu sa njih nekoliko i neki cuda mod za Nvidia. Ali evo za ovaj sto sam ja slikao ovo perije od kokoske i ova krv i masivne ekslozije. Taj se zove Xigmatek sto je to pravio.
Samo racunaj da nema sanse da bude AA kao na video jel je slika malecka pa se ne vidi inace svi efekti su takvi. Kakva igra. Inace upalicu se lagano i opusteno. Sve preko 95C. Boli me k ionako cim uzmem pare 5-tog karta ide na reklamaciju. Onda ubacujem 5870 jedno vreme dok to ne rese. E nju smem da klokujem. Nju cu da pojacam max u CCC. I bice hladnija negoi ova na fabrickom kloku. 5870 Eyefinity sluzice metar dana ako treba klokovana. Posle cu videti mozda da je prodam da ne skuplja prasinu. Ovaj Crysis jeste zaraza ali Counter Strike ne razumem ko igra one cicha glishe.
Me ne interesuje, i onako igram na hard igre. Je*es ono na `Normal` ides i ubijas ko Rambo. Posle se zale kratka igra. Pa kratka kad si je samo preleteo. Nisi ni osetio pravu atmosferu i draz.
Hvala za link ka Crysis XtremeFX2 Mod-u
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Od koga ćeš da uzmeš pare?!? Od socijalnog radnika iz ustanove u kojoj si smešten?!? @Wlada011, zar ti stvarno nemaš ni jednog (1) jedinog prijatelja u životu? Mislim na javi, ono, na ulici, u kvartu, susednom stanu, ne na one virtuelne iz igrica?!? Dolaziš ovde, svakim danom nešto menjaš, kupuješ najskuplje stvari, to te ne zadovoljava već kao fora overklokuješ da bi bolje radile i td. itd. i sl. i sve znaš i sve imaš i u sve si upućen
Zar stvarno misliš da nekoga boli kita ili brine 1% za tvoje pisanje, maštariju, laži ili pokušaj da `progovoriš` sa nekom živom osobom makar preko ovih stranica, jer u stvarnosti ni sa kim kafu nećeš da popiješ sigurno. Zar misiš da neko čita tvoje laži, uzima ih u obzir, veruje u njih, ... ti si BOLESTAN ČOVEK. Idi bre leći se, ili se pak drogiraj se kao sva normalna debela, ružna i od roditelja napuštena deca. Nisi bre normalan.
Da ja samo i pucam u glavu kratke rafale tako da ne znam nisam jos ni igrao cestito Crysis 2. Bolje u glavu od 5 metaka 2 pogode i gotov je. Ovako primi 5 u telo i nastavi da te roka. Ajde saj si malo, moze??? Toi je moj problem odakle meni pare a ne tvoj i nasta cu da ih trosim jel jasno ili nije??? I ovde se prica o Crysis a frustrirani kreteni sa opaskama mogu da se sagnu ispod mog stola ako hoce imam nesto lepo za njih i ne kvarite temu.
-Shone- ostavi taj link za taj mod ako imas. Nasao sam da upucuju ali nema vise da se skine.
Cekaj nisam ni procitao do kraja. Sta mene ne zadovcolja debilu??? Sta debilicno??? Meni je moj komp savrsen. Samo grafika ide na reklamaciju jer radi na tacki kljucanja ili 5C manje. I roditelje nemoj da mi pominjes da te ne bi pronasao i poslao ti na gajbu te od kojih uzimam pare da odrze predavanje tebi i tvojoj porodici zajedno dok sedite kao bele lale za stolom.
Ne mogu da nadjem stranicu gde sam video 10 modova tj linkova za njih. Sve pa zasta ko voli. I vise od 10. 45 min trazim danas sam je otvarao ali m ise brise history.
@Wlada011 Daj ne lupaj molim, sta bre lupetas vise, smiri se. NaturalMode je natural mode, sami efekti, nema nikakve veze sa cheat-om.
Evo ja djuskam igru upravo sa ovim natural modom, igra izgleda perfektno, obavezno ukljucite u meniju igre mouse smoothing, tek onda dolaze do izrazaja neki efekti. Na ati 5850, 1680x1050, 4xAA, i sa ovim modom, ide non stop 30fps, tu i tamo malko se spusti na 20+ kod nekih eksplozija i slicno.
EDIT: Inace sajt za sve zive modove je trenutno prso, ocekuje se da proradi uskoro, BTW tu se i nalazi onaj extreme quality mod 3.0.55. https://www.crymod.com
Provalio sam tek juce uvece ali me mrzelo da s elogujem i napisem. Ocigledno sam od silnih menjanja nekim dobio vise oruzija sada sam krenuo nivo ispocetka. Ali Natural Mod daje samo te svetlosne efekte sunca kroz drvece i tako. Nema onaj kontrast senki. Ovaj mod sto je napravio Xigmatek je samo za jace grafike. U redu mogu to da igram ali su malo preteral sa krvlju i varnicama od metala. Najbolji za ovako ljude je Ultra High Quality Final 1.3 Mod. On daje senke skoro kao Xigmatek Xtreme FX2 ali nema tako jake varnice, krv je crna nije crvena kao kod Xtreme FX2 i manje je zahtrevan. Ali od silnih modova neki mi je dao 8 raketa. Zadnji sam probao Natural i tada primetio i pomislio da mi je on dao to. Krenuo sam nivo iz pocvetka i imam 3 rakete./ Ja imam Skullpturin Crysis koji se brise, nema instalacije i ne znam ni gde su save games ni nista. I da Natural mod ne pipne fps maltene. Ali i dalje ima delova gde si u njemu skroz u senc tamno a na Ultra Modu i Xtreme FX2 su izrazene senke i ima i svetla na tim mestima ali su zahtevniji. Jel ste videli eksplozije kod FX2. Kao 5 automobila na gomili da je eksplodiralo sve imate one varnice kao tenk kada pogodite. Kada smo vec kod tenka, jel ste videlik tenkic koji ispaluje takticke nuklearne rakete. Buuuuuu. Ili nosis onaj bacac krnes i raketa odltei i tek posle pola minuta buuuuum svetlo zaspeli sve drvece leti kuci, moras da roknes znmas koliko daleko da sebe ne bi ubio. Ali ne znam da li je primeljivo za igricu ovako.
Probacu kada dodjem do nivoa sa tenkom da ubaacim to ako moze da zaprasim brdo sa nuklearnim rakketasma da vidim da li moze da prihvati igra. A grafika jeee. Rokaj ASUS-e jos samo da su temp 20C manje. Ovako videcemo kako ASUS zeleni to obavlja.
Taj sto je napravio to kada je testirao imao je 460 SLI i 8GB Corsair DDR3 i ne znam koji CPU. N a zapadu svi bre 8GB memorije najmanje. Ovde vicu ljudi ne treba mnogo je, nije mnogo. 6 za intel ili 8za AMD taman da ne mislis o registry procesima i ostalom ja ne smanjujem ni paging ni nista.
Pa vi niste otisli u k... Kakvi ste vi bili kada se pojavio. Zao mi je ja sam tek sada provalio igricu. Bolje pogledajte nasta neki od vas lice dok igraju Counter Strike pa onda recite nesto. Crysis Manija a ja otisao u k.... zato sto sam tek sa ovim modovima provalio kako je igrica dobra. Prvo treba neki sebe da pogledaju pa onda da kazu nesto. I slike vise ne stavljam, posle slika i klipova dobijam najgore poruke besnih u svom ludilu. Ljuti tek tada polude jer im je u igfrici 1280 rezolucija medium AA off najcesce setovanje. A oni sa 1650 AAx4 su pravi srecnici ako imaju 30fps. To su retki, A ja e pa ja sam daleko od vas. Ali ne brtin ite u Novembru mesecu ima konkurs video ja na Discovery Channel pa ko hoce moze da se prijavi za lov na Opilio Krabe u Beringovom moru. Pa ako bude imao srece da ga vetar na -5 ne oduva u more dok tegli lance ui skafanderu i izvlaci kaveze od 200 kg dok su prazni, mozda ce imati komp kao ja. Onda pravac iz luke za SAD po EVGA Intelligent Innovation pa da vidimo vase kompove. Tako da to vam je najbolje resenje zarade su i preko 20-30.000$ za nekoliko dana. Plus imaate besplatnu voznju toboganom na taalasima preko 7-8 m i vise non stop ako je more mirno.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.